Лятото отмина, иде есента, раснат като гъбки ЮНСКИТЕ слънца - 4

• 28 699
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
Не съм писала доста време, но баткото като е вкъщи въобще не мога да седна на компютъра.

Рейчъл, успех и от мен! Всичко ще се оправи щом сте предприели всичко необходимо.

През нощта и аз не сменям памперс от доста време. Не се обръща все още, но пък в кревата се върти на всички посоки. Започна много да гука и да се смее на играчките, а от два дни ги хваща и прави опити да ги набута в устата. За памперсите ние сме с Молфикс, повече от доволна съм. Къпем се всеки ден като главичката я мия през 2-3дни. Козметиката ни е на Бюбхен, сестра ми беше доволна от тях и ни купи и за нас. Иначе съм много доволна от продуктите на Бочко. Баткото го изгледах с тях, а докато бях бременна се мажех с олиото.

# 331
И аз не сменям вече нощтно време памперса. Гаги и моя синковец започна по време на хранене да ака, та и ние вече след хранене сменяме.
Да кажа, че и ние още не сме се обръщали нито от гръб по корем нито обратното.

# 332
Рейчъл, радвам се, че има подобрение. Така ме разчувства поста ти  Cry. Нооо щом има видима разлика, усилията ти се възнаграждават   bouquet.
Мама на вики, много сте сладки и колко многоо коса. Ние нямаме много косичка  Simple Smile.
И ние не се обръщаме, веднъж, два пъти се обърна от корем по гръб, защото не искаше да стой по корем, но вече повече й харесва и не прави такива усилия  Grinning. Сестрата от ДК ми показа как да й показвам да се обръща от гръб по корем. Сега има голям мерак, постоянно щом я хвана за ръчички почва да се напъва да се обръща, но стигаме само настрани Simple Smile . Дупето как го вдига  Laughing. И какъв зор вижда милата Crazy. Ноо и аз мисля, че й е рано да го прави сама.
Не сменям през нощта памперси, само като се събуди да яде, а когато заспи докато яде през нощта я оставям до сутринта. Все пак не искам да я разбуждам baby_neutral.

# 333
Ей,мамиии като ви чета-кой де събужда в 6,кой в 5,си мисля,че аз остснах само да караконджулствам по 6 7 пъти на нощ #Crazy.Ей не може да минат 2 часа без да се събуди #2gunfire и съм сигурна,че не е от глад!!!! Mr. Green.Откъде ги поръчахте тез бебета?

# 334
И аз не сменям нощем памперса, иначе се разбужда и нямам сили да я приспивам сума ти време... Пък и досега не се е обривала по дупето от това, така че не виждам проблем.  Peace
През останалото време тъй като и нашата мома взе да си "върши работата" по време на хранене, поне от месец и нещо сменяме памперса след като се е нахранила, иначе правим двойна работа, а тези памперси пари струват ...  Laughing

# 335
Ветка, аз бях така с баткото като тръгнаха зъбите. На 4м. изкара първото зъбче и нощем ставахме даже и през час, много го мъчиха. Дано скоро започне да спинка за да имаш малко почивка.

# 336
  • София
Ветка,
с батковците и аз бях като теб. Една нощ преброих 11 сьбуждания. А малкият батко до миналата година се будеше по 2-3 на нощ. Grinning
Сега момата е златна. Heart

# 337
Ветка, ние скоро се преброихме караконджулките Mr. Green, но да те успокоя не си само ти. Ние се събуждаме през 1,5-2ч Simple Smile при нас обаче е за хапване.  Crazy

# 338
Ние няколко пъти сме се обръщали, но инцидентно, още не ни е умение Simple Smile
За това пък се смеем с глас вече Simple Smile
Нощната смяна... абе и аз не сменям ама се замислям напоследък дали е добра идея. Дупето ни се зачерви леко и като се замисля ако заспи в 9 това са си 10 часа спарване. Тя почти не се разбужда, но на мен така зверски ми се спиии.

Kalio честита месечинка  Heart Eyes

# 339
  • София
ivankaka става въпрос за синьо-зеления пакет при белите няма проблем  Peace

аа сега разбрах, мерси Simple Smile
и ние не сменяме памперси през нощта. Ядат на сън и не искаме да ги будиме, но това е, защото ние ги вдигаме за ядене, не ги чакаме да ревнат.
Забелязвам, че на сън ядат много по-добре отколкото през деня, което май не е много добре. Как ще отказваме 7-мото хранене изобщо не знам ooooh! ooooh!
Момичета, как така храните през 1-2 часа, нали кърмата се усвоява за 2,5 часа, а АМ за 3 часа newsm78 newsm78 не се ли товарят прекалено коремчетата newsm78

# 340
  • София
Мирче, ние седиме 11 часа с един памперс Whistling Whistling засега няма подсичания. мажа вечер със судокрем.
Иначе и моите момичета се хилят с глас, постоянно бърборят нещо и издават разни звуци, гледат бейби тв и си играят с дрънкащи играчки. Това са ни забавленията като не спят.

# 341
Ванче, на твое място не бих ги оставяла да гледат ТВ, вчера четох статия до какви вредни ефекти води гледането на ТВ в тази крехка възраст - някои от изброените бяха дефицит на внимание и понижена краткосрочна памет. Судокрем също мисля, че не се препоръчва за ежедневна употреба, много тежък е, особено за момиченца.
Аз малко като свекърва, ама .....

# 342
Ivankaka ами ние се храним на поискване. През деня яде на около 2-2,5 ч. Но вечер се събужда и си хапва, но определено не е " цяло" хранене. Но нямам обяснение защо се събужда толкова често.

# 343
Ние сме на кърма и Ники ака почти на всяко хранене. Сменям памперс след като го накърмя. От известно време разреди акането нощем и тогава не сменям памперс, но ако се наака - задължително. Имаме 8-9 кърмения на денонощие, като 1-2 са в часовете между 22ч. и 6ч.

# 344
Ветка, ние скоро се преброихме караконджулките Mr. Green, но да те успокоя не си само ти. Ние се събуждаме през 1,5-2ч Simple Smile при нас обаче е за хапване.  Crazy
Прима,аз също мислех,че е от глад,ама викам чакай да проверя,дадох му две глътки вода и откърти.... ThinkingСтарата школа мн го обича тоз способ,аз не съм фен,обаче силици не ми останаха  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт