Лятото отмина, иде есента, раснат като гъбки ЮНСКИТЕ слънца - 4

• 28 391
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Аз пък имах ужасна нощ  ooooh! Малко Т,запушен нос,болки в гърлото и ушите  ooooh!
И с ММ се скарахме жестоко,изобщо приказка без край  Whistling Чакам да дойде обяд и се натръшквам с децата да спя  Praynig
Калио аз също не обичам да кисна вкъщи,понякога в такова време излизам със слинга и чадър за кратка разходка,баткото е с дъждобран и ботуши.Но днес вали твърде силно при нас и най-вероятно ще си седим вкъщи Rolling Eyes

# 631
Леле това време ще ме съсипе. Така си бях свикнала почти по цял ден да сме навън, че сега чак бяс ме гони, че трябва да сме си в нас или най-много на терасата да я изкарам.  Twisted Evil
Гаги честит празник! Малко късно видях, че си била рожденничка...   bouquet
За дрехите и килцата аз си влизам вече в повечето дрехи и корема се е поприбрал значително, но има още какво да се желае. Мисля че имам още 5 килца да сваля. Не съм се мерила отдавна и незнам какво е полужението, обаче не бързам със свалянето. Няма как да кърмя малката и в същото време да отслабвам.  Mr. Green

Да си кажа за кърменето, че нали се борихме толкова време. В крайна сметка малката се отби тотално и сега се цедя и давам от шише, но поне хубавото е, че кърмата ми вече и стига. Важното е да я яде пък как, вече съм се примирила с това, че ще се цедя на всеки 2 часа.
Методът на литъл подейства само докато се будеше през нощта, а това се случи точно 4 дни и после пак си мина стария график. Заспива към 22ч. и се буди между 6 и 8 ч., после заспива пак към 9-10ч. за около час, следващото спане е към 13-14 до към 16-18ч. и после вечерно време пак към 22ч.  #Crazy Не мога да се оплача, че Ники не спи или че аз не се наспивам, макар че ставам към 3 и към 6 през нощта да се цедя.

За захранването мисля да изчакам до 5 навършени месеца поне.

Сядане момичета от около 1 сед. Ники започна много да се набира и да напира да седи. Казах на педи, а той ми се скара, че е още много малка. И аз съм на мнение, че е малка още обаче не се удържа полужението. При вас как е в това отношение.

# 632
Здравейте!
Малката определено разпознава мен и баща си, а батко си като види - направо грейва. Laughing И започват едни приказки, едни бръмченета, чак на мост си извива гръбчето да го следи къде обикаля. ooooh!
Да ви се похваля - въртенето от корем по гръб вече стана изпитано умение за Надя. Вчера го направи 5 пъти последователно (в рамките на 15 минути) като последното завъртане беше придружено с нещо като сърдито мърморене.  Laughing ММ вика да не я обръщам повече по корем - явно не иска, но аз настоявам - нали трябва да си направи 20-те минути. И накрая малката като ме омърмори - спрях да я обръщам.  Rolling Eyes Направо ми прозвуча като: "Не разбра ли, че не искам вече по корем. И тати ти каза да спреш да ме обръщаш. Какво още искаш?"  ooooh!
Мики дано до довечера нещата да се нормализират.
Аз съм скарана с римите.  Rolling Eyes Заглавията на KalioBalio и на Belisima (за зъбчетата) са хубави.   bouquet
От три седмици се каня да ви покажа моите слънчица.  Embarassed Сега ще ви се реванширам освен със старата и с новичка снимка:
http://prikachi.com/images.php?images/653/7622653D.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/656/7622656Y.jpg

# 633
Гаги, честит рожден ден на патерица! Да си много щастлива и обичана жена, а мъжете вкъщи да те носят на ръце!

Мики, бързо да оздравяваш!

Алексче, моята мома също много се набира да сяда, но не и позволявам. Като се сетя със свекърите какви войни водех да не слагат баткото да седи, че и той рано започна да се надига. Добре, че сега не са при нас.

Деси, прекрасни са ти слънчицата! Бате много горд изглежда.

Дари ни разпознава нас, майка ми и баща ми. С чужди хора прави една сериозна физиономия и само на хора които реши, че са и симпатични пуска по някоя усмивка.
Относно времето, ние вече бяхме навън. Заведохме бате на градина, след обяд ще трябва да си го приберем. Ще свиква на всякакви климатични условия, но няма на кой да я оставя или пък някой да заведе баткото.

# 634
  • Шумен
Добро утро или добър ден вече не знам  newsm62
Деси много са сладки    love001
за разпознаването Марти определено ни разпознава,но най-много се радва на кака си само като я види грейва,а да не говорим като е била цял ден на градина после каква радост настъпва  Heart Eyes
за обръщането Марти все повече взе да се извърта,но не може още да се обърне но скоро май ще успее...  newsm12

# 635
Добро утро,
Ние за сядането се набираме от доста време като е на шезлонга но не я слагам да сяда
За обръщането - имаме вече успешни обръщания от гръб по корем , но обратното не защото по корем все още не иска да седи  Hug

# 636
Desi страхотни дечица!!!! Баткото наистина изглежда много щастлив  Heart Eyes

Бебка ни разпознава много добре и по глас и лицата. Раздава едни усмивки - направо да ти разтопи душата Hug

Мики бързо оздравяване!

# 637
little afternoon и при нас събужданията нощтно време започнаха от едно известно време..., мисля че е свързано със зъбчетата. Иначе от ден първи не се е събуждал малкия за хранене.
Есен вчера това с червената нишка в акото го видях и аз. Днес ще звъня да питам и ще пиша после, моля и ти да драснеш какво е казало вашето педи!
И още нещо! В четвъртък ни слагаха тетраксима. Нямаше проблеми мина без темп и др., бях сложила за 2часа кул пач. Но вчера ми направи впечатление, че много твърдо е станало на мястото на убождането.Трябва ли да правя компреси, или ще мине?

# 638
  • в Кошера
По едно кафенце в мрачното столично време навън?  Party

И ние сме фенове на дъъъългите разходки навън, ако може по цял ден - перфектно.
Но най-малко 2 пъти за по 2-3 часа сме навън ежедневно. А сега... ще изкукаме вкъщи.  Crazy
Само чакам да светне малко навън и скачам в гумените ботуши.  Mr. Green

# 639
Момичета да ви питам за очен лекар май ще трябва да го водя,че положението не се променя.Говорих с педи и тя ми каза да му слагам Тобрекс и аз слагам и масажи правя,но непрекъснато излиза секрет.Таткото се прибира в четвъртък и ще мога най-накрая да го заведа,че вече се ядосвам.
За зъбките му купих една чесалка като биберона и добре му действа успява повече време да си я задържи в устата и да се чеша.

# 640
Мили юнски мами 2014,

Безкрайно много съм Ви благодарна за прекрасната темичка! Страхотна е! Сега ще бременея спокойно Simple Smile Само като си помисля как времето и лети и настръхвам Simple Smile Аз както Ви писах съм "стара" юснка мама от 2013 г. Моето юнче сега е на 1 год и 3 мес. Наслаждавайте се сега, докато са още кротички и не могат да правят бели, че после.....  ooooh! Simple Smile Пожелавам Ви всичко най-хубаво! Блгаодаря още веднъж! Целувки и прегръдки

# 641
Есен свързах се с педи, каза че би могло да бъде съвсем безобидно остърване на лигавицата. Ако обаче продължи да пуснем микробиология на секрет от акото, защото може и инфекциозна диария да било  Shocked

# 642
Есен и при нас преди ден -два имаше такива нишки.
И преди е имало, но понеже веднага след това
си е нормално акото не съм питала док защо става така.

Да кажа вече ядем по 100 пъти на вечер.

# 643
  • Шумен
Явно това със събуждането и яденето през ноща е при всички,Марти от около седмица е супер неспокоен през ноща къпем се към 19:30,после се кърмим и към 20:00 часа заспиваме спим си спокойно до към 00:00,01:00 и после започва едно мляскане на ръцете едно сумтене лудница направо може би имаме скок в растежа не знам вече...  ooooh!

# 644
Musleto, звънях и съм разочарована, понеже вдигна сестрата и дори не ме свърза с лекарката. Каза да следя и ако има отново да се обаждам и да отида там с памперса. Когато попитах от какво може да е, тя каза, че просто се появявало!!! Както и да е, четох, че може да е алергия на храни, които ям аз. Ще опитам да огранича млечните продукти, абе направо ще ги спра! Ям и шоколад в промишлени количества, и него го спирам! Могло и да е колит... Щом и на теб са казали подобно, ще следя просто. Успокоих се малко!

Последна редакция: вт, 23 сеп 2014, 12:06 от Есен1

Общи условия

Активация на акаунт