С трепет в ПЪРВИ клас! (тема 6)

• 36 065
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
  • София (Възраждане)
Знаех си, че в "3 нови" има нещо нередно, оказаха се 3 нови страници в нова тема. Благодарности за темата, нека да е късметлийски!

# 46
  • на път
Докато се обърна - 4 страници!
Браво на вас!

Искат ли ви паспортни снимки на детето? На нас 4 бр.

# 47
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Докато се обърна - 4 страници!
Браво на вас!

Искат ли ви паспортни снимки на детето? На нас 4 бр.

за какво?
снимката на личната карта е с по-малък размер.

не ми се иска да давам снимки насам-натам  Confused не искам и да качват снимки и всеки да има достъп до тях  Confused

# 48
  • София
Само гол запис, защото пиша от телефона и е голяма мъка.

# 49
Еха, много бързо дойде и новата тема. Супер е. Мерси.

За снимките да не би да са за лична карта, а ще има ли такава? Не се ли правеше някакъв картон в училище? Бележници няма да имат нали?

Гуменки купих вчера за физическото от един магазин за левче. Миналата година пак взех такива и съм доволна.

# 50
  • на път

за какво?
снимката на личната карта е с по-малък размер.

не ми се иска да давам снимки насам-натам  Confused не искам и да качват снимки и всеки да има достъп до тях  Confused

Ще питам на РС ... предполагам 1 за личното дело на детето, 1 за карта за библиотека ....

# 51
  • София
vela, аз тъкмо към Жабата съм се насочила да търся Бефадо. Ще ходя в тази на Ломско шосе и ще докладвам какво има, стига да стигна в близката седмица до там. Вчера в един сайт гледах точно някакви гуменки, описани за подходящи за широк крак с висок свод. Но дали ще ги има  newsm78 Искам да взема нещо хубаво и качествено, защото ще е с тях от 8.30 до 16.30 ч.

Казах ли чи, че купих и черни цвички - искат ни ги. Взех някакви български Беко със силиконова подметка. Изглеждат читави, младежът ги одобри  Laughing

# 52
  • Sofia
Тино, честити ви покупки!  Hug
Не разбрах за кои шишета питаш.

Пак да спомена... идеята за часовник е хубава, да.
Ама ние изгърмяхме патроните за миналия 15.09. точно с комплект ръчен и будилник, учебни.  Laughing
Ето ги -          

Д_Ива, на нас не.  Някой попита на РС снощи дали ще имат лични карти децата, но се разми питането и нищо конкретно не се разбра.
На мен такава май ще ми трябва за карта за транспорта, ако реша да правя.  Thinking
И да вземе да се стабилизира времето, че до педката трябва да идем за ЗПК.

Мимка, нямат бележници в 1ви клас. Пък ако ме питат и до 5 клас искам да нямат.
Темата бързо дойде и бързо ще свърши.  Laughing

# 53
От скоро попаднах на сайта за гуменки/пантофки на Бефадо. Досега не съм купувала. Аз за малкия се рових скоро. http://shop.ilinor.bg/obuvki-1/momiche-9?product_id=1008

Морена страхотен комплект. Аз както е тръгнало няма да купувам подарък за първия учебен ден, а така ми се иска. Нямам време и възможност да ходя в Пловдив.

# 54
  • София
Леле, нямате изчитане. Нашата родителска среща ще е на 10. Тогава и ще се прибера първокласничката в София.

# 55
  • София
От скоро попаднах на сайта за гуменки/пантофки на Бефадо. Досега не съм купувала. Аз за малкия се рових скоро. http://shop.ilinor.bg/obuvki-1/momiche-9?product_id=1008

Морена страхотен комплект. Аз както е тръгнало няма да купувам подарък за първия учебен ден, а така ми се иска. Нямам време и възможност да ходя в Пловдив.

Точно този сайт гледах вчера и аз. Но искам да му ги премеря, че е между 2 номера в момента и искам да са му максимално добре.

# 56
  • Sofia
Тези обувки Бефадо само анатомични ли са? Загледах ги, ама с такова впечатление останах.  Thinking
Аз съм против такива обувки, смятам че карат мускулите на стъпалото/свода да мързелуват и после лесно се отпуска до плоскостъпие.
Гушкан е с хубав висок свод (като мен), прохождаше боса (когато е било възможно разбира се) и никога не е носила анатомични обувки.

# 57
По въпроса с гуменките.  Grinning
Преди малко бяхме в Парадайз и купих 3 чифта - от Mat star (за 10 лв.), от Deichmann (за 14 лв.) и от Спортмания (за 20 лв). Всичките са с велкро лепенки. Последните, от Спортмания, на Rucanor са най-качествени. А на Дейхман са най-зле, утре ще ги върна - хем са много тесни при пръстите, хем отзад, на глезена, са съвсем тънки, нямат уплътнение и не се задържат на крака.
Много благодаря за това, че споделихте за тях!
Мога да сравня и с тези от магазин Жаба, защото живеем в Стрелбище и съм купувала от тях. Гуменките им не са лоши, но са тип пантофи, подметката не е толкова устойчива срещу подхлъзване, както тази на гуменките на Руканор.
Ето и снимки, за да добиете представа: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/ … fc983103b4c423662
И по-подробно:
Скрит текст:
горе вляво - Бефадо (магазин Жаба)
горе вдясно - Руканор (от Спортмания)
долу вляво - Дейхман
долу вдясно - Мат стар

Мат стар:

Дейхман:

Руканор (от Спортмания):

Бефадо (от магазин Жаба):

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 19:51 от Анонимен

# 58
А къде е най-изгодно да се пазаруват тетрадки и другите пособия?

# 59
Момичета, а каква е тази група във Фейсбук?

Общи условия

Активация на акаунт