Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 120-та тема

• 179 396
  • 780
  •   2
Отговори
# 435
Благодаря ти Лабрекс   bouquet И моята машина е Мулинекс  Grinning

# 436
  • Русе
Страхотни вкусотии ме впечатлиха тук последните страници! Няма да Ви изброявам,много сте и много неща сте приготвили! Hug  bouquet
Аз ще пусна няколко доста лоши снимки на иначе много вкусни неща. Всичко беше приготвено за път и снимано набързо поради липса на време.
Топчета от сирена и печен пипер

Солен кекс, мисля че по рецепта на rossonera, с печен пипер вместо сушени домати.

Сладкиш с бисквити и ябълки на Фукла. Много предпочитана от дъщеря ми рецепта!

Много интересен,кремест сладкиш с ябълки на Йоли. Отдавна му се каня и накрая му дойде реда.Разкошен е и съжалявам,че толкова лошо съм го снимала!

# 437
Ау, разкошен е този ябълков сладкиш, може ли рецептата?

# 438
  • София
Бонго да не гледа!

Скрит текст:

# 439
  • Под сянката на разлистените кактуси
Тайна, и аз не гледам!

sve,ябълковият сладкиш изглежда разкошен!

пеп-4о, като човек почти живеещ в Мексико мога смело да заявя, че буритото изглежда съвсем автентично! Само бих препоръчала да го сгъваш по краищата, за да не му изпада вкусната сочна плънка!

Аз с един тутманик, който прилича май повече на питка:

# 440
  • Пловдив
Шаран на скара, малко се разпадна.

Кьопоолу.

Картофена салата.

# 441
  • Русе
raja_nikol, tunata, благодаря! Hug
Рецептата е на Йоли –   http://yoli-www.blogspot.com/2014/03/blog-post_26.html

# 442
# 443
  • пак на Рив Гош
Добро утро!
Аз се отчитам от дъжд на вятър, ама ви наглеждам редовно Simple Smile
Само на последната страница видях много вкусни неща - и лионските мекици Love's Green Kitchen, и тутманика на tunata (леле, как обичам такива тестени вкусотии!), креместия ябълков сладкиш на sve и още много ...

От мен за добро утро : палачинки

- после основното - пиУе със зеУе, направо от тавата  Embarassed и малко поизгоряло по краищата (това зеле ми изкара душата - нямаше сготвяне, пущината!)

- и за десерт - кекс тип "Зебра" за гости (от рецептите на Лорейн Паскал, където носи поетичното име "дебнещ тигър и скрита зебра"  Laughing)

Хубав ден, момичета и момчета!

# 444
мързеливки:

клик

# 445
Меганс, всичкото ти меню много ми харесва  Heart Eyes
Роце, при нас също има такива зелки, дето колкото си ги готвиш, толкова и твърди си остават като в началото  #Cussing out

пеп-4о, като човек почти живеещ в Мексико мога смело да заявя, че буритото изглежда съвсем автентично! Само бих препоръчала да го сгъваш по краищата, за да не му изпада вкусната сочна плънка!

newsm68 благодаря ти, значи съм ги докарала. За свиването - отдолу е подвит, не е отворен Laughing че иначе губят материалната част по чинията. Тук на опаковките като за малоумни са ни показали в картинки (4 дори на брой) как се завива  Mr. Green Виж  сега следващото, с пресни зеленчуци и авокадо го харесват повече (и с пилешко вместо кайма е поръчката за следващия път) Синковеца заради това мексиканско прояде авокадо дори.  А тутманика ти е чуден -пухкав и дебел  Heart Eyes

Бурито със свинско месо

Гъби-булка в сметанов сос, ама без трюфела. Достатъчно ароматна е тази гъба,  влюбих се във в к уса и  Blush и аккъв цвят докараха само на соса  Crazy

само пържени с масло и чесън

тези са мариновани пък

и едни пържени чушки за разнообразие на гъбите

Последна редакция: чт, 25 сеп 2014, 18:19 от пеп-4o

# 446
lu4a Благодаря!
Роца много апетитни неща!!! А кекса на Лорейн и аз съм го правила, много е хубав!

От мен Какаов Кекс със заквасена Сметана

# 447

Солен кекс с кори за баница

нарязан

# 448
Закуска

Кьопоолу

# 449
Сладка баница с халва.

Общи условия

Активация на акаунт