Лятото отмина, иде есента, раснат като гъбки ЮНСКИТЕ слънца - 4

• 28 411
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
  • Шумен
На мен последния ми цикъл беше на 22 септември а Марти сме го заченали около 5-6 октомври така че още нямаме ембрионална годинка  Mr. Green

# 436
  • Пловдив
Пловдивските мами , които ходят при Молева - колко струва един преглед при нея, да знам да съм подготвена и колко време преглежда обикновено? Силно се надявам да е добр доктор, че Виктор продъължава да си ака слузести акита, макар и не толкова колкото преди, а докторката хич не й дреми. Изписа Био гая и тва беше, а не виждам Биогаята да е пповлияла особено  Tired

# 437
Честит празник и от мен !!! Да сте здрави и щастливи !
Ние Вики сме го направили на 9 септември Simple Smile, а на 27 септември видях двете чертички, няма да забравя колко ми беше смешно ! Седим на масата и мъжът ми по нервен и през 5 секунди пита : готово ли е, готови ли е? Като видяхме чертичките и ми казва притеснен: "
Мило дай да почакаме още 5 мин, може де изчезне чертичката, да не се радваме напразно "  каква година само !

# 438
  • София
Миналата година точно на тази дата започнах успешния си опит ин-витро, а пункцията ми беше на 27.09 Heart Eyes Heart Eyes
Даже имам снимка на 3 ембриончета, ама не знам кои точно 2 са моите дечица Thinking Thinking

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 13:18 от ivankaka

# 439
Благодаря на всички Ви
за пожеланията и нека да ви се връща пожеланото и бъдете много здрави и щастливи всички и много радост и късмет   bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 440
Здравейте момичета,
Да поздравя всички именници и празнуващи   bouquet  .
Ние сме заченали нашия бебок на 01.10 Simple Smile , но нямам никакъв спомен кога съм си направила теста. А на таткото казах някъде една седмица по- късно. Не знам как съм се сдържала Grinning
Да питам -какво е мнението ви за тези раници? Искам да си взема, но не съм сигурна дали са ОК?
http://olx.bg/i/ergonomichna-ranitsa-kenguru-za-nosene-na-bebe-- … i-bordo-i57873316
Есен благодаря ти  Hug

# 441
Тези в Продавалника са същите, като в Алиекспрес, но по-скъпи. Различават се от оригиналните по качество на плат, стабилност на закопчаването и размери на платките. Общо взето няма една с една еднакви  Laughing Въпреки всичко не съм чула някой недоволен от тях  Peace

# 442
Примавера точно такава си поръчах пък ще я видим как е.
Маги е доста крива от вчера и не иска нито количка,нито слинг,в резултат на което успях да изведа баткото за точно 45 мин. и то носейки я на ръце,а той успя да ме побърка вкъщи smile3511 Изгубих търпение в някакъв момент и си разплаках  Tired
Сега извадих другия кош на количката и макар,че няма пълно легнало ще се пробвам да я приуча в него,защото не издържам вече  Rolling Eyes

# 443
Прегледа при Молева е 25 лв, и трае около 30 мин.
Момичета вчера момъка направи следното. Застанала съм с една кофичка кис.мляко разбита на айран пред него и си пийвам, при което той започна звучно да мляска, преглъща и облизва насреща ми   Rolling Eyes . А като трябваше да му даваме калция с лъжичка той не умееше да преглъща, а аз млясках срещу него за да му подскажа какво да прави. Това дали е осъзната постъпка според вас?

# 444
Връщам се от консултация
девойката е вече 7,200 кг и е 65 см (0,900 гр. /  2 см )
и зъбите са ни почти излезнали

# 445
Честит празник на малки и големи празнуващи днес! Пожелавам всичко най-хубаво и най-вече здраве за дечицата. В крайна сметка те са най важни.   bouquet

Аз да се оплача, че мойта девойка официално се отби  newsm45. Не иска гърда и това е полужението. Само пищи и нищо не помага докато не и дам шише. Не знам какво ще правиме. Може би ще минеме да смесено хранене, колкото и да не ми се иска. През деня не мога да изцедя нищо, защото нищо не излиза и ми остава само цеденето през нощта  Cry Ще цедя през нощта и ще и го давам през деня и това е. Мисля, че си направих лоша услуга най-вече с бибата. Боря се с малката да я върна на гърда от около 1 мес. резултат няма, освен този, че ми намаля кърмата. Примирявам се вече. Няма как ще давам и кърма възможно най-много и възможно най-дълго и като няма ще давам АМ. Ще я пробвам пак на гърда от време на време, но не ми се вярва да се получи.  Cry
Благодаря на всички за подкрепата все пак. Беше ми безкрайно нужна. И специални благодарности на Дени (ЛЛЛ) за съветите.  Hug  bouquet

# 446
Алексче, съжалявам  Sad.
Ето това е моята раница двто поръчах http://www.aliexpress.com/snapshot/6240973402.html.
В продавалник са по 70 лв. На промоция  Mr. Green.
И на нас ни се е случвало аз да ям и тя да ме гледа и да мляска, ама още поне месец ще изчакам  Peace.

# 447
Ами и аз от продавалника я взех но поне епо сигурно че докато дойде от алито незнам колко време ще мине а и е по сигурно за мен Simple Smile Аз на 60 лв я взех една сива на звездички и съм доволна Simple Smile

Ние пък от няколко дни почнахме на всяко кърмене да се извиваме назад , вие си назад и главата и гледа и се дърпа от гърдата и аз реших че не е гладна и затова го прави. Много пъргава е станала и прави номера. На всеки 2 часа се уморява и дремва и днит еми минават много леко, това преди също не го правеше. Мляскане на мое ядене не е правила ама и аз не ям пред нея де Simple Smile

# 448
  • София
Мики, много добре те разбирам... И Алекс от вчера е крив и иска само на ръце и то да съм права... Отделно и баткото ме побърква, та и аз си поревах!:))) Днес още не съм ронила сълзи, но май и това ще стане до края на деня...

Отделно наткото ни изпозарази и сега с таткото сме с течащи носове и болки в гърлото... Красота!:)

# 449
алексче, първо се извинявам, че ще дам непоискано мнение. При нас това, което помогна да върна бебето на гърда, беше дългото гушкане кожа до кожа. Имаше ефект при нас, даже без да съм го правила конкретни с тази цел.

Общи условия

Активация на акаунт