ПАРИЖ 9

• 57 398
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Хи-хи и аз отбелязах два пъти, но май с различни аромати.  hahaha

И както сме подгряли с прекрасни снимки, да кажа, че днес и утре пред бившата баня, срещу Халите, има изложение на френски храни и бужоле.

Предложение ли е това?  hahaha

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 12:18 от Мимии

# 496

Ти как мислиш? Утре.

# 497

Ти как мислиш? Утре.

Ааа ... ще ти кажа по-късно.  Hug

# 498
Впечетленията на Роже и въодъшевлението след престоя в Париж е както аз го почувствах когато отидох за първи път,много ми хареса и ми беше някак особено и романтично.винаги откривам нещо ново , утъпканите пътеки ги минавам винаги  но рядко ги снимам да не се повтарям

вярно че,последния път малко ме разочарова,но е вина на градската управа ,така че Париж си остава магическо,поне за мен,място.

преди две години украсите в Лафайет бяха приказни

за парфюмите ,сигурно много от вас ги познават,но да си кажа Fragonard са, поне за мен, ненадминати и музея в Париж си заслужава посещението.Безплатно е но накрая в магазина сред парфюми,сапуни и кремове е невъзможно да не  се пазари,страхотни са
Maison Frgonard http://www.fragonard.com

# 499
  • Milano
Мимии, че то е грехота да отидеш до Париж, да намериш ул. Ришельо №28 и parfums de Nicolaï, да влезеш в магазин с толкова прекрасни аромати, да те посрещне горе долу млад мъж с очила и перфектен маникюр Grinning, да те попита какво ще искате newsm78

E, не. Laughing
А в магазина за вина как беше?

Роже, съпругата ти как издържа с тези токчета на огромните разстояния?

От снимките открих, че много ми харесва Дефанс, там нямах време да отида.

Азия, страхотна украса.

# 500
  • София
Мимии, че то е грехота да отидеш до Париж, да намериш ул. Ришельо №28 и parfums de Nicolaï, да влезеш в магазин с толкова прекрасни аромати, да те посрещне горе долу млад мъж с очила и перфектен маникюр Grinning, да те попита какво ще искате newsm78

E, не. Laughing

хахаха, Реджи, за мен този си беше нормален мъж Peace, нооо... винаги има едно НО.
СПОРЕД МИМИИИ  е от по-нежните мъже Joy

# 501
Алоооо, веднага се връщайте на темата: Париж, а не на парижките потайности!!!  hahaha  hahaha

Роже, а ако знаеш с какъв френски мъж пътувах в самолета???  Joy
Не те видях когато слизаше. Направих няколко снимки, но те няма в тях...Съжалявам.  Embarassed

# 502
  • София
Завърши нашето пътуване до Париж. .............................

Роже, както винаги невероятен.
Заради теб ще изпусна кораба, да прочета всичко....
  bouquet 

# 503
Ах, Вие, лудетини...Аз ли съм много стара, или Вие много млади...Как ще ми е по-изгодно- апартамент, или направо в Дисни- Все пак рожденничката ще е на 10 г.

# 504
  • София
Алоооо, веднага се връщайте на темата: Париж, а не на парижките потайности!!!  hahaha  hahaha

Роже, а ако знаеш с какъв френски мъж пътувах в самолета???  Joy
Не те видях когато слизаше. Направих няколко снимки, но те няма в тях...Съжалявам.  Embarassed
Мимии, ами те потайностите са си част от Париж, затова и Реджи е като откривател, трябва да и помогнем. Бързо разказвай за френския истински мъж, че то като гледам колко са нежни всичките Joy
Поне в Париж дебел мъж не видях. Елегантни.... И половин Париж бяга покрай Сена-сутрин, обед и вечер newsm78
Слязохме от задната врата на самолета, и си вървяхме бавно към терминала, ама и аз не те видях, макар да се озъртах Simple Smile
Завърши нашето пътуване до Париж. .............................

Роже, както винаги невероятен.
Заради теб ще изпусна кораба, да прочета всичко....
  bouquet  
Блед, още ли си в Неапол или вече отплавахте към Дубай? Ейй, да не вземеш наистина заради моите глупости да изпуснеш кораба Joy
Ако вече пътувате много слънце и спокойно море Ви пожелавам  bouquet
Я, да отида да видя в другата тема къде си в момента Simple Smile

# 505
  • Бургас
Прекрасни коледни снимки. Ние заминаваме следващата седмица и ще се насладим на презничната украса, но пък дават и значително да се захлажда и за съжаление няма как да се зарадвам и на този бонус  Embarassed
Ах, Вие, лудетини...Аз ли съм много стара, или Вие много млади...Как ще ми е по-изгодно- апартамент, или направо в Дисни- Все пак рожденничката ще е на 10 г.
днес купихме билети от официалния сайт, от френската страница и дано нямаме проблеми. Като се върнем на 6 декември ще кажем как е минало.

Намира ли се в Париж безплатен wi-fi и има ли някакви коледни промоции по магазините /уж не сме точно шопинг туристи, ама ....

Азия на Фрагонар музея "на лесно" място ли е?

# 506
  • София
Блед, още ли си в Неапол или вече отплавахте към Дубай? Ейй, да не вземеш наистина заради моите глупости да изпуснеш кораба Joy
Ако вече пътувате много слънце и спокойно море Ви пожелавам  bouquet
Я, да отида да видя в другата тема къде си в момента Simple Smile

Роже, няма страшно, хванах го и съм много доволна, че те прочетох и въобще не са глупости.
А къде съм не питай, всеки ден или по два на различни места, просто невероятно. Ето виж ТУК съм в момента, а след това сигурно си прочел.
Благодаря ти за пожеланията, да ти се връща, от кога се каниш да тръгнеш по вода.
А как ми се иска да се срещнем в Ница, чета аз чета и ти писах там.
Ох, Париж, Париж от там тръгнаха някога нашите пътувания, та до сега. Благодаря ти за върнатите спомени…
  bouquet

# 507
Намира ли се в Париж безплатен wi-fi  ....

Има на първа страница линкове.

Приятно пътуване ви пожелавам, дано като бонус към застудяването няма толкова навалица в Дисни!

# 508
Яна,музея на Фрагонар се намира до Операта , rue Scribe,9
Дисниленд нали фалираха в Париж,би трябвало да няма големи навалици ,кризата ги удари яко и тях .

# 509
  • в града на вечния купон
Най - накрая  и аз с билети  за Бове  за 09.02.2015
Връщам се да чета......

Общи условия

Активация на акаунт