Лятото отмина, иде есента, раснат като гъбки ЮНСКИТЕ слънца - 4

• 28 392
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Честит празник на всички!

Гаги, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива!

За захранването-започнах с оризова каша. Препоръчва се да е една от първите храни, защото освен че рядко, а може би и хич, води до алергии и е доста безвкусна и ако бебето познава други по-приятни вкусове, ще откаже да я яде.
След това мисля че дадох моркови, тиква, картоф...
Бях обещала да кача таблицата ми за захранването и май е време да го направя. А и имам 2-3 линка на страници с полезна според мен информация.
Само някой да ме светне как да кача екселски файл!

Мики, и при нас сутринта беше интересно. Алекс се събуди в 7.30 и му се доспа към 9-9.30, точно когато се събуди батко му пълен с енергия!:)))

Сега всички спят, а аз се чудя на мен си, защо не съм легнала и аз!:)

# 616
Блонди аз тема не съм пускала никога душа  Laughing ,ама помня от отчетната на баткото,че правиха общ профил та да могат да я редактират повече хора  Peace

Мики
, а преди Тайра да поеме ангажимента да ни прави темата, не беше ли ти newsm78 Embarassed  или от системното недоспиване съвсем съм изкукала вече? ku-ku ....което никак не е малко вероятно smile3560

За дрехите - влизам вече в няколко панталона, които преди ми бяха леко хлабави обаче. В тези, които ми стояха по тялото - не, а и не ща да ги напъвам сега, преди да съм влязла в достатъчно добра форма, че  да ги разтегна и да не ми стоят добре после Wink (забележете, че съм оптимист и изобщо не подлагам на съмнение, че ще си възстановя предишното телосложение Whistling)

Относно мераците за следващо дете са на кантар при нас нещата, щото на мен ще ми е трето, но пък на ММ ще е 4-то Mr. Green , а и годинките ни са напред..., ако трябва да използвам метафората с коридорите, аз  таз`година влязах в четвъртия, в който ММ плува вече от две Mr. Green  Иначе още като се роди Филип, той така се въодушеви, че тутакси взе да ми пуска мухи да му правим сестричка Whistling  Но всичко с времето си, аз не че не бих искала, но не знам как ще се справяме, а минимум година трябва да мине преди да тръгна да износвам нова бременност, предвид секциото... Та времето само ще си покаже, а и както обичаме да казваме с ММ, Големият Шеф  си знае най-добре работата Wink

# 617
Честит Рожден Ден Гаги  Hug Желая ти всичко най хубаво, много радости и сбъднати мечти   bouquet
След три дни и аз съм рожденничка Simple Smile

# 618
Мики[/b], а преди Тайра да поеме ангажимента да ни прави темата, не беше ли ти newsm78 Embarassed  или от системното недоспиване съвсем съм изкукала вече? :ku-ku

The same myself пускаше темите аз като се включих около 6- тия месец

# 619
Мики[/b], а преди Тайра да поеме ангажимента да ни прави темата, не беше ли ти newsm78 Embarassed  или от системното недоспиване съвсем съм изкукала вече? :ku-ku

Ох, вернооо... Embarassed  МаУеее наистина съм изкукала #Silly Извинявам се за обърквацията!
А The same къде зачезна...май скоро не съм я мяркала newsm78

Впрочем май е  време да мислим заглавия за следващата тема Whistling

# 620
Цитат
  smile3521 Аз на теория си представям как се прави,има някой неща,които би ми отнело време да разбера как се правят,но никога не съм пускала до сега  bowuu
Какче моите вампири се разминаха в спането този следобед  Twisted Evil , което е лошо за мен,че ми е зле  Tired

# 621
Заглавието на Belisima от миналия път - за зъбчета нещо беше...  Peace

# 622
  • в Кошера
Впрочем май е  време да мислим заглавия за следващата тема Whistling[/color]

Мхм, баш си е време.  Mr. Green
Давайте предложения, момичета, ще сделам една анкета.  Peace

# 623
  • Варна
Gaggi, честит рожден ден и от мен!  С пожелания за много здраве, щастие, любов и усмивки!   bouquet
Честит празник на всички!   bouquet
За гледането - мисля че и сама се справям Wink Пера, чистя и готвя всеки ден,  само кучето не разхождам...  Grinning Не мисля да я пускам на ясла, но и не искам да правя планове от сега Wink
За зъбките - и ние много се лигавим и си дъвчем ръцете и каквото ни падне... 
Лека и спокойна вечер, Мамчета и Бебчета!  Heart Eyes

# 624
При нас пък баткото спи по-малко от бебето,голям майтап.От 3 дни насам Манол почна да става в 9 чак,като последно е ял в около 22.00 часа #Shocked,а баткото в 7 е вече на крак.Луда работа!

# 625
Майчета, какво правите в това лошо време? Аз не мога да си стоя вкъщи   Sick Sick Sick
Днес спасихме положението с Икеа, но никак не обичам да се разхождаме в магазини.
Искам още слънчеви дни и вечерни разходки в парка family

Предложение за заглавие: Падат есенни листа, а мамите се радват на юнските слънца!

# 626
 Момичета,пиша малко притеснена - в памперса на Мишето имаше две-три червени много малки нишки.Много се стреснах. Без температура е, држи се нормално. Четох, че може да е алерги или колит. Случвало ли ви се е? Утре звн на педи...Липсват ми букви на клавиатурата на телефона....

# 627
Гаги, честит рожден ден!!!   bouquet
Да си много щастлива!

Везничка, беба определено ни различава мен с ММ, батко си и кака си. На външни хора реагира различно, на някои ревва с глас и ги ошашква. Неи мен обаче, оставям я на самозащитата й, само я успокоявам надалеч от "лошите хора"  Grinning

За гледачка - никога не съм ползвала. Някога баби и дядовци,  понастоящем - таткото или ходим заедно по лекари и институции. През зимата няма да е удачно да я мъкнем насам-натам, та ще ги оставям с тати да се гледат. Той е на свободна професия, но преди е бил и с работно време, взимал си е почивка няколко часа или половин ден отпуск примерно, никога не са му отказвали.

Нашето спане нощем също е екшън. Обилновено от 9 докъм 2-3 спи, после през 2-3 часа се буди. И все по-малко иска биба, признава само гърда.Само леко да се поразсъбуди и си я иска.

И много обича да разглежда. Като я вдигнем, ще й изскочат очите от любопитство. Скоро много се радва на детенце, гушнато в майка си.
Та по този повод някой за среща в НДК? Да запознаем любопитковците?

Дрехи? И аз смея да си обличам само широките. Другите още ме е страх дори да помириша. Да не се депресирам. Нямам идея за килата, принципно не се меря, водя се по усещанията си.

# 628
Благодаря ви за пожеланията момичета!  Hug
Чудесен ден беше днес, водих семейството + мама и брат на обяд, където със сядането започнах да кърмя, другите хапваха и който се смили ми буташе по нещичко в устата  Laughing Вечерта пък с приятели на бар, та до 3, прибрахме се, цедих се, Слави се събуди, сега го кърмя и може би ще си легна и аз някой ден  Crazy Crazy   Laughing
То моето граничи с мазохизъм  hahaha

# 629
Имахме по -различна нощ Simple Smile заспа към 20 h, събуди се за ядене към 5 и нещо, заспа веднага и сега стана в 7:50. Такива  паузи и възможност за наспиване не бяхме имали Grinning

Общи условия

Активация на акаунт