Предупредителни знаци в поведението на жените

• 43 092
  • 710
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Какво е нивото на майка с малък син, одобряваща кръвосмешението? Или това не е домашно насилие?

Shocked Shocked Shocked

# 586
  • София
Какво е нивото на майка с малък син, одобряваща кръвосмешението? Или това не е домашно насилие?

Това, за което говориш, със сигурност е домашно насилие или там както се определя такова нещо, като кръвосмешението, може би по-скоро е извращение. Но за мене такива хора са болни хора, не е въпрос на липса или наличие на умствени способности, по-скоро става дума за психически отклонения.
На мене също ми харесват умните мъже  Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 16:02 от grach

# 587
Цитат
А и един френд наскоро ми каза, че като цяло нивото е доста ниско /при жените/, та не знам дали са прави тия учени, но все пак.
"Френдът" беше мъж предполагам? А и ти нямаш ли лични впечатления?

# 588
Леле, къде се зарови.  Laughing Ако си прочела внимателно, съм написала нещата да стават по взаимно желание, а не чрез насилие. Разбира се, това не значи, че аз правя подобни неща.  Sick Но с какво могат да ми попречат хора, които го правят, ако взаимно се харесват?! И не използват насилие, разбира се. В любовта и секса това е най-важното - всичко да става по взаимност, а не чрез насилие. Пък, че се харесват странни екземпляри, това на мен с нищо не може да ми попречи. Simple Smile Всеки си е луд по свой начин. Simple Smile

Иначе много съм те жегнала нещо, явно бая си го харесала тоя "хубостник" hercules. Ако се усети, поне да те заговори на лични. Сигурно е, че ще му се отвори парашута поне. Да му кажа, ако не се е усетил вече.

Цитат
А и един френд наскоро ми каза, че като цяло нивото е доста ниско /при жените/, та не знам дали са прави тия учени, но все пак.
"Френдът" беше мъж предполагам? А и ти нямаш ли лични впечатления?
Да, мъж беше.  Simple Smile Ако следя изцепките в женските сайтове също бих казала, че като цяло нивото е ниско.  Laughing Добрата новина за мен лично е, че привличам само мъже, които са на високо интелектуално ниво.  Grinning

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 20:54 от EXIT_HUMANITY

# 589
Правете, каквото знаете. Поне се убеждавам, че много жени са и ще си останат мазохистки по природа, после се чудим защо има домашно насилие...
Втълпен им е един модел за мъж (ракийката, салатката, грубото юркане на жената насам-натам) и него си харесват. За такива жени лечение няма. И в крайна сметка остават в кухнята, при печката, докато мъжа им хойка с жени, които претендира, че не понася. Класика...

# 590
Мдааа, нивото на някои жени е наистина изключително ниско.

# 591
  • София
Специално за Херкулес  hahaha Joy newsm78
http://offnews.bg/news/OFFTOPIC_18750/%D0%94%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D … D0%B5_430972.html
Оставям го без коментар smile3532

# 592
  • Galaxy 13197853088
това са дивотии,все едно да ви пусна видеота от паркиращи
жени и да твърдя , че 90% от жените не стават за шофьори.

# 593

М/у това и 20 годишно изследване има огромна разлика  Laughing

# 594
  • София
Аз категорично не оспорвам шофьорските умения на мъжете и жените. Не става въпрос за това.  А това е специално насочено към Херко, който всячески се опитва да ни убеди, че ние жените сме второкачествен материал, как не ставаме за нищо и т.н. Беше пуснато с известно чувство за хумор, тъй като съм далеч от мисълта, че подобно изследване може да докаже интелектуалния капацитет на мъжете и жените по принцип.

# 595
По-нагоре я постнах тая "новина" от друг източник.  Laughing

Херкулес се опитва да се самоубеди в собствената си стойност, подкопавайки стойността на другите, т.е., мачкайки ги. Като не можеш да се издигнеш до нивото на другите, почваш да ги мачкаш и дърпаш надолу. Типично поведение на насилник-комплексар.

# 596
  • София
По-нагоре я постнах тая "новина" от друг източник.  Laughing

Херкулес се опитва да се самоубеди в собствената си стойност, подкопавайки стойността на другите, т.е., мачкайки ги. Като не можеш да се издигнеш до нивото на другите, почваш да ги мачкаш и дърпаш надолу. Типично поведение на насилник-комплексар.
Да, да, то е видно за всички или поне за тези индивиди от женски пол, които имат нещо в главата, въпреки твърденията на Херко. Моите наблюдения и лични и професионални показват, че няма нещо по-жалко от комплексиран мъж, който се опитва да убеди другите в обратното. Дерзай Херко.
Иначе да, видях късно, че си постнала същата новина  newsm10

# 597
Ох!  ooooh! Аз съм от "тъмните", споко.  Laughing

Специално за hercules:

http://www.vesti.bg/razvlechenia/lyubopitno/ucheni-myzhete-naist … t-zhenite-6028891

Учени: Мъжете наистина са по-глупави от жените  hahaha

Обаче, ако видите доводите, ша си паднете.  Joy
Ako трябва да съм честна, аз не мисля така. На мен винаги ми е харесвало, когато мъжете са ме превъзхождали умствено. И съм срещала наистина доста умни мъже. А и един френд наскоро ми каза, че като цяло нивото е доста ниско /при жените/, та не знам дали са прави тия учени, но все пак.  Laughing

Ще имаш много здраве от "ЗДРАВЕ" ти!!! Те тези учени са все от "женски пол", и дори и сами не вярват на измислените си открития, щото са толкоз и учени. Хайде сега специално и за теб.
http://www.zdrave.bg/?c=n&id=1422

# 598
# 599

Ще имаш много здраве от "ЗДРАВЕ" ти!!! Те тези учени са все от "женски пол", и дори и сами не вярват на измислените си открития, щото са толкоз и учени. Хайде сега специално и за теб.
http://www.zdrave.bg/?c=n&id=1422
Твойта информация е по-стара и е правена с ограничен кръг хора /сигурно психологът дори си е подбирал по специален критерий участниците в проучването  Laughing/, докато "моята" е на база целия свят.  hahaha Учените си променят мнението всеки ден.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт