Лакове за нокти-94

• 64 169
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Ииии аз  newsm03

# 16
Ми подарете някои от вашите на близки хора, които искат и нямат толкова много. Тийновете обикновено се радват супер много на такива подаръци.

# 17
Ми подарете някои от вашите на близки хора, които искат и нямат толкова много. Тийновете обикновено се радват супер много на такива подаръци.
И аз подарявам Peace Поне веднъж годишно ме хваща лаковата апатия и почвам да се ядосвам на себе си как съм се заринала в лакове ooooh! Преди 2 месеца ме сполетя отново,изхвърлих към 30 и подарих още толкова на приятелки.И естествено реших,че спирам с трупането и купуването Shocked Това настроение ме държа точно седмица и оттогава досега съм купила поне 40 пак #2gunfire Неспасяема работа Mr. Green

# 18
О подарявам аз Simple Smile Като занеса една торба с лакове на някоя дружка и веднага цъфва  bouquet
Но си мисля и аз скоро да посетя размените  Thinking

# 19
Още утре бих си купила най- добрия нюд, никога не е излишен, но ... още го издирвам.
Също много харесвам лакове от сорта на OPI Every month is Octoberfest или OPI Rojal raja ruby, та и нещо подобно не бих отказала.  Wink

# 20
  • София
Densi, благодаря за новата тема!  Hug
С нетърпение искам да си взема още термо лакове, много ми харесва ефекта на този, който имам.  Heart Eyes
Показвам снимчици на Polish Me Silly - Clowning Around и Models Own - Shades. Heart Eyes
Цикламената бъркотия е сух брокат, с който очевидно не успях да се сработя.  Blush Следващият път ще пробвам да го нанеса с четка, благодаря ви за съвета, момичета!  Hug
Скрит текст:

# 21
  • Sofia
   Миленка, супер се е получило. Heart Eyes А този с разноцветните частички май и аз го искам. Peace

# 22
  • София
И аз подарявам Peace Поне веднъж годишно ме хваща лаковата апатия и почвам да се ядосвам на себе си как съм се заринала в лакове ooooh! Преди 2 месеца ме сполетя отново,изхвърлих към 30 и подарих още толкова на приятелки.И естествено реших,че спирам с трупането и купуването Shocked Това настроение ме държа точно седмица и оттогава досега съм купила поне 40 пак #2gunfire Неспасяема работа Mr. Green
Точно същата работа, все едно аз съм го писала  Crazy Утешителното е, че всички споделяме една и съща лудост и тук човек среща разбиране към нея  Joy

# 23
  • Den Haag
Благодаря за темата!  bouquet
Още утре бих си купила Хедониста  Simple Smile

# 24
За утре не знам, ама в събота или неделя ще се сдобия с един на Golden Rose Selective, беше показван тук... Номер 11, май се казваше крем брюле  Mr. Green

# 25
Благодаря на Денси за новата тема!  bouquet

Замислям се най-вече за Dior Massai.  Heart Eyes

# 26
  • Sofia
За утре не знам, ама в събота или неделя ще се сдобия с един на Golden Rose Selective, беше показван тук... Номер 11, май се казваше крем брюле  Mr. Green

Търсих го тези дни, но никъде не го открих. Свиркай, ако попаднеш на него.  bouquet

# 27
  • UK
Още утре бих си купила Polish Me Silly - Clowning Around Simple Smile

# 28
  • София
Благодаря, КотеHug
Clowning Around наистина е прекрасен, най-много ме радва, че частичките му са матови, а не стандартните бляскави. Heart Eyes Седят сякаш са правени с лак, нямат този, хм, как да се изразя - ефект на фолио.  Grinning Трябва обаче здраво да се разклаща шишенцето преди лакиране, защото най-едрите глитъри остават на дъното. Но ако трябва и час ще го разклащам, заслужава си.  Heart Eyes  Grinning
Чакаме и Лу да го покаже.  Hug
Момичета, можете ли да ми препоръчате маникюристка в района на кв.Лагера (до към Пирогов)? Ноктите ми са ужасно безформени, а нямам време да отскоча до моята.  Tired Извинявам се, че ги показах в този вид, но просто Clowning Around-а заслужаваше да бъде показан, макар и на такива нокти.  Laughing Ако знаете, моля да ми драснете на лично, повеже не знам дали е позволено тук.  Hug

# 29
Още утре бих си купила Polish Me Silly - Clowning Around Simple Smile
Аз също. Благодаря на densi за новата тема  bouquet. Отдавна не съм се включвала тук, но и пост не съм пропуснала... Аз от години чакам да ме обземе лакова апатия, но не би...така ми се топли сърчицето като си купя някой нов лак или някой ми подари такъв...близките ми знаят, че това винаги е гарантирано харесан подарък за мен.

Общи условия

Активация на акаунт