Предупредителни знаци в поведението на жените

• 43 738
  • 710
  •   1
Отговори
# 435
Срещу стената няма смисъл да се спори. Simple Smile

# 436
Срещу стената няма смисъл да се спори. Simple Smile
Абсолютно съгласна съм.

# 437
[
Скрит текст:
quote author=*Coraline* link=topic=797588.msg29528171#msg29528171 date=1416577606]
Цитат
То че има и много други разлики има, ама ти няма да си признаеш. Като по-голямо пространство за умствен багаж например, но основната разлика е по-голямата физическа сила и парчето месо между краката, което го прави много по-значим от жената, и не е само в моето въображение. Над 80% от мъжете мислят като мен, но никога няма да ви го кажат.
Тогава, дай и на мъжете с малки глави да отнемем правата и да дадем на жените с големи? Слоновете, Херки, имат много повече място за мозък от теб, но това не ги прави по-висши. И ако не беше спрял да учиш биология още в четвърти клас, щеше да знаеш, че за мозъка има някакво значение колко е нагънат, а не колко е голям. Но за момчетата с гладки мозъци не е удобно, разбирам.
Физическата сила може да е имала някакво значение, когато семейството е трябвало да се отбранява от мечките с голи ръце, сега е ирелевантна.  И на твоята физическа сила, жените доказано имат по-точна ръка за фини движения.
Цитат
Когато говорим "моята жена" "моят син" "моята кола", "моят дом"  "Моето творение" и всичко което си е мое, мое си е. Аз съм собственика му. Значи че е моя собственост. Ако съм робовладелец, тогава моя собственост ще са робът с неговата жена и децата му. Аз друг човек рядко съм наранявал физически. Само тогава когато друг се е опитвал мен да нарани, аз просто не съм му позволрявал.
И ти си "неин мъж". Тогава значи ли, че си нейна собственост? Нямаш право да притежаваш личности, независимо дали с или без семействата им. Нямаш право да се разпореждаш с тях, ако те не искат. И ако този фундаментален факт ти убягва, твоята ценностна система е много сбъркана.

Цитат
То аз какъвто и линк да ти дам, щом не ти изнася, винаги ще е недостоверен, а ако цензурата е справедливо прилагана, тогава твоите полови комплекси за женско съвършенство и мъжко мракобесие  също ще са под ударите и, ама нали е женски форум, ти се чувстваш безнаказана, както и защитена от граждансите закони, под влиянието на феминизма.
Много глупости се събраха, всякакви обвинения и нито грам обосновка.

Цитат
Щом и ти разбираш, че мъжът ще я бие, независимо в какво общество, jогава защо не помислиш, дали няма начин да не я бие, при друго женско поведение. А, за да я бие, няма как да не е виновна. Няма следствие, без причина. Аз не пия ракия, което предполага, че и мъжът и няма да пие, от което следва че тя ще сервира ястия, без насинени очи. А, че тя ще ги сервира е ясно, освен ако я няма там в момента. Като спомена за насиненото око: - Знаеш ли какво казва един мъж, на жена с две насинени очи???  Абсолютно нищо, защото някой друг и го е казал, и то два пъти.
Личното ми мнение е, че ти си или трол, или пълен идиот, без да искам да те обидя. Ако не си трол, се радвам , че имаш дъщери, защото така те могат да навредят само на себе си, омъжвайки се за идиоти, които ги бият, когато вчера им е бил лош алкохолът, докато ти им ръкопляскаш. Ако имаше синове, вероятно щяха да вредят на непознати хора, например да пребиват жените си, защото това е тяхно право и тяхна собственост, нали. Няма нещо, което една жена да направи да оправдае това да бъде пребита. Може би с изключение на това тя да е пребила някого от семейството. Скарала се била с теб, била ти викнала - ми ще й викнеш и ти.  Изневерила ти е? Разведи се с нея, изневери й, осъди я и й вземи жилището. Толкова ли си слаб, че не можеш да си задържиш юмруците в джобовете?
Само че повечето мъже, които бият жените си дори нямат тези оправдания - те просто са били не на кеф, пияни или параноици.
Цитат
Ти доста преекспонираш нещата. Тя може и да не стане с 20 години по-млада, достатъчно е да се държи като жена, с женски финес, а не да се прави на мъж и да изземва мъжки функции.
О, глупости. Никой не е говорил за държане по мъжки, ти просто приемаш, че го има. Ами ако жената изневерява дали мъжът не се е държал по женски (или по животински) и да е виновен, а? Но не, при теб има само една хипотеза - ако мъжът изневерява жената трябва да му прави мили очи и да се поправя, а ако тя изневерява, трябва да бъде убита.  Защото така ти е удобно.

Цитат
, а мъжът, винаги има право.
Цитат
Моето ужасно затворено мислене (според теб) отдавна е предположило, че над 30% от мъжете са абсолютно виновни за много неща,
Противоречиш си.

Знаеш ли с почти същите аргументи може да кажеш, че  азиатците винаги са прави, синеоките винаги са прави или дори че жените винаги са прави. Ще е все така идиотско обобщаващо твърдение.

Цитат
За пореден път отговарям! Тук съм защото не е забранено да съм тук, а и ми е интересно какво мислят и тези,  които се мислят за можещи колкото мъжкия пол. Има доста други форуми, в които си общувам (дори и в момента) с висшите себеподобни. През паузите (когато имам работа с компютрите), идвам тук за развлечение.
А за какво ти да знаеш? Нали има значение само какво мислите вие? Принизяваш се така някак... Laughing

[/quote]

Цитат
Тогава, дай и на мъжете с малки глави да отнемем правата и да дадем на жените с големи? Слоновете, Херки, имат много повече място за мозък от теб, но това не ги прави по-висши. И ако не беше спрял да учиш биология още в четвърти клас, щеше да знаеш, че за мозъка има някакво значение колко е нагънат, а не колко е голям. Но за момчетата с гладки мозъци не е удобно, разбирам.
Физическата сила може да е имала някакво значение, когато семейството е трябвало да се отбранява от мечките с голи ръце, сега е ирелевантна.  И на твоята физическа сила, жените доказано имат по-точна ръка за фини движения.

Веднага ти отговарям. Говориш м мн.ч. като слагаш и себеси от страна на женския пол. "Дай да отнемем или да дадем"!!! Колко пъти да обяснявам, че мъжете допуснаха грешка, като разрешиха на жените да гласуват. Това е поправимо. Просто на всички мъже, още не им е писнало от женската наглост. Биология съм изучавал, защото ми е било интересно и след четвърти клас, но си спомням учителката по анатомия в осми клас, която обясняваше защо мъжете (момчетата) са по-силни от жените, и защо всички учени, откриватели, изобретатели и въобще творци са мъже, като изтъкваше по голямото количество мозък за това. Също така и обясни, че женският организъм е с около 20-30% по-мазен от този на мъжкия и за това трудно се образуват гънки, а момичетата не запомнят и не разбират назубреното. Финните им движения са характерни с плетенето на четири куки, а точна ръка никога не са имали, иначе щяха да се състезават с момчетата в стрелба с прашка.

Цитат
И ти си "неин мъж". Тогава значи ли, че си нейна собственост? Нямаш право да притежаваш личности, независимо дали с или без семействата им. Нямаш право да се разпореждаш с тях, ако те не искат. И ако този фундаментален факт ти убягва, твоята ценностна система е много сбъркана.

Аз по документи се водя неин съпруг, което значи че тя е моя и аз се грижа за нея, а не тя за мен, следователно е моя собственост, както и децата ми, а ти пренебрегваш друг съществен факт, че сегашната ценностна система е не само много, ами тотално сбъркана, защото въобще липсва такава.

Цитат
Много глупости се събраха, всякакви обвинения и нито грам обосновка.

Ами то същото се отнася и за теб (вас) защото не ти изнася, а линковете с информация, които ви давам защитавайки тезата си, за вас все ще са с невярна информация, защото така ви е удобно.

Цитат
Личното ми мнение е, че ти си или трол, или пълен идиот, без да искам да те обидя. Ако не си трол, се радвам , че имаш дъщери, защото така те могат да навредят само на себе си, омъжвайки се за идиоти, които ги бият, когато вчера им е бил лош алкохолът, докато ти им ръкопляскаш. Ако имаше синове, вероятно щяха да вредят на непознати хора, например да пребиват жените си, защото това е тяхно право и тяхна собственост, нали. Няма нещо, което една жена да направи да оправдае това да бъде пребита. Може би с изключение на това тя да е пребила някого от семейството. Скарала се била с теб, била ти викнала - ми ще й викнеш и ти.  Изневерила ти е? Разведи се с нея, изневери й, осъди я и й вземи жилището. Толкова ли си слаб, че не можеш да си задържиш юмруците в джобовете?
Само че повечето мъже, които бият жените си дори нямат тези оправдания - те просто са били не на кеф, пияни или параноици.

Хайде сега, дай дефиниция за трол!!! Защото никой до сега не ми е плащал за нищо казано от мен. Това са си лично мои възгледи и убеждени, казвал съм го многократно, и съм сигурен, че над 70% от мъжете мислят като мен, но никога няма да ви го кажат директно, а това, дали съм идиот си е твое мнение. Няма да отвръщам на обидата. Ти достатъчно си обидена, като си се родила в женски пол. Нямам синове, за което много съжалявам. Когато се срещам с непознати, и ме питат какви деца имам и добре ли са, нещо ми засяда на гърлото, но не мога да променя съдбата си, казах го вече. Моята жена си я харесвам много, и до сега 22 години вече, не ми е дала повод да и се скарам за нещо, камо ли да се разведа. Още повече, че аз май имам трески за дялане, но не мога вече да поправя някои грешки, които допуснах от прекалена гордост. Доста пъти обяснявах, че в живота си никога не съм се напивал, не обичам алкохола и мразя тютюнопушенето. Предпочитам безалкохолни напитки, а най-много обичам (още от малък) боза със сладолед, особено лятно време. За това често настоявах да черпя щерките с боза и сладолед, в някоя сладкарница, защото ме е срам да отида сам. Ако заведенията (кръчмите) чакат да спечелят от мен, много ще има да чакат.

Цитат
О, глупости. Никой не е говорил за държане по мъжки, ти просто приемаш, че го има. Ами ако жената изневерява дали мъжът не се е държал по женски (или по животински) и да е виновен, а? Но не, при теб има само една хипотеза - ако мъжът изневерява жената трябва да му прави мили очи и да се поправя, а ако тя изневерява, трябва да бъде убита.  Защото така ти е удобно.

Пак забравяш миналото и говориш феминистично. Жената няма право да изневерява, защото ако я хванат ще го отнесе. Ако мъж изневери, то пак жената е виновна, защото го е предизвикала, и според "шерията" трябва да бъде убита. За това не им се позволява да се движат без придружител и нямат място в мъжка среда. А, на мен всякак ми е удобно, стига жена да не се налага над мен и да определя съдбата ми.

Цитат
Противоречиш си.

Знаеш ли с почти същите аргументи може да кажеш, че  азиатците винаги са прави, синеоките винаги са прави или дори че жените винаги са прави. Ще е все така идиотско обобщаващо твърдение.

Не само при азиатците, а при всички народи по света, при спор мъжът винаги е прав, защото е по-силен и по-умен. Жената няма думата. Това е обобщаващо твърдение, но не е идиотско.

Цитат
А за какво ти да знаеш? Нали има значение само какво мислите вие? Принизяваш се така някак... Laughing

Това е така, и винаги е било, но защо мислиш, че човек се принизява, ако отиде на театър?

# 438
  • София
Жена ти, завалийката, знае ли, че ти е собственост? И хайванчетата и те?

# 439
Аз почвам да те разбирам, Херки.
Момичета, разберете го и вие - форума е единственото място, на което може да плямпа глупостите си, без околните да се разбягат (ние потребителите тук нямаме много голям избор Mr. Green).
Човекът се чувства самотен.

# 440
  • Насред хаоса
Мдам, мъжът винаги има право. Затова днес комшийката ми се оплака, че мъж й лежи с пукнат глезен и потрошени кокалчета на пръстите на ръцете. Щото тръгнал да се катери по сглобено от него жалко подобие на стълба и като се намесила жена му да го спре, й рекъл, че акъл от жена не ще и той знаел какво прави. Съответно някъде по средата подобието на стълба да вземе да поддаде.  Mr. Green Акъл ли бе да го опишеш. Тъпо, та чак вдлъбнато. Ама със самочувствие, зарад големия нагънат мозък сигурно.  hahaha

# 441
Alexandria* има си значение думата феминизъм. За това говоря. Останалото са свободни приказки. Това не било голямо право, онова било еди какво си. Няма значение какво е точно, то е право на всеки възрастен човек, независимо дали се отнася за свободен избор за работа или вот, или нещо др. Единствено хората, които имат умствени проблеми нямат тези права. И лишаването на жените от тях, означва, че липсата на пенис ги поставя наравно с хората със здравословни проблеми.

Далече сме от тези неща, каквото било било. Но в днешни дни е грозно да се подхвърля с подигравка "феминист/ка", когато един човек, независимо мъж или жена, говори за елементавни човешки права. Това не разбирам. Всъщност разбирам - мързеливите мъже си защитават правото на безплатен персонал.

...феминистките се били преборили в супермаркетите да се продават полуфабрикати. Ето, това вече мога да го приема за феминистко постижение.   Laughing

Ама разбира се, точно те са виновни за полуфабрикатите  Mr. Green а другите са запретнали ръкави и готвят питателна храна.
Това малко като - в бгмамма всички са против ваксините. А на практика сигурно са 10% от всички пишещи тук  Laughing

# 442
Мдам, мъжът винаги има право. Затова днес комшийката ми се оплака, че мъж й лежи с пукнат глезен и потрошени кокалчета на пръстите на ръцете. Щото тръгнал да се катери по сглобено от него жалко подобие на стълба и като се намесила жена му да го спре, й рекъл, че акъл от жена не ще и той знаел какво прави. Съответно някъде по средата подобието на стълба да вземе да поддаде.  Mr. Green Акъл ли бе да го опишеш. Тъпо, та чак вдлъбнато. Ама със самочувствие, зарад големия нагънат мозък сигурно.  hahaha

То ти винаги така ще кажеш, защото няма как да проверя, дали е вярно това. Прав е бил човека, от жена акъл да не иска. Би трябвало да и каже "от зелена тиква, семе не ща". А, тя от яд че я пренебрегва, защото я смята по-долу, му е прерязала стълбата, та да се пребие, защото не я слуша. Сигурен съм, че точно това е станало.

# 443
  • Насред хаоса
Абе никой не е длъжен на теб да ти доказва каквото и да било. Като не иска акъл, сега ще седи и ще си носи последствията от винаги правилните решения. От много акъл.

# 444
Скрит текст:

То ти винаги така ще кажеш, защото няма как да проверя, дали е вярно това. Прав е бил човека, от жена акъл да не иска. Би трябвало да и каже "от зелена тиква, семе не ща".
А, тя от яд че я пренебрегва, защото я смята по-долу, му е прерязала стълбата, та да се пребие, защото не я слуша. Сигурен съм, че точно това е станало.

Joy Точно така е станало, Херко.

# 445
  • София
Ох, милия Херки, все не му пускат.

# 446
Скрит текст:

То ти винаги така ще кажеш, защото няма как да проверя, дали е вярно това. Прав е бил човека, от жена акъл да не иска. Би трябвало да и каже "от зелена тиква, семе не ща".
А, тя от яд че я пренебрегва, защото я смята по-долу, му е прерязала стълбата, та да се пребие, защото не я слуша. Сигурен съм, че точно това е станало.

Joy Точно така е станало, Херко.

Ето, за това си те обичам аз теб. Винаги си ме разбирала правилно!

# 447
  • n/a
С феминизма работата е, че си спечелихме
правото да имаме и показваме мускули, но

не и правото на брада и мустаци, което,
съгласете се, все е минавка - и да бачкаш
залудо, и да се красиш - пак залудо.  Mr. Green

# 448
Ох, милия Херки, все не му пускат.

Ех, че си и ти ама!!!?! Ами като виждаш че не ми пускат, защо ти не го направиш? Имам странното усещане, че много го искаш. Нищо че съм женен, то там моето не се губи.

# 449
Херкулес, дали жена ти пише в бг-мама?  Laughing
може ли да те познае или е невъзможно?

Общи условия

Активация на акаунт