Лятото отмина, иде есента, раснат като гъбки ЮНСКИТЕ слънца - 4

• 28 288
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!
Tyra   bouquet
За храненето - около 12-15 минути интензивно сукане и около 5-7 минути сукане с почивки. Не я оставям повече от 25 минути, защото преяжда и започва едно хълцане и повръщане.  #Crazy
За цикъла - все още никакви симптоми. Ура!  Joy
За косопада - от около седмица започна. След първата бременност пак така - около 3-ия месец след раждането започна и с каквото и да третирах - нищо не помагаше. Спря около 7-ия-8-ия месец. Сега (днес) се подстригах малко - да я облекча.
За килцата - аз от кърменето качих.  Rolling Eyes Така беше и първия път. Но, по-важното е детето. Аз ще отслабвам после.  Simple Smile
KalioBalio аз се опитвам да си правя зумба фитнес в къщи - поне 2 пъти седмично. Кога сутрин, кога вечер - за сега се справям. Simple Smile Като беше хубаво времето бяхме повече по разходки и не успявах много.  Embarassed Скоро пък ще имам първокласник и не знам дали ще ми остава време.  newsm78
little afternoon къде го намери този кърлеж - ужас. Дано няма проблеми след ухапването.  Hug

# 91
Little afternoon и аз не знам за кърлежите newsm78 Дано няма проблем.

# 92
Звъннах на педиатърката, но и тя не жеше много убедена. Каза да изцедя и да не му давам тази вечер за вс случай.
А утре да отида да ми бият някаква инжекция (не чух каква, може би за тетанус?). С нея май няма проблем за кърменето доколкото прочетох.
Оф, много ми е гадно Sad изтръпвам, щом си спомня за тая гадост.

# 93
А защо да не може кърмене след кърлеж?

# 94
Little afternoon, защо не сондираш мнение от ЛЛЛ? Може би ще могат по-категорично да се изкажат от педи newsm78

Аз да ви покажа моят хилчо с какъв разкошно-разтапящ смях, съпроводен с гукане и възклицания ми се събуди вчера... Two Hearts....нищо, че днес ми излезе през носа smile3560

# 95
От една седмица някъде се почна леееко да ми падат по 5 косъма   Shocked  след и по време на бременността ми не ми падаше грам коса.... много се радвам, но май свършва този прекрасен период.... а и не съм се подстригвала от повече от година, та скоро май ще трябва. Пия бирена мая, ям мнооого сусамов тахан и когато се сетя пийвам витамините на прегнакеър + омега3.
Корема ми почти го няма, но имайки предвид, че бях комар преди да забременея, нямам нищо на против да ми се запазят някои пухкавини.
Упражнения си правя през ден, но не е нещо кой знае какво - клякане, коремни преси, лицеви (от женските) но не се чувствам заякнала от тях.  Между другото - никога не съм се чувствала слаба... въпреки килограмите ми съм била доста жилава, а сега дори ми е леко трудно да стана от стола като съм с бебка , сякаш мускулите ми са заслабнали... 

# 96
Ако обикаляне, като шантава с количката и раницата е спорт, значи спортувам усилено  hahaha

Килограмите си ги върнах миналия месец, а коремът окончателно изчезна през този. Нямам време за себе си, щото малката гад вече не спи през деня. Днес се ококори в 8 и заспа преди малко с триста зорс. Цял ден иска компания и забавления и направо ми спря тока  #Crazy

Косата ми пада зловещо. Имам чувството, че ще оплешивея  Rolling Eyes

# 97
За косопада - мъжът ми имаше алопеция и мажеше/пиеше какво ли не.. Препоръчаха му един шампоан от DM с кофеин, май тяхната марка... Доволен е

# 98
Чувала съм, че това с косопада след бременност си е физиологично и не е повод за притеснение. Минавало от самосебе си и било като компенсация на здравите ни коси през бременността.

За спорт само мечтая  Rolling Eyes Такъв дроб съм откакто родих, че нямам думи, всичко ме боли, и мускули, и стави, при най-малкото усилие...

Килограмите - бях качила 22, свалила съм 15 още преди месец и от тогава не мърдам. Въпреки, че хапвам скромно, особено като за кърмачка. Коремът се посви, предвид какъв бумбак бях отпрала, но пак имам, блузките не ми стават, купувах нови, широки  Tired

# 99
Gagi, знам ли я тази гадина какво носи и дали отива към кърмата. Честно казано мн се шашнах, изпитвам погнуса и отвращение от мисълта, че нещо се е впило в тялото ми.

Mis blondy, май най - добре да питам момичетата от ЛЛЛ има ли някякъв проблем да се дава кърма на бебето, след като намерих кърлеж на крака си и също така ако ми бият инжекция против тетанус?
После може да звънна на нац.телефон, ако не успеят да реагират тук.
Благодаря!
Иначе на мен до преди седмица някъде един косъм не ми падаше от косата, но сега започна. Не е много, но си пада Simple Smile
Килограми - същите съм си оше когато бебето беше на около месвц или 40 дни. Но въпреки това не мога да си обуя панталоните с ниска талия.

# 100
ДобрЮтро момичета  Simple Smile

Днес съм в изключително добро настроение, защото с мойто момче имаме годишнина. Почерпете се за наше здраве  Hug

Да се похваля още, че мойто мушмолче вече спи от 23:30ч. до към 8-9ч. сутринта.  newsm44 Това е от 3 дни, преди ставаше в 6:30ч.  Simple Smile
Косопад аз преди да забременея пак си го имах тоя проблем и пиех витамини за коса и нокти на Допел Херц и бях много доволна. Като забременях ги спрях и един ден го изкоментирахме с фризиорката ми и тя каза да не се шашкам, ако като родя започне да ми дапа повече коса. Било нормално организма да се изчисти от мъртвите косми. Все пак си взех едни ампули на Виши против косопад. Преди ми действаха сега ще видиме какво ще е полужението.
Спорт спортувам активно от почти месец. Има някаква полза, но съм далеч от страта си форма, за пък за килограмите имам да свалям още 7... Simple Smile Корема ми се прибра почти, но и той е далеч от старата си форма. Обаче се успокоявам с това, че до другото лято има време и ще влезнеме във форма всички...  Simple Smile
Много благодаря за сайта Чочко Бочко. Не го знаех, а вчера като го разгледах намерих много сладки неща. Днеска ще ги покажа на тати и ще поръчаме.  Hug
Хубав ден от мен за сега... Simple Smile   bouquet

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 08:24 от Алексче23

# 101
Gagi, знам ли я тази гадина какво носи и дали отива към кърмата. Честно казано мн се шашнах, изпитвам погнуса и отвращение от мисълта, че нещо се е впило в тялото ми.
О, много се извинявам, аз помислих че на бебето се е случило  Embarassed Embarassed Embarassed дано никога!
И мен ужасно ме е гнус от всякакви насекоми, а за кърлеж просто не знам  Sick съчувствам ти  Hug

Със Славче продължаваме да имаме някакъв проблем с кърменето... мисля че му е много трудно да изсуче, изморява се на десетата минута и почва едно спане-сукане още половин час и като го вдигна се дере. Сега пробвам да го слагам на двете гърди, да му е по-лесно, дано сработи... преди спеше от 22 до 6ч, а сега ми се буди в 4 гладен  ooooh!

# 102
здравейте момиче искам да благодаря на всички които ме успокоиха че не ми е намаляла кърмата а имаме скок в растежа .
малката е спокойна вече тази нощ беше както преди спокойствие.
за косопада аз нямам.
за килограмите имам доста още качих 24 кг смъкнах 17 Sad
спорта е мираж за мен ,миналия месец ходих да бягамно сега няма кой да гледа малката

искам да ви почерпя днес ставаме на три месеца
http://prikachi.com/images.php?images/3/7592003i.jpg

а ето ни и нас
http://prikachi.com/images.php?images/5/7592005e.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/6/7592006F.jpg

# 103
Мама на Вики и Ивка честита ви месечинка,много е сладка мадамата  Heart Eyes
Алексче23 честита годишнина  Hug
little afternoon какво стана обаждали се на националния?
И у нас кърменето върви тегаво напоследък  ooooh! За 10 дни беше качила само 140 гр. и веднага си вкарах филм,че кърмата намалява.При нас проблема е че напоследък настоява да я кърмя легнала и навън пада една борба,едни ревове до като я сложа на гърда  Whistling Освен това си има и любима страна(дясно) и трудно я склонявам да суче от лявата гърда  Crazy Цирка е пълен,ама гледам спокойно над нещата и си мисля(надявам се  Praynig ),че ще мине  Whistling

# 104
Честита месечинка Мама на Вики, голяма сладурана е малката, опс голямото момиче на мама  Grinning.
Little afternoon надявам се да си добре и да нямаш проблеми от този кърлеж, бързо да се оправяш и да си кърмиш пак бебочето Peace.
Ние вчера също станахме на три месеца и започнахме много да гукаме и пеем - снощи баща й легнал до нея на дивана да я приспива, обаче накрая той заспа, а тя му пееше  Heart Eyes. Много сладко пее и си говори, направо да я изям   Crazy. С електрическата помпа успях да увелича и количеството кърма - кой да предположи, че ще кърмя над три месеца, при положение че бебка на суче от мен Party. Май се опитва да се набира, защото прави нещо като коремни преси, но без да вдига главата  Grinning.
Като говорим за магазини, някой има пазарувал ли е от aliexpress? Китайски стоки, но пък изглеждат толкова съблазнително и евтино  Whistling. Може да пробвам някое палтенце като това например http://www.aliexpress.com/item/polka-dot-girls-rabbit-winter-war … R/1569547740.html

Общи условия

Активация на акаунт