Предупредителни знаци в поведението на жените

• 42 968
  • 710
  •   1
Отговори
# 660
О, темата е поела в любимата посока... Joy
Аз пък имах случай на по-млад, който когато го попитах защо си пада по-по големи ми каза, че майка му била шивачка и той като малък се криел и надничал тайно в гардеробната да гледа жените как се преобличат..та оттогава си падак по каки..))
Причините може да са много и напълно реални.

# 661
Лъжете се, ако си мислите, че по-младите мъже не са толкова опитни в секса и затова си търсели по-възрастни жени.

# 662
Аз лично не харесвам по-възрастни жени. Майка ми очевидно не е била шивачка Laughing
Ако трябва да съм честен, никога не съм изпитвал влечение и не съм бил със жена на  повече от  + 2 - 3 години от моята възраст, но това аз не го считам за разлика.

# 663
Всички са различни, споко.

# 664
Аз пък имах случай на по-млад, който когато го попитах защо си пада по-по големи ми каза, че майка му била шивачка и той като малък се криел и надничал тайно в гардеробната да гледа жените как се преобличат..та оттогава си падак по каки..))
По лелки искаш да кажеш Wink Laughing

Точно онзи ден с мъжа ми си говорехме и каза нещо много вярно: "П*тките и плодовете трябва да са пресни".
Мъдър ми е Mr. Green нищо, че е бруталничък на моменти.

# 665
Аз лично не харесвам по-възрастни жени. Майка ми очевидно не е била шивачка Laughing
Ако трябва да съм честен, никога не съм изпитвал влечение и не съм бил със жена на  повече от  + 2 - 3 години от моята възраст, но това аз не го считам за разлика.

Че то кой харесва възрастни жени бе? Виж ако на теб ти падне нещо  с 10-15, че дори и с 20 години по младо, няма ли да го изплющиш? Ако ти се навре някоя с 10-20 години по-дърта, пък и с претенции за особен секс, първо ще трябва да я изгладиш с ютията и ако не си гнуслив, може и да се получи нещо. А пък 55 годишна жена с 25 годишен мъж си е направо извращение. Старите хора му казват - на дърт гъз, зелен бъз!!

Цитат
Точно онзи ден с мъжа ми си говорехме и каза нещо много вярно: "П*тките и плодовете трябва да са пресни".

Правилно го е казал мъжът ти. Няма по хубаво нещо за ядене от пресни плодове, а мъжете си ИЗБИРАТ освен пресни и сочни, красиви на външност плодове и п*тки. 

# 666
  • София

Грам не мога да се съглася с мъжа ти, защото и П*тките и плодовете остаряват и ако мъжа ти търси само прясното не ти завиждам след години. Може да е бруталнао, но е напълно безсмислено твърдение.  Mr. Green
Щото някой ще ти отговори, че жените и хубавото вино си приличат по това, че с годините стават по-хубави и по-опияняващи. Не, че при равни други условия и това не би било безсмислено твърдение.

Дъртак с младо момиче ми също толкова грозно, колкото младок с някоя дъртачка. /Умишлено използвах реципрочни твърдения за да не бъда обвинена в дискриминация  hahaha/

# 667
Скрит текст:

Грам не мога да се съглася с мъжа ти, защото и П*тките и плодовете остаряват и ако мъжа ти търси само прясното не ти завиждам след години. Може да е бруталнао, но е напълно безсмислено твърдение.  Mr. Green
Щото някой ще ти отговори, че жените и хубавото вино си приличат по това, че с годините стават по-хубави и по-опияняващи. Не, че при равни други условия и това не би било безсмислено твърдение.

Дъртак с младо момиче ми също толкова грозно, колкото младок с някоя дъртачка. /Умишлено използвах реципрочни твърдения за да не бъда обвинена в дискриминация  hahaha/

Това, че и плодовете остарявали не го знаех. Мислех си че изгниват и ги изхвърляш, ако не си ги изял, ама да остареят, това вече е новост. Сигурно говориш за тези дето стават на компоти, и не са изядени веднага, както и някои жени, с големи претенции. За жените и хубавото вино има нещо вярно, но зависи как ги съхраняваш. Понякога виното може да стане на оцет. Същото важи и за жената, и тогава изхвърляш разваленото вино, както и жената.

Цитат
Дъртак с младо момиче ми също толкова грозно, колкото младок с някоя дъртачка. /Умишлено използвах реципрочни твърдения за да не бъда обвинена в дискриминация  hahaha/

Абе не е точно така. Мъж на 50 да е с момиче на 18 е доста срещано явление и не прави впечатление на никого, а обратното става само, ако момчето е жиголо, и е доста смешно.

# 668
Айде бе, не прави впечатление на никого, вервай си. Сигурно щото мислят, че момичето е с дядо си.  hahaha

# 669
Айде бе, не прави впечатление на никого, вервай си. Сигурно щото мислят, че момичето е с дядо си.  hahaha

Я чакай! А за обратното какво ще помислят? Че момчето се целува с баба си ли? Аз имам приятел, който е на 48, женен с две деца, и редовно чаластри две ученички на по 18. Най интересното е, че те го търсят, а той вече не знае как да се измъкне, и иска съвет от мен, а аз не знам какво да му кажа, а и се различавам в мисленето от него.

# 670
Еми не вярвам че чак ще се целуват на улицата. Чак толкова голяма разлика, независимо в коя посока, би предизвикала отвращение у околните. Освен ако не се случва в някое заведение, в което на никой не правят впечатление тези извращения.  Laughing Laughing
И аз харесвам млади мъже, ама с не повече от 10 години по-млади от мен.  Simple Smile А и все още не съм баба. Всъщност това, че ги харесвам, не значи че имам взимане - даване с тях.  Laughing Плакна окото и отминавам.  Laughing

П.П. Твоя приятел надали ги целува по улиците, още повече, че е женен. Най-вероятно каквото правят, си го правят скрито от хорските очи. Съвети не давам - всеки ще си сърба попарата, която е надробил.  Mr. Green

# 671
Еми не вярвам че чак ще се целуват на улицата. Чак толкова голяма разлика, независимо в коя посока, би предизвикала отвращение у околните. Освен ако не се случва в някое заведение, в което на никой не правят впечатление тези извращения.  Laughing Laughing
И аз харесвам млади мъже, ама с не повече от 10 години по-млади от мен.  Simple Smile А и все още не съм баба. Всъщност това, че ги харесвам, не значи че имам взимане - даване с тях.  Laughing Плакна окото и отминавам.  Laughing

П.П. Твоя приятел надали ги целува по улиците, още повече, че е женен. Най-вероятно каквото правят, си го правят скрито от хорските очи. Съвети не давам - всеки ще си сърба попарата, която е надробил.  Mr. Green

Напълно съм съгласен с теб, и чак се учудвам на себе си! Обикновено опонирам на женските мнения, но в случая не мога. Ако трябва да съм честен, и на мен ми харесват по-младички жени, ама някак ми е съвестно, защото и аз съм женен и ако се разбере, децата ще ме намразят, а жена ми ще е съкрушена.

Цитат
Съвети не давам - всеки ще си сърба попарата, която е надробил.

Ей за това пък, имаш моите адмирации. Все едно че аз съм го казал.

# 672

Грам не мога да се съглася с мъжа ти, защото и П*тките и плодовете остаряват и ако мъжа ти търси само прясното не ти завиждам след години. Може да е бруталнао, но е напълно безсмислено твърдение.  Mr. Green

Ставаше въпрос, ако тепърва тръгнеш да избираш - че няма да се спреш на развален, стар, мухлясал "плод".
Но... факт е, че си има любители и на това, макар и повечето да им е интересно само да опитат, да видят какво е... кой каквото го влече.

По втория казус -
Да, права си, грозното се отнася за меркантилната девочка Peace

# 673
На мен похотливия дъртак ми е също толкова неприятен. Колко извратен трябва да си, че да правиш секс с момиче, което може да ти е внучка?!  newsm78  Sick

# 674
Абе не е точно така. Мъж на 50 да е с момиче на 18 е доста срещано явление и не прави впечатление на никого, а обратното става само, ако момчето е жиголо, и е доста смешно.

Ако е толкова често срещано, хората нямаше да се шокират. 30+ е разлика, която повечето хора не приемат, пък този 48 годишен, които "челастри" 18 годишни ученички е по-скоро някакво изключение.

Общи условия

Активация на акаунт