Лакове за нокти-94

• 64 280
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Римелския двойник на Chanel Paradoxal не се произведа вече. Има ли други лакове от бюджетните марки, които поне да приличат на него? Приплака ми се като каза девойката, че няма да го намеря...

И аз го търся отдавна,но уви  Rolling Eyes Наскоро си поръчах римелското копие,но беше изчерпано  Sad Има и още едно копие Revlon- Perplex,но и него не мога да открия.Ако някой иска да се раздели с подобен цвят нека ми пише-имам какво да предложа  Wink
Ето го "ревлонския Парадоксал"

# 706
Аз се сещам на първо четене за още 2 двойника- Флормар 418,  и Catrice 200- From Dusk To Dawn

# 707
  • На изток от Ада
Има на ГР копие ето го номер 120 .

На Флормар , отенъка е само в шишенцето .На нокти е някак слаб .

# 708
Имам Римелския, стои ми бозаво и бих се разделила с него Peace

# 709
  • Пловдив
Вчера си закупих точно такъв цвят лак да нокти на miss Selene 235 за съжаление в интернет намирам само една снимка и тя няма нищо общо с реалния лак. На нокът не мога да кажа как стои, защото още не съм го пробвала.

# 710
Днес с къси нокти и едно сладко неоново розово,трудно уловимо от камера Simple Smile

# 711
  • София
Преди няколко дни показах как стои при мен топ лак Мат на Голден Роуз, да споделя, че на следващия ден не беше толкова мат, а на третия ден съвсем се загуби ефектът. Някак се полира от само себе си, при положение, че не ползвам крем за ръце.

От вчера съм така   Simple Smile -
Скрит текст:

# 712
Осмичка, Михаела, много хубави неща!  Flutter

Значи матиращият топ на ГР ги прави същите номера... Аз мислех, че проблемът е само при Флормар-а...

# 713
Здравейте, каква марка и какъв вид пила(хартиена, керамична, кристална/стъклена) бихте ми препоръчали да си взема ?

# 714
Извинете, но заздравителите и топ лаковете на Zoya и LCN не са ли 5-Free ?

# 715
  • На остров
Аз ползвам стъклена пила и съм много доволна, моята не е скъпа, от марката Vitry е. Качеството на ноктите ми се подобри значително от както само пиля с нея.

# 716
  • Sofia
   И аз ползвам само стъклена пила, но имай в предвид, че пѝли много бавно. Моята е с марка Titania – към 7-8 лв. беше, купена от Lilly. Peace

Последна редакция: нд, 12 окт 2014, 23:29 от Black Cat 13

# 717
  • Пловдив
От днес съм така

vollare 404
golden rose sweet color 61 и сух златен брокат

Предния месец си взех стъклена пила - най-голямата ми грешка, много бавно става...най-доволна съм от хартиените пили, утре ще ходя да купувам такава.

# 718
  • София
Момичета на Арена на красота от 17-19 октомври OPI и China Glaze ще правят щандове с намаление, това прочетох в страниците им ФБ, аз мисля да ида да се поразходя и после ще споделя новите си придобивки  Simple Smile

Къде се провежда  Арена на красотата?

в Интерекспо

# 719

Общи условия

Активация на акаунт