Лятото отмина, иде есента, раснат като гъбки ЮНСКИТЕ слънца - 4

• 28 283
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
За да компенсирам лошото време купуваме нови музикални играчки и се правя на клоун нон стоп. Направила съм отряд плюшени играчки по-цветни и й разигравам елементарен театър с появяване, звуци, боц и после чао и скривам играчката. Изключително й е интересно. Забелязвам, че има любими играчки, на които реагира с широки усмивки, а понякога и със смях.

Не обича да лежи по корем, освен ако не съм й забола някоя любима играчка пред носа или не вижда батко си наблизо да шари. Обърна се по гръб 3-4 пъти, но й това не я влече още, предпочита да мрънкоти някой друг да я обърне.

Вчера дъждът ни завари в парка, стояхме по една шатра, завих я добре, гушната в нас и наблюдавахме заедно потопа Simple Smile Като намаля дъжда, се изнесохме към колата.

Сядане още не! В никакъв случай!

Musleto, ще мине от само себе си.

# 646
Детето днес спи почти постоянно  Crazy
Иначе и аз го забелязах, че се набира и иска да се изправи, когато лежи вв шезлонга.

# 647
А наш'та Дари днес не иска да спи и това е...  Crazy Решила е явно да побърква майка си  Crossing Arms

# 648
  • София
А мойто пък не ще!:))) За n-айсти път го приспивам, спи 10 мин и започва здраво да мрънка. Сега ще видим, колко ще издържи... Нощта беше дълга и безсънна. Изкарахме я гушнати с цица в уста!:))) Зъбите го мъчат здраво...

Иска постоянно да го държа изправен, иска да гледа и това си е. Прикрепям му гръбчето и  го оставям седнал за няколко секунди.

Между другото честита есен! Времето днес отговаря точно на сезона. Дават го, че все пак щяло да има циганско лято в края на месеца и началото на другия. Ха, дано, че есента не ми е любим сезон!:)

# 649
О и ние вече ги правим тези номера - иска да го държи някой и то не как да е, ами изправен. Иначе реве Grinning а му се спии, но оставиш ли го, надава вой.
За зъбите му взех гела Бочко. Май го успокоява, но временно естествено. Мажа го, когато сметна, че го дразнят венците.

# 650
И мойто Дари не ще да спи днес Simple Smile По 15мин. предремва и после и е крив света. Носенето за да разглежда и при нас е на дневен ред. Общо взето юнчетата ни са се наговорили да ни тормозят Simple Smile

# 651
  • София
Много кофти време наистина,поне да не духаше вятър....Днес няма да се излиза май.Стефи все още не се обръща,само се набира като е върху шезлонга.И тя обича да зяпа из нас.Играчките много бързо й омръзват и май трябва да купим нови музикални-най много им се радва.

# 652
  • в Кошера
Голям студ!  Nature Snowman
Аз като заклета скитня изведох чааветата на разходка веднага щом спря да вали. Нооо, голям клинч, голямо чудо. Б@си, нищо общо с вчера.  Rolling Eyes За съжаление, моловете пак ще ме призоват.  Mr. Green Laughing

Моите и двамцата спят, в резултат на което си имаме супа, основно и десерт.   chef

# 653
Здравейте, момичета! Някоя мама да е вадила на бебчо паспорт? Ако може да даде по-подробна информация как става процедурата, какво се изисква? Може ли бърза поръчка?
Иначе моята бебка се опитва доста да се набира. Като я държа на краката си и си държи главичката сама във създуха, без да се опира на коленете ми, много е смешна. За обръщането - няколко пъти се обръща от гръб по корем. Обратното още не може. Днес забелязах, че докато я държах на коленете си, много съсредоточено си гледаше ту единия крак, ту другия, мърдаше, все едно ги изучава. Laughing

Последна редакция: вт, 23 сеп 2014, 17:39 от *Orhideq*

# 654
  • Шумен
Браво Tyra  smile3501
И аз изведох Марти ходихме за кака до градината ама си е гадно постоянно пръска  smile3516
Иначе не мисля да го спирам в нас колкото и да е студено обличам го хубаво пък и в този кош нищо не влиза при него не искам да го изнежвам,каката не съм я спирала изобщо е не съм я изкарвала на -20,но когато е по-меко времето сме навън стига да не вали изведро...   umbrella
орхидея ако става въпрос за червен паспорт ние сме вадили на каката и сега другата седмица ще вадя на Марти че ще заминаваме за Испания нищо не искат само се попълва една бланка там на място се прави снимка на детето и това е,само мисля акта за раждане се носеше но ще те излъжа  newsm78

# 655
Мимчето7, да, за международен паспорт става на въпрос. Благодаря за информацията. Hug А вие с какво ще пътувате до Испания?
Аз четох, че се изисква присъствието и на двамата родители, а нашия тати не е тук, та май ще трябва да го изчакаме. Затова ме интересуваше дали може и бърза поръчка, че ще имаме малко време преди заминаването... че месец не ни се чака, а някъде бях чела, че при първи паспорт има само обикновена поръчка. newsm78

# 656
Навита съм за среща при НДК, че моловете хич не ги уважавам, а времето ако е хубаво, може и обиколки да се правят   Peace
Ех и аз свикнах на вън и сега ми е терсене. Май и аз ще мина на вълна 100 играчки и театър.
За седенето - нашата педиатърка сама ми каза да я слагам вече не в легналия кош (беше и супер терсене там, нали не обича по гръб момата), а в този другия и да я возя в леко изправено положение. Не е седнала, но е леко изправена и определено и е по-добре.
Миналия ден такъв дъжд ме пра с малката на вън. Добре, че имах дъждобран за нея, но аз бях вир вода. Даже не стигнах до нас, а минах през една приятелка да се преоблека с нещо нейно и изчаках да спре дъжда.
Иначе Елена си спи днеска, поиграхме си, а дано и през нощта спи   Whistling
И да питам който е мазал крустите с преварен зехтин може ли да сподели как точно минава процедурата мазане, къпане, ресане. И как се преварява зехтин?

Последна редакция: вт, 23 сеп 2014, 18:49 от chilimura

# 657
Определено нещо им става на юнчетата! Славян крещи като луд, спи му се 2 не вижда, но не може да се приспи кааквото и да правя, на гърда сме вече два часа и половина, върнах го пак след една истерична пауза  ooooh! ще ме подлуди  #Crazy

# 658
  • Шумен
орхидея и нашия тати го няма но имаме пълномощно и няма да имаме проблем ако не успее да се върне,ще пътуваме със самолет,а за паспорта няма да се наложи да се чака месец на каката беше готов за 2 седмици при нормална поръчка,а и бърза може да се пусне няма проблем  Wink

# 659
Мимче, благодаря отново! Peace
Ние сигурно ще пътуваме с кола, та ще видим как ще стане с този дълъг път. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт