С трепет в ПЪРВИ клас! (тема 6)

• 36 287
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
За тези, които търсят рокли, ето още един магазин.
И тук дрехите ми идват прекалено....като за големи, но има хора на които им допадат.

http://www.lovemadelove.com/bg/category/145/momicheta-esen-zima-2014.html

# 391
  • БГ
Vela за кока първият път гледах много клипчета в ю туб. Понеже беше за концерт-направих го без подложка. В града ни няма нищо, което на човек му трябва.Затова нямах и фрукети.  Слагах обикновени черни фиби. Стана от 3-тия път. Но после намерих подложка и сега го правя от 1 път така-понеже косата не е равна пръскам с малко спрей на Ейвън срещу заплитане на косата, но и малко вода става. Връзвам опашката горе, с ластик здраво.Слагам подложката и разресвам образувалото се фонтанче коса, отгоре слагам тънък ластик, остатъка коса увивам около опашката и забивам фрукети.  Върху тях увивам лента за коса най-ческо бяла-купена от магазин за прежди и копчета......Макар косата да е неравна и остра става много добре. Но не трябва да е измита косата защото хвърчи повече. Има хубави накъдрени ластици от плат вътре с ластик, ако се сложат седи по-красиво, но не съм намерила..........
ще видя клипче и ще пратя.
Maryse мерси за линка. Гледах им моделите по моловете лятото, но и за мен са ми скъпи. А и като се загледах в шева, някак са ми шити-недошити, малко груби седят,нямаха подплата. Не, че децата ги бърка, но за тази цена не са изпипани някакси.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 14:23 от Tevolere

# 392
  • София

Момичета мили, благодаря ви от сърце за идеите! Знаех си аз, че тук ще ми помогнете в избора. Сега остава от утре да се мобилизирам и да си направя план, както казва моят внук Влади. И после ще ви се похваля на какво съм се спряла.

Благодаря ви и за радушния прием!  Heart Eyes

Да се включа и аз в обсъждането на дрес кода. В нашето училище има задължителна униформа, та със сигурност юнакът ще бъде с нея. Иначе е много капризен и никога не е съгласен с това, което му се предлага. В смисъл, че винаги иска да е с къс ръкав и къси панталони. Особено като види слънцето да грее - и лете, и зиме е така.  Laughing Водим безкрайни преговори и все с компромиси решаваме спора.

Видях, че обсъждате пантофки и обувки с дишаща подметка на Бефадо. Аз отдавна купувам на детето и сме много доволни от тях. По-рано имаше магазин на Стамболийски, но наскоро откриха друг, който е съвсем близо до Петте кьошета, на бул. Христо Ботев, което всъщност е много близо до дома ни.  Там предлагат такива обувки, а и пантофки. Купили сме и много хубави кецки оттам с лепенки, но не на тази фирма.

Нашият сладур с къдрава руса коса ще бъде подстриган прилежно тази седмица, че му става рошава косата и много се поти момчето. Иначе е  слабичък и висок - 128-130 см и тежи 21 кг.

# 393
Maryse , по-принцип има вече много хубави изкуствени цветя с чудна и изящна изработка, на мен ми харесват тези рози. А ако не вкъщи, могат да си ги оставят да им красят и класната стая, хем няма нужда от вода, която да разливат като дивеят в клас.  Grinning А сините розички как ми харесахаааа.

Аз ще взема цветя само за класната, от занималня още не знаем учителката, на 18 ще я представят. Нямам време да се занимавам и ще заложа на класиката, букет живи цветя.

# 394
  • БГ
http://www.beu.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B8-% … %B8-news9903.html
ето така правя кокчето, само дето косата тук е дълга и равна а аз се боря с хвърчащи краища но става много красиво.

харесвам много плитки, рибена кост или отпред като венец, но не мога да плета. Кока е единствената прическа май която умея.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 16:39 от Tevolere

# 395
И аз имам 5% отстъпка, но скоро го казах на една приятелка и не са й дали въпросните 5% /а може и да не е разбрала , не знам, но изрично й казаха да си провери, защото след една покупка като влезе вижда сумите с намаление, а тя твърди, че при нея това не е така

Може или да не се е регистрирала, или да е поръчала по телефона, или пък сега да не си влиза в профила, а да гледа сайта без да се е логнала - тогава наистина не се вижда.

Ох, днес в Парадайз беше.... Sick  ходихме на пазар, че имаме и кака, не ми е само малкия за обличане и подготвяне за училище. Нашата ще е тежка - първокласник и седмокласничка, очертава се година с много учене. Почти приключихме с покупките, чакам в петък РС дали няма дда кажат още нещо и сме готови.

# 396
http://www.beu.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B8-% … %B8-news9903.html
ето така правя кокчето, само дето косата тук е дълга и равна а аз се боря с хвърчащи краища но става много красиво.

Благодаря, моето приспособление за кок е друго. Ще потърся такова.
Ето това е нашето:
http://kosa-bg.com/product/6547/magicheski-aksesoar-za-kok-hairgami-d-389-1.html

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 16:14 от vela

# 397
  • София
Прическата - мисля си, че ще направим плитка диадема, че няма бретон, а така сплетена ще издържи поне първата седмица, после ще си ходи с фибичките и нейните си диадеми...Така, че ще трябва да запиша час за фризьор защато аз не мога да я правя....https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0 … 4rs%3B1944%3B2592
нещо такова е, но аз не мога да я направя така стегнато...а си ходим при една кака и тя я прави така, че издържа почти цяла седмица...
Жасмин - може може, ще видим при следваща нейна поръчка...
Цветя - ми мисля хубав букет...на този етап...

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 16:31 от EmiR

# 398
Момичета, съвсем ви изпуснах. А и вие толкооооова сте писали , та успях да прочета само последните 2 странички от новата тема и да се включа набързо.
Аз от седмица съм на нова работа и стресът за момента ми е огромен - все още не мога да се адаптирам към промяната, всичко ми е нова, а почти нямам време да се уча. Първокласникът все го мисля и той как ще се справи, кога ще  му обръщам внимание и на него , имам и още едно детенце , междувременно сме и в малък ремонт #Crazy
Maryse , розичките много ми харесват, това е добра идея, нямат нищо общо с онези изкуствените от преди години. Друг вариант е букет от хартиени цветя , правят ги в някои магазини за подаръци. Имах такъв букет, 2 години си го пазих , но накрая много прашляса и го изхвърлих.
За обувките - някой се колебаеше за цвета - аз бих заложила на класически черни обувки, независимо за момиче или момче. През учебната година имат много тържества и едни такива обувки винаги са необходими.

# 399
  • София
Върнахме се от Жабата с нови обувки и пантофки, оказа се, че кецовете с ластици не са му удобни, че му е висок сводът, но пък пантофките с лепките са много хубави.  Peace
Сега очаквам родителската среща, за да се изяснят някои неща. И стискам палци да е хубаво времето на 15.09. fingerscrossed

# 400
Ще подарим сигурно пищен букет от бонбони, закупен още сега, преди да се свърши всичко хубаво.

# 401
  • Велико Търново
Здравейте момичета.И аз съм майка на първокласничка.Виждам,че споделяте и за прическите на малките госпожици.Аз изработвам диадеми,фиби,ленти.Който се интересува,може да намери всичко във фесбук профила ми-Мариета Обрешкова.За съжаление пиша през таблета и не мога да пратя линк.

# 402
  • Sofia
рокля в червено .. Мисля с бял чорапогащник и бяло болеро, ама какви обувки бели или черни? чудя се Thinking
Аз бих избрала не бели, за да не се сливат с чорапогащника, а черни  обувки + черни аксесоари (за светла коса разбира се).

marina_vladi, непременно да покажеш.  Hug

Ние пазарувахме в Кауфланд и от училищната им промоция взехме картонено куфарче/кутия, където да стоят пособията - моливи, фуламстри, пластилин и дъска, лепило, ножица....

Ей го и нашия тоалет, негладен и висящ на закачалката не е в най-добрата си светлина, но толкова...    
С цикламена диадема/шноли и сандали. За колието и гривничката се чудя, май ще дойдат в повече.

# 403
Морена, много са хубави, ох, аз и без това се вълнувам.... ох и ах ще има тия дни.
МНого хубава рокличка. Аз бих заложила само на диадемата, ще е по-официална  Heart Eyes

# 404
  • София
marina_vladi, добре дошла сред нас. Хубаво е да имаме и една баба и то толкова загрижена. Подкрепям идеята за Лего, моят син много го харесва.

На мен лично изкуствените цветя не ми харесват. Вярно, че остават за по-дълго, но са си прахосъбирачки за мен, а и живото цвете за мен си е по-добрия вариант в този случай.

Днес разбрахме, че сме 1а клас, номер 3 Simple Smile

NinoTino, едва сега разбрах как се казва дъщеря ти, страхотно име, беше второто, сред които се чудехме за дъщеря ми. И си вече с готиния аватар Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт