Лятото отмина, иде есента, раснат като гъбки ЮНСКИТЕ слънца - 4

• 28 276
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
На мен ми подариха комплект 5 бодита на Mother care, бързо поизбеляха и се заваляха  Confused
В Debenhams имаше много интересни дрешки, но както казва Белисима, се бяха яко оляли с цените.
Много съм доволна от Dunstar, цените са много прилични, дрешките интересни и качествени; гледам, че имат доста еднакви неща с Чочко Бочко сайта.
В   H&M бая загледах чорапогащниците, но 17,90 за два броя  #2gunfire
Bellisima .не каза как са ви пампичките  Flutter?
Teri_sun ние сме 65 см и 5,7 кг и купувам дрешки за 6-9 мес. - точно са ни  Sunglasses

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 12:17 от Gaggi

# 76
Още не сме ги пробвали.Умрях си на ината да свършат ония боклучавите.Имаме още 4, та утре ще докладвам  Mr. Green

В този сайта с българските дрешки има интересни неща.Няма да купувам нишо да далечно бъдеще.Как да го знам декември колко ще е.За сега купувам 3-6 месеца. с някои е малко като Гаврош, ама нищо  hahaha

# 77
Здравейте момичета,
Да кажа за дрехите първо- ние в къщи сме  с боди с дълъгг ръкав  и чорапки, а навън слагаме и ританки ( чорапите под ританките). Малкия не протестира, така че смятам че му е добре. Навън се завиваме с пелена, понякога слагам и една по- плътна, ако е необходимо. ( само за сведение- ние живеем в балкана ). Иначе дрешки и аз още не съм накупила, но тук има един магазин с бг стоки на сравнително добри цени. А пък и аз не взимам по много дрехи.
Gaggi и ние се храним по около час и на поискване и става едно висене  Grinning Mr. Green . Понякога дори ми е трудно да го изкарам на разходка. Ама не пропускаме де. А иначе преди известно време и той беше почнал да се наяжда за 15 мин., ама какво стана ... Но то си знае детето - както му харесва.
Днес тука е едно приятно хладно- та спим в количката вече 1,30ч.
За гладенето- гладя само негови дрехи и то, ако имам време. Стерилизирам веднъж в седмицата- шишета с вода, която той Не пие Simple Smile и биберон, който давам навън за приспиване
За цикъла не съм сигурна- вчера имах едно мноооого бледо зацапвания, ама ще видим.
Chilimura да ви е жива и здрава малката и много да ви радва.
Това с пиенето- и на мен много ми липсва. Мечтая си за един ром със спрайт или уиски мммм Simple Smile . Кафенце също не пия, че един ден пих едно фрапе и после малкия беше много превъзбуден. Има време и за кафе и за пиене, като спрем да кърмим.
Kalio Balio И аз от сега мисля, как не ми се оставя мъника и не ми се ходи на работа  #Cussing out Sad
Чорапогащници и аз не обичах, защото ми провисваха.
Bonnie & Clyde моето мнение е, че щом ти приемаш омега , това преминава и в кърмаата. Както е и с храните. Убедих се, че има значение какво хапвам и това се отразява на бебо. Аз пия калмацин с аквамин ( подходящ за кърмачки)  Peace
Исках още нещо да коментирам, но забравих Stuck Out Tongue
Пак се отплесна ха писането - sorry

# 78
Аз си поръчах няколко бодита и пижамки от Next

http://bg.nextdirect.com/en/g924162s1#680051
http://bg.nextdirect.com/en/x54792s5#684747

Доставиха ми ги до нас безплатно и са супер мекички и хубави Simple Smile))))

Дари вече съвсем съзнателно се протяга към играчките и дори успява да дръпне едно от свирещите животинчета Grinning

# 79
Да се включа и аз за дрешките.Мен ме е страх да поръчвам без да ги видя,защото има страшно разминаване в размерите при различните марки.Доколкото успявам да го измеря аз Манол е около 66см. и 7кг.Имаме дрешки размер 62см. които още му стават и такива 68,които вече са му малки.С баткото е същата работа,а обувките ни са от 23 до 26 номер.Затова не смея да поръчвам нищо,въпреки че много ми се иска.

# 80
За дрехите - аз засега съм купила само комплекта за изписване. Скоро няма да ми се наложи да купувам нещо.
Да ви питам прибраха ли ви се коремите. Моят не, все едно съм в 4 месец, малко се отчаях.

# 81
Аз нося колан , доста стегнат и неприятен , но за месец има коренна разлика.Бих казала , че ако си сваля и 5 кг няма да си личи че съм раждала , за корема говоря де  Laughing

# 82
Маги носи 62-68 размер,а самата тя е 6,100гр/62 см.
до-ре-Ми моя корем се прибра преди доста време и килата си върнах.Мисля си,че заради кърменето влезнах във форма толкова бързо.
Аз с въпрос към кърмещите мами,вземате ли витамини?Много ми пада косата и се чудя дали да не почна да пия някакви  Thinking

# 83
Аз съм много доволна от дрехите на h&m, не съм попадала още на изкуствени  Peace. Иначе от вис виталис накупихме някои неща, но не ми допадат. Ританките и гащеризончетата с крачоли отдолу не съм купувала от новородено. Тя постоянно рита и си заплита краката в тия крачоли и постоянно оправям - имам чувството че все са й къси... За това панталончета и гщеризончета с отворени петички.
Емека какъв колан ползваш? Моя корем е доста по-малък ит изписването например, но си го имам определено, но и имам 6-7 кила за сваляне та вае се успокоявам, че като ги сваля и той ще спадне, но не е лошо да му помогна  Peace

# 84
Уф, и аз имам проблем с косата. След предишната бременност така и не спря да пада, оправи се като забременях с Никола. А сега започна да пада още на първата седмица след раждането. Пробвала съм какво ли не, ама така и не видях резултат. Така че очаквам препоръки.
Този въпрос коментирахме в една друга тема тук и там едно от момичетата посочи този трик - http://www.missis.bg/neobichaen-trik-sreshtu-kosopad/ Май само това не съм пробвала.

И сега за килограмите - остават ми 4кг, както и след предишната бременност. Колкото и да се потя на тренировките - ефект нула. Коремът ми се прибира постепенно, но съм много далеч предишната ми фигура. Надявам се, както предният път да си "вляза в кожата" след като спра да кърмя.

# 85

Аз с въпрос към кърмещите мами,вземате ли витамини?Много ми пада косата и се чудя дали да не почна да пия някакви  Thinking

Мики, заложи на сусамов тахан и въобще всичко със сусам Simple Smile
Ние си взехме и един шампоан против косопад http://apteka.framar.bg/30061959/%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B0% … 200-%D0%BC%D0%BB-

Хайде и от мен въпрос: Спортувате ли? Какво и кога си открадвате време?

# 86
И аз имам още 5 кила да сваля, коремът се е поприбрал, но има още доста. Кърмя го и не спирам да се движа, но заради пъпната херния не трябва да правя повечето упражнения за корем, само планк.

# 87
Момичета, мога ли да давам кърма на бебето след ухапване от кърлеж Sad

# 88
Привет, мамчета!

Уффф...днес моето диваненце е крайно кисело - почти не е заспал, най-много за 15-20минутки да е придремнал на два пъти и през останалото време рев.... и аз съм вече ей така smile3544  #Silly  

Относно килцата - баааавно свалям, остават ми още 4, всички казват как не ми личало да съм раждала преди едва 2 месеца, но.....фактите под формата на кантар и шивашки метър говорят друго - 7-8 санта още имам отгоре на талията и 5см на дупето Blush. Мики, не знам как отдаваш на кърметего бързото си влизане във форма newsm78  Аз по-скоро като Mary_Angel смятам, че докато кърмя заради завишените хормонални нива нямам шанс да се напъхам в предишните си дънки Confused , ами дано не си ми останат за постоянно тия "екстри".

За косопада - още не съм се сдобила с тази "хубост" и дано ме подмине, че и без друго косицата ми е тънка. Иначе моя приятелка, родила 4 месеца преди мен и минала през този проблем, ми сподели за някакъв тривитаминол, с който се прави маска, но в подробности не съм разпитала.

# 89
Относно килограмите - аз съм много далеч от предишната си форма. И въпреки, че се поприбра и аз си се разхождам с коремче все едно съм в четвърти месец Sad 
За спорт нямам никакво време. То не ми остава време да се наспя, пък какво остава за нещо друго. Пък и аз не си падам много по спорта.
Това за тривитаминол- а да кажа- се води витамини са конска опашка ( буквално). Може да се снабдите от ветеринарна аптека. Има доста противоречиви мнения относно използването върху човешки скалп. Аз все пак преди година две се сдобих с един флакон. Ефекта беше добър. Правех си маски с каквото и мах в къщи- яйце, майонеza, бадемово масло и всякакви други.

Общи условия

Активация на акаунт