Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 120-та тема

• 180 118
  • 780
  •   1
Отговори
# 705
Бонго, По- добре им измисли една мръвчета рецепта
- в тази банкца ми останаха очите. Ще се прави

# 706
За днес свинско със зеле,пилешко и баница

Mеганче,прекрасна както винаги,днес идвам у вас на вечеря,че еи сега се прибирам и дружината всичко е изяла  Shocked,и сега нещо на бързо ще трябва да се прави  Mr. Green

# 707

megansg, следващия път да добавиш и лигавници или кърпички поне..........  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes bouquet  chef

bongo_2007 ®, без реч ме остави, първо помислих, че е някакво пелменче или варениче, а под него фурма........ Embarassed, докато го осъзная Shocked Върни им пакета в магазина барабар с екстрите! ooooh!

У нас фасулец с пушени месца, кюфтета с картофки и кладница в топено сирене и сметана.

# 708
bongo_2007 ®, без реч ме остави, първо помислих, че е някакво пелменче или варениче, а под него фурма........ Embarassed, докато го осъзная Shocked Върни им пакета в магазина барабар с екстрите! ooooh!
да бе... да си върна късмета  Joy  Бонго не фърля нищо и не връща нищо.  hahaha
от това се получават екстрите

# 709
Абе и аз си викам Бонго кво е изтипосал това голичко люто чушле, а то било   Sick

# 710
това е "какавида по Великотърновски" по уникална древна рецепта.
имам подобна рецепта и "по Сливенски" - от тяхното брашно Мелко.  hahaha
съжалявам ,че нямах фото да снимам как бях смачкал пеперуди по пода в един магазин (хипермаркет) които изпаднаха от пликовете с брашно (от съвсем други марки).

# 711
Болярска какавида  Mr. Green

# 712
жестоко -  Болярска какавида в було.  автор  бат`Бонго ®    hahaha

# 713
  • забравих си мисълта...
megansg, следващия път да добавиш и лигавници или кърпички поне..........  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes bouquet  chef

Labrex и ти да дoбавиш лигавници, но по-големички ако може. Simple Smile

С риск да ви досадя, ще  ви покажа някои сладости от последните седмици.

Котешки езичета по рецепта на Мариета Панева.

Нямах подходящ накрайник за поша, но това не попречи на вкуса им.

Макарони на фурна

Сладкиш

Закуската

Казаха ми, че с бял Toastbrot филийките няма да се напукат, но моите се напукаха. По мое мнение обаче, с пълнозърнестият Toastbrot е по-вкусно. С белият се получи, за мен поне, много мазно и тежко. Иначе напуканите филийки по никакъв начин не повлияха на вкуса и си хапнахме рулцата с голяма наслада.

И тук тези с бял Toastbrot

Puten-Nuggets mit Cornflakes
Или панирани пуешки късчета месо с Cornflakes.

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 14:52 от Venetta

# 714
Бонго, върни им брашното, така ще започнат да следят тези неща. А пакета запечатан ли беше?

Гевречета

# 715
  • Някъде там
 Shocked В хляба съм намирала доста интересни неща,в брашно не бях забелязала???!!
Страхотни вкусотии  има по всички снимки. Благодаря ви за идеите. Heart Eyes  bouquet
От мен хулигански ябълков сладкиш по рецепта на Кремена Русева.

# 716
Венета, може ли рецепта за сладкишчето, прилича на бисквитена тортичка, много любима  Heart Eyes

# 717
  • Бургас
При всички е много вкусно, но Бонго е първенец, откъдето и да го погледнеш! Аз наскоро върнах едно брашно с пеперудки, но те са нищо с тоя екземпляр, който на теб са ти дали, братко!

daviz, чуден хулигански сладкиш Simple Smile)

Медено руло с крем от тиква

питка Хаос

розички с шунка и кашкавал

# 718
Вчера направих тези бонбонки и заснех рецептата на видео.Надявам се да е полезно Simple Smile

Видео урок

# 719
  • Някъде там
Благодаря,твоя е заслугата.  Heart Eyes днес пак само че този път ще го пека в електрическа тенджера която ползвам за питки за да стане по висок.Тавичките ми са все разляти .

Общи условия

Активация на акаунт