Лятото отмина, иде есента, раснат като гъбки ЮНСКИТЕ слънца - 4

• 28 271
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
  • Шумен
Радвам се че успях да помогна Simple Smile

# 661
здравейте и от нас
да се похвалим утре сме на ДК
Цял ден спим за разлика от повечето и цяла нощ незнам какво и става в последно време много сънлива ще питам на какво се далжие че  се притеснявам чак толкова да е спокоина
хайде лека вечер мами  и  1crib
 Hug

# 662
chilimura, сипваш си в едно бурканче зехтин и го слагаш на водна баня да се превари. На мен лекарката ми каза 10-15 мин. да го оставя във врящата вода. Иначе за крустите аз мажа половин час преди баня, къпем се и после я разресвам с четка. Баткото го решех с гребенче, но на него му се появиха след като навърши годинка.

Гаги, и аз тази вечер се изпотих сто пъти докато я приспя. Един страшен рев му удари, досега така не се е драла. Хем и се спи, хем и се яде, накрая заспа, но не съм сигурна дали се нахрани добре.

# 663
Мерси мамче  чудех се аз кой беше споменал за тази схема със зехтина   Peace
Момичета, аз ли съм единствената, която не може да си приспи бебето в ръце, освен ако не е на гърда   Sad  Малката заспива само когато я кърмя и в шезлонга си. Но реша ли да пробвам да я преспивам като я люшкам на ръце и се почва идно мрънкане, че и до истерия мога да я докарам. Много ми е мъчно и започва да ме депресира това.

# 664
И нашия сладур се дере цял ден, никво спане. Качих го на колата към 17.45 за да заспи защото до 20.30 нямаше да издържи, пък аз хич. И к'во мислите, от офиса на мм ми на цариградско шосе, минах целия пловдив и стигнах почти до пазарджик. Заспа на 10км от Пазарджик и аз реших да обърна и спрях на  една отбивка и спа точно 10мин, и в момента в който си отвори очите и си напъха пелената в устата  ooooh! и това му беше спането!!! ММ след това седнал да му обяснява, че нямаме бензиностанция  Laughing
Chilimura и малкия на ръце в легнало положение не ще да заспи, само на гърда ако е.
А докато е в коша за колата вече не седи спокойно, а само се напъва да се изправя.

# 665
Chilimura не си само ти  Peace . И ние се приспиваме само на гърда. Аз съм пробвала веднъж или два пъти  без-Ефекта беше рев и повече не съм и опитвала. Ами то детето като суче пак ти е в ръцете  Mr. Green . Ето и сега се приспиваме така. Голям съм карък - бебока заспива всяка вечер около 20,30ч и днес така. И преди малко тъкмо да си лягам виждам че много се е доближил до решетката на кошарата та с всичкия си акъл реших да го преместя лееекичко  Joy . Е да, ама не - веднага отвори очички и ми тегли един два юмрука ( защото пък реших да го целувам по сладките бузки) и каза ГА ( така казва като иска да яде). Ето сега хапна малко и задряма. А пък на мен ми се спиии и съм изморена ...  Tired
И ние утре сме на ДК и сигурно ще ни слагат ваксини  Cry

# 666
Студено време, ужасен вятър, бебе и мама свикнали на разходки....Следобед не издържахме и се разхождахме гушнати в стаята на отворена врата. Днес имам поне 6-7 часа изкарани със 6-килограмово бебе на ръце. Подготвям се усилено за първенството по вдигане на тежести hahaha hahaha hahaha

Дари рядко заспива на гърда и никога не е заспивала в легнала поза. От новородена заспива или по коремче в леглото или гушната на рамо Simple Smile (по-често второто Joy)

# 667
  • София
И аз приспивам Алекс само на гърда. Малкото маймунче надушва храната и хич не мога да го излъжа да заспи по друг начин.
Баща му го приспива, като го сложи на корема си и го поклаща!:) Явно му е мекичко и топличко:)))

Ох, днес беше дълъг и тежък ден! Надявам се утре юнчета да спят повече, че мамите им ще хванат гората!:))

# 668
Малеее musleto вие предприемате сериозни мерки  Laughing
Kalio и аз това направих - носихме се в остъклената тераса на отворен прозорец  Crazy мисля да купувам космонавтче и да се излиза вече и в студено, че бебките сякаш имат нужда и им липсва...

Вие уригвате ли след всяко хранене и колко време държите бебоците прави за да уригнат? Славче понякога виси по 10-15 мин без нищо и се чудя все да чакам ли още или да го слагам да легне.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2014, 05:09 от Gaggi

# 669
Въпрос към ЛЛЛ :
Не се храня хич добре, в цялата лудница на ежедневието успявам да хапна много малко, а и не усещам глад. Кърма имам доста като количество. Питането ми е, възможно ли е кърмата да е твърде рядка и нехранителна, въпреки, че я има като количество  Thinking

# 670
  • София
Аз пък се радвам, че не научихме децата да заспиват на ръце . Само в легнало положение обичат.

# 671
Аз оцелях,благодаря ви за подкрепата  Laughing Закрепих се с Инфлуцид и клеева тинктура.
За заспиването и при Маги е на гърда,но няма нищо против дори така ми е по-лесно  Peace
За набирането и моята отдавна се набира,не ме притеснява щом го прави самичка без помощ.Ако иска да сяда съм ок,ама да се изправи до седеж сама и да се държи без помощ,което по мое мнение преди 6-ия месец не може да стане  Mr. Green
Въртяла се е и в двете посоки,напоследък я слагам все по често по коремче,защото имам "амбицията" да се научи да лази след време,а за целта трябва първо да свикне да седи така  Crazy
Иначе от 2-3 дни вече може да си лапа крачето,което много я кефи,сега тренира да ги лапа и двете наведнъж  Joy
И да се похваля успях да си продам помпата и кантара  Mr. Green Кантара май ще ми липсва,но почнах много да се филмирам с него,дано не съжалявам,че този месец Маги не качва много добре  Thinking

# 672
Вчера в Русе цял ден валя, първо мислех да не излизам, но като ме стегна шапката опаковах Никола, сложих дъждобрана на количката и грабнах чадъра, и така си цопахме в локвите поне час.

Следобед бяхме на ДК - биха ни Симфлорикс и Хепатит Б, другата ваксина май от Румъния ще я купуваме, така че ни спестиха трето боцване. Ники е 6300 (+700гр) и 64 (+4см). С лекота се обръща от корем на гръб, но все още не е успявал от гръб на корем. Лигави се, но зъби не са тръгнали, мисля че ще ги почакаме още доста (на сестра му първото зъбче се появи на 11 навършени месеца).

# 673
И ние заспиваме на гърда Simple Smile
Аз искам да питам този Осанит ако не се лъжа който го давате за зъбките има ли го по нашите аптеки?

# 674
KalioBalio вие сте по-лека категория! Какво да кажа аз..., почти 8кг. supermama
Gaggi аз винаги изправям малкия да се оригва и той почти веднага го прави.

Общи условия

Активация на акаунт