Предупредителни знаци в поведението на жените

• 43 680
  • 710
  •   1
Отговори
# 480
Казвам, че родителите ти не са те вкрали в правия път и имаш нужда от това. Аз няма да мога, защото не съм лекар. Но специалист (независимо от пола  Mr. Green), ще ти помогне, не се страхувай  Hug

П.П. На всичко, свързано с карти ще те бия, така че не се перчи много  smile3560
[/b]

Не се изсилвай, няма да можеш! Силен съм много на карти, освен ако не лъжеш, а и на шах съм печелил доста първенства. За това че ще се перча, защото има защо.

# 481
 То май и сега има такъв закон... Трябва да погледна как беше за превишаване на неизбежната самоотбрана.
 Нищо чудно, според закона, ако жена ти  ти фрасне един шамар ти да нямаш право да и отвърнеш също със шамар, тъй като си по силен и следователно оръжието ти не е равностойно...

Ама нали и аз за това говоря! Ти остави жена ми, ами ако някоя като вас реши да ме фрасне, и то на публично място, а аз не само че нямам право да отвърна, ами ще съм и виновен, защото по презумпция, няма как да ме фраснат ако не съм виновен. Ето това искат феминистките. Тогава ще се наложи жена ми да ме защити и да фрасне тази, която ме е фраснала! Ами ако я няма в момента? Ще си остана фраснат и дори виновен, за това че са ме фраснали! Хайде приятен ден и до скоро!

# 482
И мъж да фраснеш, ако не е самоотбрана, пак ще си виновен.
Само слабите хора, които не могат да си разрешат проблемите като хора, прибягват до физическа саморазправа.

...съм печелил доста първенства. За това че ще се перча, защото има защо.

Съдейки по онова, че си добре прикрит, предполагам пишеш обратното на истината, т.е. не си печелил нищо. Иначе жената ще те разпознае и довечера  newsm66

# 483
Херкулес, след време ще даваш ли напътствия на зетьовете
как да пляскат щерките ти, ако не слушат?

# 484

А, той на жена си не смее да каже гък, та на чужди хора  Mr. Green

# 485
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вероятно - да.
Невероятно - имат очи за гротескните издънки на
автентичния феминизъм. След извоюването (бук-
вално, няма съмнение) на равноправието, остана-
ха без достойна кауза и преминаха към борба да
са по-мъже от мъжете. Което може да стане едно-
временно на два фронта - те да са повече от мъ-
же, а мъжете да се феминизират. И - воала! - ре-
зултатите са налице, яко убиват, но за сметка на
това са си наши, женски, и няма как да си призна-
ем в какво се забъркахме с пресоляването на ед-
на иначе стойностна кауза.
Л-О-А-Н-А newsm18

# 486

А, той на жена си не смее да каже гък, та на чужди хора  Mr. Green

Никол, напътствия не са нужни, защото щерките ми са добре възпитани от майка им т.е. моята жена. Сигурен съм , че ще си изберат добри мъже, на които да родят здрави деца, а мъжете им ще се отнасят към тях подобаващо, защото ще са открили в тях идеала за жена.

Не се сърди човече, няма да ти се разсърдя, нищо че ме предизвикваш. У дома всички се съобразяват с моето мнение. Там аз съм законът. И никой не смее да каже "гък" ако аз не му разреша! Извън дома, никога не слушам женски съвети, защото за мен не са меродавни, а ти знаеш защо!

# 487
Значи жена ти има право само да гледа децата, да се грижи за къщата и да работи на пълен работен ден и да носи пари, но това не й дава право на дума в семейството? Чудя се за какво въобще му е на човек да е в семейство, в което  няма право на мнение?

# 488
Значи жена ти има право само да гледа децата, да се грижи за къщата и да работи на пълен работен ден и да носи пари, но това не й дава право на дума в семейството? Чудя се за какво въобще му е на човек да е в семейство, в което  няма право на мнение?

Това си е твоя интерпретация. Твоето учудване е продиктувано от еманципацията и законите, които насърчават женския произвол, в опозиция на мъжката далновидност, и блокира мъжете да вземат правилни решения, които са от полза за семейството. "И жената носела пари"! Нищо не може да носи тя, защото нейната работа е безполезна, и в много случаи вредна за обществото. Жената не е мъж, за да е полезна, като работи. Нейния труд е нискостойностен и парите които получава, не ги заслужава. При сегашния феминистичен натиск за равно заплащане, се е превърнала в паразит, които лежи на гърба на мъжкия труд, получавайки незаслужено парите които уж изработила. Сегашната система бълва жени вишисти, които освен да бъдат началници и да казват на работещите мъже, кое и как да работят, (а те мъжете и без това си знаят какво да правят) , друго не могат. За това са паразити, живеещи на гърба на мъжете, и пречещи на работата.
Жена ми работи, защото иска. Ако иска може да не работи. Разрешил съм и да прави каквото си иска. Но е длъжна да гледа и възпитава децата и да се грижи за къщата. Това е основното и задължение. У нас, всеки има право на мнение, но аз вземам решенията, и те не подлежат на обсъждане.

# 489
  • София
"И жената носела пари"! Нищо не може да носи тя, защото нейната работа е безполезна, и в много случаи вредна за обществото. Жената не е мъж, за да е полезна, като работи. Нейния труд е нискостойностен и парите които получава, не ги заслужава. При сегашния феминистичен натиск за равно заплащане, се е превърнала в паразит, които лежи на гърба на мъжкия труд, получавайки незаслужено парите които уж изработила. Сегашната система бълва жени вишисти, които освен да бъдат началници и да казват на работещите мъже, кое и как да работят, (а те мъжете и без това си знаят какво да правят) , друго не могат. За това са паразити, живеещи на гърба на мъжете, и пречещи на работата.
Хихихих... просто нямам думи. Хайде сега ми обясни в една организация, в която само жени са примерно в счетоводния отдел, кои мъже им вършат работата? Не ти говоря наизуст, там където работя е така. И защо смяташ, че една жена вишист на всяка цена може да бъде само началник и подчинените й да бъдат само мъже...
И аз не разбрах, защо след като ти си шефа в твоята къща, се притесняваш да покажеш на жена ти какво си писал тук. Щяло да й стане неприятно - е какво ти пука, щом казваш това, което мислиш или това, което казваш, го правиш само тук.

# 490
Не съм чела цялата тема, но херкулес ме накара да се сетя за това:

http://www.dw.de/%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B … %D0%B6/a-15200603

# 491
Цитат
Това си е твоя интерпретация. Твоето учудване е продиктувано от еманципацията и законите, които насърчават женския произвол, в опозиция на мъжката далновидност, и блокира мъжете да вземат правилни решения, които са от полза за семейството. "И жената носела пари"! Нищо не може да носи тя, защото нейната работа е безполезна, и в много случаи вредна за обществото. Жената не е мъж, за да е полезна, като работи. Нейния труд е нискостойностен и парите които получава, не ги заслужава. При сегашния феминистичен натиск за равно заплащане, се е превърнала в паразит, които лежи на гърба на мъжкия труд, получавайки незаслужено парите които уж изработила. Сегашната система бълва жени вишисти, които освен да бъдат началници и да казват на работещите мъже, кое и как да работят, (а те мъжете и без това си знаят какво да правят) , друго не могат. За това са паразити, живеещи на гърба на мъжете, и пречещи на работата.
Ако работата на жена ти беше вредна, никой нямаше да й плаща за нея. Но нека предположим, че наистина работи нещо вредно - наемен убиец, адвокат само на доказани престъпници или чалга певица. Аз за тези се сещам. Това пак не променя факта, че дава пари в семейния ви бюджет.

Истината е, че ти нямаш никакво доказателство за тезите си освен убедеността си (покъртително сбъркана) и вероятно примери от типа на "съседката Мара", които просто не доказват нищо за всички жени. Но въпреки това казваш като аксиома, че жените са степени и степени по-тъпи и игнорираш всяко доказателство, че това не е така. Жените са се оправяли без мъже всеки път, когато на мъжете им е хрумвало да ходят да се избиват заради нараненото си мъжко достойнство. Нещо повече, не само се оправяли, а са помагали и заетите с взаимното си избиване мъже. Втората световна само жени паразити по твои думи са произвеждали благата, докато мъжете са се избивали, което очевидно не е вредно.  Историята е доказала, че тезата ти е грешна, биологията я е опровергала, международното право я е инкриминирало, обаче ти не можеш да погледнеш по-далеч от дължината на мъжкия си полов член и да схванеш, че разликите в хората са много повече от наличието или неналичието му. Е, жалко за ограничения живот, който ще водиш с тази философия.

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 17:43 от *Coraline*

# 492
Ох, на какви глупости се начетох тук, най-вече от тази издънка на природата наречена "херкулес". Посмях се от сърце поне.  Laughing

# 493
Не съм чела цялата тема, но херкулес ме накара да се сетя за това:

http://www.dw.de/%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B … %D0%B6/a-15200603
На мен с цялата си философия + стремеж към.. как беше? ислямизация, ми напомня много на това:
Защото... нали това беше идеала, към който се стремиш?

https://www.youtube.com/watch?v=qYleXcpbzKY

# 494
"И жената носела пари"! Нищо не може да носи тя, защото нейната работа е безполезна, и в много случаи вредна за обществото. Жената не е мъж, за да е полезна, като работи. Нейния труд е нискостойностен и парите които получава, не ги заслужава. При сегашния феминистичен натиск за равно заплащане, се е превърнала в паразит, които лежи на гърба на мъжкия труд, получавайки незаслужено парите които уж изработила. Сегашната система бълва жени вишисти, които освен да бъдат началници и да казват на работещите мъже, кое и как да работят, (а те мъжете и без това си знаят какво да правят) , друго не могат. За това са паразити, живеещи на гърба на мъжете, и пречещи на работата.
Хихихих... просто нямам думи. Хайде сега ми обясни в една организация, в която само жени са примерно в счетоводния отдел, кои мъже им вършат работата? Не ти говоря наизуст, там където работя е така. И защо смяташ, че една жена вишист на всяка цена може да бъде само началник и подчинените й да бъдат само мъже...
И аз не разбрах, защо след като ти си шефа в твоята къща, се притесняваш да покажеш на жена ти какво си писал тук. Щяло да й стане неприятно - е какво ти пука, щом казваш това, което мислиш или това, което казваш, го правиш само тук.

Ами аз на дълго и на широко обяснявах, ама хайде пак ще обясня. Казваш в ЕДНА ОРГАНИЗАЦИЯ, в която са само жени, и работят счетоводство. Добре! На кого изобщо е нужно това счетоводство. За какво са ни компютрите? Защо са толкова организации, НПОта и сума ти излишни женски институции + джендър организации и всякакъв вид все женски формирования, които са във вреда на съвремието, превърнали се в хлебояди. И още излишни и зловредни длъжности за следене на свършена работа. Примерно група или бригада мъже, работещи в строителството, надзиравани от няколко жени вишистки, които пък са проверявани от други, дали си вършат работата и така докато се стигне до главния шеф. И може да се окаже пак жена, която ще отчете огромно количество работа, свършена само от мъжете в бригадата, които не се нуждаят от и без това некомпетентното женско мнение, което само на теория може би до някъде е правилно.
Освен в къщи, аз съм си шеф и на себе си. Никога не бих допуснал, жена да ми е шеф. Това извращение е често срещано сега, и драпането с лакти и нокти, за равнопоставеност, красноречиво говори за това. Ако покажа на жена си това което съм писал тук, ще навредя само на нея, а не на себе си. И без това страда от мигрена, откакто сме женени, а може би и преди това.

Цитат
е какво ти пука, щом казваш това, което мислиш или това, което казваш, го правиш само тук.

Тук не те разбирам! Какво значи това, че което казвам, правя само тук? У дома правя каквото трябва и се слуша моята дума. Тук във форума, само казвам какво мисля, и нищо друго не съм правил, защото няма как физически да направя нещо. Лошо ли е да изказвам възгледите си анонимно. Сама разбираш, че в реала няма как да стане без последствия. Жените станаха нагли, за което им помогнаха едни други мъже зад океана, налагайки женски закони, чрез политически натиск. Надявам се, това да се промени все някога. САЩ няма да са вечните тирани на света, а и кухата пирамида Европейски съюз скоро ще се разпадне. Женолюбците-либерасти, няма вечно да са на власт. Мъжете ще се освободят от скапаните закони и всичко ще си дойде на място. Не ми е приятно Турция да ми диктува закони, но съм напълно съгласен с изказването на този човек.
http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/11/24/2425615_erdogan_jenite_i_ … jete_ne_sa_ravni/
Хайде сега кажи че и "Дневник" не е подходящ за линкове, за защита на тезата ми!

Общи условия

Активация на акаунт