Лакове за нокти-94

• 64 280
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
   Good To Go не съм го ползвала, но от един друг топ на Essie останах страшно разочарована... Confused

# 691
Каква красота

# 692
  • гр. София
Уау.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  А как се прави този ефект?  newsm78

# 693
  Good To Go не съм го ползвала, но от един друг топ на Essie останах страшно разочарована... Confused

И аз от един на Опи
На Еси друг не съм ползвала засега, а и вече няма нужда след като открих този

Докато при Еси даже почукване по повърхността звучи почти като почукване по стъкло

Ето с това изречение ме убеди Есито да ми е следващият топ, само да приключа Джесиката  Laughing
Хехе
Хайде дано останеш и ти доволна
Ще чакаме отзиви после

# 694
Момичета на Арена на красота от 17-19 октомври OPI и China Glaze ще правят щандове с намаление, това прочетох в страниците им ФБ, аз мисля да ида да се поразходя и после ще споделя новите си придобивки  Simple Smile

Къде се провежда  Арена на красотата?

# 695
Момичета моля Ви препоръчайте ми някаква основа-заздравител и да не е много скъпа.Благодаря Ви предварително .

# 696
  • Sofia
Момичета моля Ви препоръчайте ми някаква основа-заздравител и да не е много скъпа.Благодаря Ви предварително .

Ще се самоцитирам:
  Ами, по отношение на базите, аз постоянно сменям марките, като ползвам само от по-скъпите брандове. По-назад в темата момичетата силно препоръчват заздравителя Evelin 8в1, който може да бъде използван и като основа, доста бюджетен е и се продава в магазинната мрежа. От него ноктите растели много бързо и ставали изключително твърди, но аз лично не съм го ползвала. Единственият му недостатък е, че съдържа вредни съставки.

# 697
Благодаря много за отговора и се извинявам за повторения вапрос Simple Smile

# 698
Да ви припомня една като че ли малко позабравена красота - BARIELLE - ELLE'S SPELL:
Може да се кликне върху снимките
Скрит текст:

# 699
  • На остров
Леми много красиво   bouquet !

# 700
  • София
Получих страхотен подарък и лак:

- Crawfords Wine

# 701
Римелския двойник на Chanel Paradoxal не се произведа вече. Има ли други лакове от бюджетните марки, които поне да приличат на него? Приплака ми се като каза девойката, че няма да го намеря...

# 702
  • UK
Не знам колко бюджетен е, тук си е направо евтин, но с доставката сигурно не излиза малко, но виж Barry M - Dusky Mauve.

# 703
  • Манчестър
Римелския двойник на Chanel Paradoxal не се произведа вече. Има ли други лакове от бюджетните марки, които поне да приличат на него? Приплака ми се като каза девойката, че няма да го намеря...

Сега си погледнах колекцията и установих ,че го имам. Не съм му фен , защото на моите ръце цвета не стой по същия начин както е в шишето, няма го блясъка, освен на силно слънце и ако се вгледаш.Ползвала съм го няколко пъти , ако искаш ще ти го подаря.

# 704
  • Belgium
Да, другият му двойник е Barry M Dusky Mauve.

Имам го, но ми е поомръзнал доста. Ако не намериш Римела, пиши ми  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт