Лятото отмина, иде есента, раснат като гъбки ЮНСКИТЕ слънца - 4

• 28 699
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
  • София
 Little afternoon, аз съм фенка на режима и ги храня една след друга. Понякога и едновременно Simple Smile
Съответно в повечето случаи спят по едно и също време.то и едната като рев не, буди другата Simple Smile
Иначе ги преобувам навсякъде - в колата, по пейки в паркове, в количката - отдолу постилам една печена, за да не омажеме положението . досега на 2 почивки бяхме с децата и не е имало проблем с пътуването.ЕДинствено ако пътят е повече от 2 часа, знам, че трябва да се спре и да се изкара детето за почивка . Ние засега все по около 2 часа пътуваме, за да се вместим между храненията.

# 271
Мами на близнаци, сами ли се справяте по цял ден, ако искат гушкане бебчетата едновременно и плачат какво правите?
По тлс има предаване за майка с близнаци и после шестзнаци, много са сладки, особено като баща им тръгва на работа и почва да ги целува всички Crazy

# 272
Вики има режим , който запази от болницата, след това когато беше на 25 дни почнахме с лечението, а на месец и малко с рехабилитацията и тъй като аз трябва много упражнения да правя преди хранене и след това и общо взето май нон стоп. Трябваше да му направя режим или по точно той е толкова скАпан след процедурите, че сам си направи режим ;/
За мое съжаление той от рано разбра че светът не е толкова хубаво място и през останалото време аз се боря да му е хубаво, но това много ме мъчи. Тъжно ми е всеки път аз да го разплаквам, аз да го успокоявам  и да се успокоявам, че може и да е по- зле :/  надявам се просто всичките ни усилия да имат резултат, защото във всяко упражнение аз влагам цялата си любов, цялата си надежда, изобщо цялото си същество . Вече знам толова много за двигателните способности на бебета и рефлексите им и такива упражнения трябва да правя, че сигурно накрая и рехабилитатор ще стана Simple Smile
Съжалявам, но просто трябваше да споделя тези чувства, защото след това се мотивирам още повече, а моят малък човек така и така е голям имат и това май му помага много Simple Smile

# 273
Rachel, не знаех, че имате проблеми. Надявам се всичко да се нареди  Praynig  Hug

# 274
  • Пловдив
Elsi86, аз съм сама денем, мъжът ми се включва след работа, той много ми помага и поема голяма част от задълженията, общо взето може всичко свързано с децата, дори сутрин в тъмни зори обикновено той скача да ги храни преди работа, но... през деня съм сама. Има моменти, когато е много изморително, всяко дете е със собствен темперамент и си иска своето, но се получават някак нещата. Като ревнат двамата, какво да кажа, единия принципно по-бързо се успокоява, след кратко гушкане спира и мирясва, другия пък е точно обратното, та с него бера ядове Mr. Green инат от класа, действам според момента, какво да кажа Simple Smile
имахме много други мами очакващи близнаци, жалко, че не се включват

# 275
  • Пловдив
Rachel Bean,  Hug Hug Hug, не знам за какъв проблем става въпрос, но стискам палци всичко да се нареди при малката борбена душичка  Praynig

# 276
Rachel Bean сигурна бъди, че всяко положено усилие за твоето слънчице, ще бъде възнаградено  Hug
Незнам мамите на близнаци как се справят самички, аз с едно понякога немога!
Режима ни на хранене е на 3часа, а банята е всяка вечер преди хранене с шампоан за косичката и тялото и задължително лосион след това за масажа. А спане през деня почти няма..., по-скоро са дрямки за по 20,30мин и то след гушкане,бутане в количката или люляне в люлката. При нас такова приспиване сам, може само след като е мрънкал и напъвал да плаче, след около 15,20мин.

# 277
Rachel и от нас една гушка Hug Любовта винаги помага Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Какче каним те в парка Гео Милев на разходка Simple Smile))))) Там сме с Мирче-Немирче почти всеки ден Simple Smile

Нашият график: Ставаме към 8-8.30. Малко гимнастика, хапване и отиваме в парка. Там бебка поспива. Към 12.30-13.00 обядваме. Следобед спинка в кошарата. Обикновено помрънква малко и заспива сама. Към 4-5 хапваме и пак в парка. Спинка малко в движение. Вечер се къпем към 8-8.30 и към 9.00 като хапне заспива. Имаме и едно нощно хранене към 5.00 Grinning

# 278
Rachel незнам какви са ви проблемите , но се надявам всичко да се нареди !  Hug

# 279
За мое съжаление той от рано разбра че светът не е толкова хубаво място
Защо така бе мила    bouquet   Светът си е чудесно място, но хората сме малко крейзи. Аз наистина залагам на основата, за формирането на човешкия индивид, грижа с много любов, така че, ти се справяш чудесно, влагаш цялата си любов, значи всичко ще е наред..... със света също всичко ще ОК   Peace
Вече втора вечер малката не спи   Shocked  Какво му става на това дете не знам. Суче през 3 часа някъде, като през деня и като заспи много внимателно я слагам в креватчето. Еми хубаво, но до 2 минути започва да подскача и се буди супер изнервена, от това, че не може да заспи. Биба не иска. И се започва едно безкрайно клатене и пробване пак да се постави в кревата и всичко се повтаря - заспива за 2 минути и пак се стряска. Притеснена съм. Заспива сутрин към 7 чак. А през деня не е да кажеш, че спи цял ден. Седи доста време будна.   Sad

# 280
Ей тая дясна гърда така омразна на юнските бебета  Laughing Какче аз я лъжа като лягам наляво и се привеждам много напред и така суче от дясната странна  Crazy Не е хич удобно,но поне суче от нея.Забелязах,че няколко дни след като въведох този способ започна да суче от гърдата и в обичайната поза  Thinking

добре,че е интернет и аз така му хванах чалъма Simple Smile.
Вече суче и от двете, ама оня ден беше голямо чекнене, по този начин.

# 281
Не знам какви са тези фешън колекции, и какво фешън може да има в бебешки пелени, но обикновените не пропускат и са доста по-тънки от зеления Памперс  Grinning

Първо , чеснито на всички празнуващи  bouquet   Hug няколко дни ни нямаше и сега наваксвам с четенето Simple Smile)
За памперсите на Пуфис, напълно подкрепям Белисима, доста чесно се случва да го сменям през голям интервал нощем  и нито един път не са пропуснали , а ние пием и много чай, да не говорим ,че се изаква през няколко дни , толкова жестоко, че до кръста и пъпа е в ако и нито един път не е пропуснал памперса  Peace Аз също ползвам обикновенните Simple Smile)
Само моето бебче ли не гука и не се обръща Sad Иначе е много жилав и се мята , рита, фъчка, измества се доста в леглото но не се е обръщал още, смее е се много ш си мънка или пее Simple Smile) но само няколко пъти е гуквал иначе си казва Аууу   bouquet
И само аз ли не съм смъкнала нито кило а съм отгоре даже Sad( аз от нерви пълнея чак се чудя кога ще отслабна Sad

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 08:19 от Магдалена Величкова

# 282
Юху : ))
Да се включа и аз - вече се кърмим един час за добро утро  Crazy
Rachel  Hug този сладък Вики ще се справи с всичко, ще видиш! А любовта ви е единственото от което има нужда и основно тя му определя света  Heart Eyes
Амилия - добре дошли  Grinning радвам се, че всичко е минало добле, че такова пътуване с малка бебка си е смело  Grinning
Какво е това стесняване  ooooh!

И да се похваля, че преходът ни вчера мина идеално и вече сме на гости на морската ни баба  Party
Благодаря ви за съветите за преровиването, сменихме се веднъж в колата и два пъти на 3-часовото гости на роднините в Търново  bowuu

# 283
Тъкмо се бях позачудила къде се изгуби Amilia Pond Simple Smile
Маги, сега тепърва ще започне да се обръща Преско, не се тревожи изобщо. Радослав както изобщо нямаше изглед, взе че един ден се завъртя на една страна, на другия ден пак се завъртя на една страна, но последва и още едно обръщане до по корем. Е от тогава не го е правил де  Laughing
А преди малко толкова силно се мяташе на леглото, че се опря на стъпалата си, повдигна дупето и се изтласка назад  Crazy

# 284
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Здравейте, момичета! Hug
Ла Лече Лига в мое лице е вече отново на линия.  Simple Smile По здравословни причини отсъствах тези дни.
Моля за малко търпение и скоро ще получите отговорите на въпросите.

Все пак, ако в момента има нещо спешно, винаги може да позвъните на националния ЛЛЛига телефон- 0888-555-385!

Общи условия

Активация на акаунт