Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 38

• 123 016
  • 809
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ако има посетили и доволни от тези посочените хотели, ще се радвам да сподели, защото ми предстои да направя избор за почивка http://izgodni.bg/pochivki/velingrad благодаря предварително

Хотел Велина, но не съм била с ваучер.

# 61
някой да е ползвал наскоро оферта за почистване на жилище и да е доволен

# 62
  • София
Имате ли представа от актуалните цени в лунапарка на The Mall? Чудя се дали има смисъл да купувам ваучер ( Грабо предлагат 16 райда за 12 лв.). На касата по принцип предлагат доста изгодни карти за много райдове, но не сме ходили от март месец и нямам представа какви са цените сега. newsm78

# 63
Здравейте, искам да споделя с вас разочарованието си при ползването на тази оферта .

http://www.vipoferta.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-spa … ndanski-4322.html
За първи път почивахме в Сандански и нямах никакво мнение за хотелите там. Избрах тази оферта буквално 1 ден преди да заминем. Тъй като се падаха  2 от дните празници ми казаха че не мога да ползвам ваучери за тези дни. Съответно си купих 3 ваучера и за 2 от дните се разбрахме да платим по нормалните цени в хотела.
От хотела нямам забележки, персонала беше много любезен, храната беше вкусна...
Но много се ядосах относна цената на офертата. Платиме 129 лв за ваучер който включва нощувка закуска и вечеря. За двама дни в които нямахме ваучер и бяхме в същата стая платихме 138 лв като единствената разлика беше вечерята! Самата вечеря е избор от сет меню което всеки ден е еднакво и омръзва и лично на мен това не ми беше голям бонус. Освен това едната вечер доплатихме за още едно меню за детето и реално ни начислиха 10 лв за първо, второ и трето.
Т.е. равносметката е 138 лв нормална цена плюс 20 лв за две вечери общо 158 лв.
А от вип оферта ми казват че цената била 269 лв и 50 % намаление заплащаш 129!!!
Това за мен е абсолютно подвеждане на клиента! Обадих им се още докато бяхме там но момичето ми обясни че трябвало да говоря с шефа й - все още чакам да ми се обади Grinning
Говорих и с хотела, защото според мен от хотела дават офертата и намалението. Но от хотела ми казаха, че  вип оферта им е казала че ще сложат ценат 269 лв за да могат да намалят 50 %, Аз им казах, че по тази логика от сайта могат да напишат че цената е 500 лв и че правят 70 % отсъпка. това е безотговорно подвеждане на клиента. Мина цял месец и имах много други неща на главата и не съм подала оплакване, но мисля утре да подам жалба до защита на потребителя.
Според вас нормално ли е така за подвеждат клиентите??

# 64
  • София
vanita_m, за съжаление от няколко години това си е търговска практика на тези сайтове. Според мен тук има основание КЗП да се намеси, защото офертите/предлаганото намаление са подвеждащи и не отговарят на истината.

Бяхме на лунапарка в The Mall. Най-голямата карта е 24 райда за 24 лева. Едно возене излиза левче, а с офертата на Грабо - по-малко от левче, така че е изгодно да се вземе ваучер. Peace

# 65
Таня 67, благодаря за отговора Simple Smile

# 66
Здравейте! Имам малък казус: закупих ваучер за гинекологичен преглед. ето този: http://www.deals.bg/Ginekologichen-pregled-i-tsitonamazka-za-29. … -Astsendent_22722
Предварително си запазих час при лекарката, при която ходя по принцип, купих ваучера и след 3-4 дни от медицинския център ми се обадиха, че трябва да ми променят часа, тъй като лекарката щяла да отсъства. Дадоха ми дата през ноември, но аз казах, че съм с ваучер, който през ноември вече ще е изтекъл. Дадоха ми нов час, който пък е много скоро - идната седмица. Аз не мога да отида. Мога ли да върна ваучера и ако да на кой да се обадя? На deals.bg или на медицинския център?

# 67
  • София
Seti Beti, няма ли да ти признаят ваучера през ноември? Би трябвало да проявяват малко гъвкавост при положение, че отмяната на часа не е по твоя вина....

# 68
Някой поставял ли си е дермален филър с ваучер? Леграно предлага, но имам колебания. ..Моля, ако има възползвали се от ваучер за поставяне на филър, да сподели мнение! Благодаря!

# 69
Някой поставял ли си е дермален филър с ваучер? Леграно предлага, но имам колебания. ..Моля, ако има възползвали се от ваучер за поставяне на филър, да сподели мнение! Благодаря!

Чувала съм смесени мнения за там,повече към негативни...Не че ги отричат напълно,но по-добре се ориентирай към други специалисти,те обаче за съжаление не работят с ваучери Crossing Arms

# 70
Ще съм признателна ако ми препоръчате ваучер за пътуване за 1 вечер с храна в апартамент или вила, някъде където ви е харесало много и е подходящо за деца и разходки и е топло, вкусно и забавно  bouquet

Water, нещо като екскурзия или хотел?
Имам предвид хотел за една нощувка.

# 71
Ketty perier,много ти благодаря за споделеното мнение!  bouquetНасочила съм се към Денкова или Ванеска....Все пак става дума за лице и не бива да се пестят пари...

# 72
Ketty perier,много ти благодаря за споделеното мнение!  bouquetНасочила съм се към Денкова или Ванеска....Все пак става дума за лице и не бива да се пестят пари...

точно Денкова са ми я хвалили най-много,не съм се насочила още не защото нямам нужда,а защото е скъпичко ,могат поне едни 30-40 % да свалят поне за празниците Whistling Crazy Money и тогава може! А иначе много хора са негативно настроени към ваучерите свързани със здравето,аз лично не съм ползвала нищо освен почистване на зъбен камък,но зъболекарите сме ги посещавали и преди,а така ми се ходи на масаж Laughing Laughing , в началото на темата някъде бях питала дали и от къде има доволни ,но никой не пожела да ми препоръча нещо Crossing Arms

# 73
  • София
 За масаж - доволна съм от Виктория Спа. Тайландките много се стараят и после ме отболя гърба.
Но не съм ходила с ваучер.
Дъщерята ходи в Младост - Алфа медика/май се казваха/ - остана доволна. 
Но не знам дали има ваучери за двете места, затова си трая.
Скоро изобщо не съм гледала предложенията на сайтовете.

# 74
  • София
Момичета, от Кими за пране и почистване доволни ли сте? Не намерих нищо с търсачката.

Общи условия

Активация на акаунт