Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 38

• 123 088
  • 809
  •   1
Отговори
# 135
не ходете в салон хармония студентски град обслужването е под всякаква критика подстригаха ме на криво и боята падна на втория ден. а за отношение към клиента нямам думи #2gunfire

# 136
  • София
През лятото ходих на педикюр в салон  Весел балон .
Беше много чисто и подредено. Момичетата са съвсем млади, работят с желание, стараят се, останах доволна. Надявам се и фризьорката да е добра и старателна, но не съм я пробвала.

# 137
  • София
През лятото ходих на педикюр в салон  Весел балон .
Беше много чисто и подредено. Момичетата са съвсем млади, работят с желание, стараят се, останах доволна. Надявам се и фризьорката да е добра и старателна, но не съм я пробвала.

Благодаря ти!   bouquet

После ще споделя опит.  Peace

# 138
Да се похваля днес ходих на фотоепилация в Барбадос http://topofertite.com/deal/3685-3-3-oferta_za_ipl_i_rf_fotoepil … ona_po_izbor.html на интим и мишници .Резултат още не мога да дам...Но съм много доволна от жената,която ми направи процедурата.Много внимателна и любезна и много предразполагаща Simple Smile  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 139
не ходете в салон хармония студентски град обслужването е под всякаква критика подстригаха ме на криво и боята падна на втория ден. а за отношение към клиента нямам думи #2gunfire

Такааа... откъде да започна и аз за този салон. Първо, че момичето тепърва се учеше на мен явно. Тръгна да ми слага друг цвят боя и добре че аз първо забелязах, после и тя бързо отреагира да ме мие. Супер бавно работеше и постоянно питаше какво да прави и все едно не знаеше нищоо. Седях в салона почти 3 часа за боя и подстригване....

# 140
Не съм доволна от офертата за Суши на Грамофон, която бяха пуснали преди време. За пръв път в живота си ям суши което не ми харесва. Оризът според мен беше стар, супер сухо беше всичко. Приятелка си купи също, и те бяха много недоволни  Tired

# 141
  • София
Салон "Весел балон"- стара се момичето, но не бих казала, че детското постригване е страхотно.

Салон "Crazy"- доволна и от боядисването, и от сешоара. Бих повторила.

# 142
  • София
Здравейте! Търся отзиви за Sislet beauty salon и фризьорката им. Rolling Eyes

# 143
Търся читава оферта за маникюр с гелиш.

# 144

Такааа... откъде да започна и аз за този салон. Първо, че момичето тепърва се учеше на мен явно. Тръгна да ми слага друг цвят боя и добре че аз първо забелязах, после и тя бързо отреагира да ме мие. Супер бавно работеше и постоянно питаше какво да прави и все едно не знаеше нищоо. Седях в салона почти 3 часа за боя и подстригване....
косата ми е толкова зле ,че и трябват месеци да и оправя формата,радвам се че вие сте била по наблюдателна от мен.

# 145
Да кажа, че Грабо ме издразниха като изтриха мой критичен коментар от една оферта и оставиха само хвалебствията.
И един въпрос - някакви впечатления от салон Golden Angel? Взех си ваучер за боя и терапия за коса

# 146
  • София
Отдавна не бяхме ходили в ТМ Turkish Restaurant и бързам да се похваля с изключително приятната вечер с този ваучер. Менюто за двама е много разнообразно и ужасно вкусно. Препоръчвам! Peace

# 147
  • София
Aз пък имах неблагоразумието да купя ваучери за Pasta Box на "Алабин" без да съм прочела добре условията. Не съм видяла, че важат за след 16 часа и отидохме по обяд. Имаха точно 1 клиент, който се хранеше. Толкова гадно и с насмешка ни казаха, че ваучерите са за след 16 часа, че се замислям дали изобщо да използвам ваучерите. Ето така се гонят клиенти! После се оправдават с кризата, че са им празни заведенията. И знам, че сама съм си виновна, че съм недочела, но си има начин да го кажат любезно. Отделно, при условие, че нямат клиенти, не виждам пречка да се обслужват и ваучери, но това не го коментирам.

# 148
  • в града на вечния купон
Някой  купувал ли  е ваучер  от niamavreme?
Отзиви. ......

# 149
  • София
Таня67, аз хич не обичам такива ограничаващи условия и обикновено не взимам ваучери. Naughty Рядко, но се е случвало да ям в Pasta Box и честно казано, никога не е било претъпкано с клиенти. А с такова отношение надали ще привлекат нови! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт