ПАРИЖ 9

• 57 353
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
  • пак на Рив Гош
Та да попитам, случайно да знаете коледната украса кога я махат?

В началото на януари, обикновено.

Дано тази вечер да няма пътуващи към Бове - в 17ч30 в региона имаше над 350 км задръствания.

За любителите на ледените пързалки, ако не ви се ходи до Кметството, винаги може да се пробвате на първия етаж на Айфеловата кула  Mr. Green: http://www.sortiraparis.com/arts-culture/balades/articles/46476- … -eiffel-2014-2015

И, за да можем да Ви идваме на гости Hug

+1  Peace
А сега да си дойдем на думата и да отговорите на подчертаното - кога ни каните на гости?  hahaha

Гости винаги са добре дошли, ама на никой не му се рзахожда до наше село... Забелязах, че броят посетители вкъщи намалява правопропорционално на отдалечеността ми от Париж  Laughing  Laughing Laughing

# 541
Не ме разубеждавайте с тези задръствания,моля ви. Ама ако трябва и на обед от Порт Маиио ще тръгна и 7 часа преди полета ще предвидя и като му дойде  времето, пак ще отида. Още следя за изгодни билети. Всъщност кога е най-спокойно за посещение в Париж?

# 542
Роже,не харесваме уиз защото го сравняваме с конкурентите му .
А за гостито бях вече казала.

# 543
  • Milano
Роже,не харесваме уиз защото го сравняваме с конкурентите му .
А за гостито бях вече казала.

Съгласна. В скоро време и дамската чанта ще се заплаща. Mr. Green

Аз не съм искала фалита на никой, просто съжалих бременната жена, за която ''следващият полет'' е бил след 3 дни и 400 евро вповече, а не, да не казвам след няколко часа, но поне на другия ден.

За гостито, Мими - отпуска съм другата седмица Laughing, ако ли не - за Н.Г. - още мога да добавя хора за купона Laughing, за намаленията - среща в Мадрид.

# 544
Има ли начин да издиря семейство, в което съм гостувала през 1982 г. Имам само снимка - Генанж, близо до Мец...или Метц...

# 545
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Хайде и аз пак цоп в темата ... макар, че съм стара пушка и до сега съм пътувала 3 пъти до Париж Simple Smile
Мимми,   bouquet за това, че поддържаш темата ..., а и за една услуга - ти си знаеш  Hug

Сега ми се ще да отседнем във Версай ..., но нещо не мога да се ориентирам за апартаменти там ... Моля, някой да ми помогне  Praynig Ще бъдем там от средата до края на август, ако има значение Simple Smile

# 546
Почти безобидн@, добре завърнала се!  Hug
Мисля, че ще ви хареса във Версай, но се притеснявам да не ви доскучае даже.  Laughing
Ако ще пътувате до Париж, може би е добре да бъде недалеч от гарата.
Иначе целия район между главната и двореца много ми харесва.

# 547
Хайде едно видео за всички, които не са видяли тазгодишните парижки красоти и разбира се за тези, които са ги видяли и искат да си ги припомнят:

# 548
Мимии,знаеш как да изостриш апетита,знаеш  Wink
Благодаря ,че сподели Hug

# 549
  • Бургас
може и да е ерес написано в тази тема, но бях в Париж в началото на декември и коледната украса, .......... да ме прощавате ама .......... парижани да вземат да дойдат в Бургас да се порадват на коледен дух и украса  Rolling Eyes

# 550
  • София
може и да е ерес написано в тази тема, но бях в Париж в началото на декември и коледната украса, .......... да ме прощавате ама .......... парижани да вземат да дойдат в Бургас да се порадват на коледен дух и украса  Rolling Eyes
Хахаха, не зная да плача ли, да се смея ли  newsm78
Вие сигурна ли сте, че сте била в Париж в началото на декември newsm78
Препорьчвам Ви да изгледате клипа на Мимии, явно не сте успели да видите този Париж, който те кара да се чувстваш омагьосан от красотата му....

# 551
  • Бургас

Хахаха, не зная да плача ли, да се смея ли  newsm78

Плачи, смей се /може ли на <ти>/ или както там ти идва отвътре, но клипа го изгледах специално за да видя има ли нещо, което пък да съм пропуснала и по което да ахна ама .... ами не съм. Само в Монмартър през нощта не съм била, но и от клипа не останах с усещането, че нещо съм пропуснала  Thinking. Париж е забележителен, но не стана <моят град> Единственото което ме впечатли от коледната украса бе концепцията на Галери Лафает и още една-две витрини на магазини  Rolling Eyes
За протокола бях там една седмица и успях да го разгледам /или поне това, което желаехме да видим, го видяхме/

# 552
  • Milano
Може ли някоя снимка на украсата в Бургас?

Изгледах клипа и ми хареса Айфеловата кула, когато става тип ''Сваровски'', това само в Коледния период ли го правят?

# 553
...
Изгледах клипа и ми хареса Айфеловата кула, когато става тип ''Сваровски'', това само в Коледния период ли го правят?

Искаш ли съвместно да проверим?   Laughing

# 554
  • Milano
...

Искаш ли съвместно да проверим?   Laughing

Може.

Общи условия

Активация на акаунт