Не знае, ама може да разбере. Снаха ти, наблюдавайки теб, може да достигне до извода дали имаш патриархално мислене или не.
За вкуса, така е, сега го знам аз и мога само да се надявам, че друга няма да го разучи

Естествено, че човек е сбор от качества. Но има важни и по-маловажни качества. При младите мъже важно качество е жената да е красива в техните очи - слаба, закръглена, зависи си от ВКУСЪТ ИМ. При по-възрастните е жена им да им дава спокойствие и уют. Разбира се, че генерализирам. Разбира се, че всеки си има своите особености. Но трябва да знаеш, че храната е едно от нещата, на които всеки човек, млад или стар, обръща внимание, дори и жените!

Леле, наистина се учудвам, че от млади хора хора, без ангажименти с деца и т.н., очаквате да тичат след работа вкъщи и да запретват ръкави пред печката... Има време и за това, няма да им се размине.
И какво ядат в крана сметка? Щом боклуците от топлата витрина и полуфабрикати в кутия са приемлив вариант...
Млади, млади, колко да са млади...аз на тяхната възраст вече имах деца. Но да, млади са за сегашните разбирания. Чак пък само за купони да мислят...да не са на 18?