С трепет в ПЪРВИ клас! (тема 6)

• 36 194
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Жасмин,много хубав костюм за първокласника!
Преди малко надникнах за прогнозатабза времето-вече макс Т  е 19гр Cry

# 586
Жасмин, сега видях тоалета, страхотен е!  Simple Smile

Марис, новата рокля е много-много хубава! И двете, но новата повече ми харесва.

# 587
  • Sofia
Инка, къде го гледаш 19гр.?
Аз на три места - 22
В "дали вали" е 19 прогнозата за 15ти, ама и в момента дават, че е 19 и вали.  Shocked

# 588
Мерси много! И на мен ми се струва доста студено тези дни, затова сутринта му купих и яке.
Ще му го облека вместо сакото, ако се наложи.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 00:50 от Анонимен

# 589
  • София
Здравейте,

По мои спомени на 15 септември винаги вали дъжд.

Прибрахме се с бъдещия ученик. Всичко купено за училище и новите дрехи много му хареса и не забрави да благодари за всичко. Grinning  

След игра си прибра обратно всичко.  Shocked

Порасна си детето.

Иначе днес беше на лекар - 124см и 22кг. За манту обаче на 23 сутринта, което значи отстъствия от училище за него и от работа за мен. Това е положението.

Родитеската утре.

Благодаря за книжките в ФБ групата.

# 590
При нас току що се изля голям порой.

Нино Тино, новата рокля е като за по-голяма госпожица,  с нея изглежда пораснала. Simple Smile
Диадемата както писах пристигна....красива е, но малко голяма и груба за моя вкус. Нямаше от тези,  които първоначално бях харесала...много нежни и елегантни. 

# 591
  • София (Възраждане)
За 15-ти мисля да взема дъждобран тип пелерина, да си го облечем геройски върху ефирната рокля  Дано не се наложи и да търсим гумени ботушки в тон с роклята Mr. Green. Така ще запълним раницата още на отиване  umbrella

# 592
  • БГ
Момичета привет!
Жасмин -тоалета е супер, ако имах момче бих го блякла и аз така.
Марис- а с какво се пълни Schultüte? само лакомства или още нещо?
вижадала съм ги но тази ми хареса много!

# 593
  • София
Аз гледам 2 сайта за времето Синоптик бг и Гисметео.То има време до тогава,но като видях 19 ми стана криво

# 594
Жасмин, и на мен много ми харесва облеклото за младежа.

Tevolere, лакомства, някакъв подарък от родителите. Simple Smile
В нета има страшно много разновидности, украсата изцяло зависи от родителите и интересите на детето.

# 595
Прогнозата до днес за 15.09 при нас беше за 22 с гръмотевични бури, днес вече е 25 с частични заоблачавания. Май само предния ден може  да даде ориентир за 15.09.

# 596
Миналата година на 15ти беше доста студено. Аз бях с яке, а бъдещата ни класна с рокля с гол гръб  Mr. Green Сега също се замислям дали няма да има нужда от якета и може би ще й взема някакво за всеки случай.

Марис, къде си била първокласничка?
Аз ги бях забравила тези Schultüte-та, а са супер идея. В Германия са много популярни за първия учебен ден. Пълнят се с сладкиши, играчки, разни неща за училище.
Сега видях в нета идеи как да се направи вкъщи, но не знам откъде може да се вземе толкова голям лист твърда хартия?

Жасмин, страхотен тоалет!

# 597
Пролетен дъждец, могат да ти направят в магазините за разни нещица за сватба, кръщене и др. подобни, там където опаковат подаръци. Като цена обаче кой знае колко ще искат.
Иначе не е сложно....1лист картон (от тези за рисуване), няколко вида цветни хартии, панделки...ако искаш някаква апликация и си готова. А, и тишу хартия (тя е малко тънка, може от другата гофрирана но пък е малко груба), за да стане "затварянето" горе.
Иначе аз бях първокласничка в Свищов. Simple Smile

# 598
Докато се редактирам и си писала. А откъде може да се купи толкова голям картон.
Мисля, че моята много би се зарадвала на такова нещо.

# 599
Докато се редактирам и си писала. А откъде може да се купи толкова голям картон.
Мисля, че моята много би се зарадвала на такова нещо.

Размера ти си го определяш. Аз смятам да купя 1лист картон от магазините Слънчоглед от тези, които са за рисуване с водни бои (по-грапави са). И там имат всички останали неща за декорация също.

Общи условия

Активация на акаунт