Лятото отмина, иде есента, раснат като гъбки ЮНСКИТЕ слънца - 4

• 28 394
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Блонди супер е темата  Hug Няма обаче как да направиш редакцията достъпна от друг потребител за това предлагам те да си въведат термините от следващата тема  Thinking 

Ех, Мики, подозирах, че ще ти е такъв отговорът на питанката ми, ама нали надеждата умирала последна... smile3560  Та реших все пак да се допитам, щото моят терорист невръст баш като седнах да я майсторя тази тема  реши здраво да надуе гайдата Crazy и на пресекулки - писане и дундуркане на истерично ревящо бебе - така процедирах hahaha smile3544
Апропо, момичета, благодаря ви за адмирациите на старанието ми! reverance

По темата за социалния живот и излизанията - засега не сме рипнали много-много, еле пък на вечерни такива, иначе навсякъде го влачим, пък колкото издържи. Стане ли неспокоен, а сме на заведение, започвам да гравитирам околовръст с количката докато се кротне и тъй Whistling не скучая Mr. Green
Подобно е и положението по въпроса на Гаги за вършенето на административна и прочие работа - мъкнем се навсякъде с Филипчето от самото начало. Та както беше писала и Какчето (май), аз на баби не разчитам, та на бавачка ли?! Wink  Засега се справям, дори на моменти да ми идва изтощително, но си се радвам на всеки миг прекаран с детенце Heart Eyes

# 601
  • София
Гаги, честит празник! Да си жива и здрава smile3525
Честит празник на всички!
Нашия татко го е страх да остане насаме с децата, дано се престраши скоро Simple Smile

# 602
  • Шумен
Гаги честит празник   bouquet

# 603
Ех, как съм недовидяла...Гаги, честит рожден ден, здраве преди всичко ти пожелавам за да се радваш на хиляди щастливи мигове с детенце и съпружето! newsm67

Рейчъл, честито ви наболо зъбче!

А на всички ви честит национален празник bg и хубав празничен ден!  bouquet

# 604
Честит 22-ри септември, момичета!

Прекрасна нова тема за бъдещите мами, браво, мис Блонди!

Гагги, честит рожден ден! Ние с теб сме май наборки, защото ноември и аз влизам в "третия коридор", както казваш  Grinning Ама какъв по-добър начин да посрещнем трийсетте  Party

На мен единствената ми отмяна е ММ, страхотна помощ ми е, нощем редовно той става, когато малката се буди, често я храни и той, сменя памперси на откат, въобще изобщо не мога да се оплача  yes Въпреки това, като тръгна отново на работа, е възможно и да прибегнем до услугите на детегледачка, защото нямаме баби и мами, които да помагат, и ще ни е наистина трудно..., но дотам да стигнем  Wink

# 605
Гаги честит рожден ден и от мен  bouquet
Такааа някои мами може да ме насметат,но да се похваля,че от вчера започнах захранването на Викчето с картофено пюре домашно.Мислех да започна към края на 4 месец,но стигнах до заключението,че не се нахраняа достатъчно само с мляко.Увеличава количеството,но броя на храненния остава 7  ThinkingЗнам,че бебетат коио са на сухо мляко не трябва да превишават 1 литър на ден,а той яде 7 пъти по 140мл демек 980мл за 24 часа.Но след като се наяде минава час и половина и пак е гладен.А ако му направя 150мл не ги изяжда.Та за това префключих и започнах вчера с една лъжичка,днес с две услади му се Simple Smile.Изпи си пак цялото мляко и сега чакам да видя кога пак ще огладнее.Сега обаче как да продължа не знам ...помагайте Simple Smile

# 606
Гаги честит рожден ден и от мен  bouquet
Такааа някои мами може да ме насметат,но да се похваля,че от вчера започнах захранването на Викчето с картофено пюре домашно.Мислех да започна към края на 4 месец,но стигнах до заключението,че не се нахраняа достатъчно само с мляко.Увеличава количеството,но броя на храненния остава 7  ThinkingЗнам,че бебетат коио са на сухо мляко не трябва да превишават 1 литър на ден,а той яде 7 пъти по 140мл демек 980мл за 24 часа.Но след като се наяде минава час и половина и пак е гладен.А ако му направя 150мл не ги изяжда.Та за това префключих и започнах вчера с една лъжичка,днес с две услади му се Simple Smile.Изпи си пак цялото мляко и сега чакам да видя кога пак ще огладнее.Сега обаче как да продължа не знам ...помагайте Simple Smile

Аз лично чета тук и мисля сега да почваме с малко сокчета и началото на следващият с пюрета
но аз кърмя и дохранвам по някога с 30 мл до 50 мл АМ
http://www.bebe.bg/Hranene/sudurjanienahranene.htm
http://www.bebe.bg/Hranene/vtori_i_treti.htm
http://www.bebe.bg/Hranene/ot3_6.htm

Честит празник на Всички
Гаги на теб също ЧРД   bouquet

# 607
Gagi Честит Рожден Ден!!!!! Пожелавам ти да си много обичана, да си прекрасна и горда мама Simple Smile  bouquet

# 608
Блонди аз тема не съм пускала никога душа  Laughing ,ама помня от отчетната на баткото,че правиха общ профил та да могат да я редактират повече хора  Peace
Не мога да се включа със захранването .
В дрехите си влизам вече,шкембака е лекичък + малко паласки,ама за сега съм доволна,детето ми е едва на 4-и месеца  Peace
little afternoon може да суче дребчо и просто за кеф,моята редовно го прави през нощта.Ползваме за биберон  Mr. Green Но като цяло задължително се храни поне 3 пъти в интервала 20 ч - 8ч,не ми пречи,защото спим заедно  Peace

# 609
Мики, наистина, че понякога само за биберон май ме ползва  Crazy защото съвсем леко си посмуква, колкото да не изпусне гърдата  Laughing
Nelka, аз онзи ден се поразчетох, за да съм подготвена за захранването, което обаче мисля, да е по-късно. И четох ето тук -
Скрит текст:
http://b abysling-bg.com/2010/11/23/%D0%B7%D0%B0%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-2/#.VCAFXleynfF
изтрий разстояние между b и a. сложих го, тъй като го дава като спам иначе.
Примерът е със започване с каша, но идеята предполагам е същата. Т.е. сега от третия ден просто трябва да увеличиш леко порцията до достигане на около 100 г. И все пак аз не съм захранвала бебе, така че някой по-опитен може да даде други идеи Simple Smile
Аз мислех да захранвам с картоф, но май ще е с оризова каша.  Rolling Eyes

# 610
Здравейте!
Честит ден на Независимостта на България!
Мики бързо оздравяване.
е, справяме се, ако е нещо, на което не е възможно да се отиде с децата, таткото остава да ги гледа и аз отивам, съответно обратно, ако пък времето и възможностите позволяват - ходим всички заедно и евентуално едната част изчакват пред учреждението Rolling Eyes не е толкова сложно, въпрос на желание и потребности Simple Smile пък и административната работа не е ежедневна все пак Wink Peace
И ние сме така.  Peace
дай Боже 40-така с две  Laughing да сме живи и здрави!
Дай Боже! Честит рожден ден и всичко най-хубаво.   bouquet
Miss Blondy~Redhat темата за Юнки 2015 е страхотна.  Hug

# 611
Честит Празник  bg
Гаги честит празник и на теб , най искрено се надявам желанието ти да ти се сбъдне Simple Smile

Аз също се надявам като стана на 30 след 3 години да съм с второ бебе, много ми се бременее и много ми хареса да имам детенце Simple Smile)) Не виждам нищо по смислено и ценно от това Simple Smile

За захранване - аз мисля към 6ти месец да почна. Чета от книгата на Анабел Кармел която се казва "Как да храним бебетата и малките деца" и всичко в тази книга съвпада с моите представи за захранване на бебчето. Сокчета и каши от сега няма да давам вижда ми се ненужно на този етап(това си е мое мнение), ако нещо нямам кърма в даден момент ще реагирам но засега нещата са добре

Да ви кажа най новото при нас. Ходихме на гости на роднини на ММ в Сандански които бебето не е виждало от както беше на 40 дни и май тъй като е почнала да познава вече хората като отидохме почна един рев(а тя моята хич не реве ) и не се успокои цял час. Дали се стресна от многото внимание от непознатите хора или наистина вече разбира кой и е познат и кои не незнам но за първи път ни се случи. Децата я чакаха с голямо нетърпение да видят колко е пораснала ама тя на бързо им развали мераците да си играят с нея и да я гушкат  Grinning имаше собствено мнение по въпроса  Grinning Та вашите бебоци вече разпознават ли мама и тати Simple Smile))

# 612
  • София
little afternoon,
Ходили са га рпзпродажба за стари вещи и там случайно го е видяла. Grinning
gaggi,
честит рожден ден! Навлизаш в най-хубавата част!  Hug
За гледачки гледам, че говорите. Големият батко го гледаше майка ми, когато започнах работа. После на 3 г. започна ДГ. Малкият го гледаше гледачка. Винаги сьм имала едно на ум, проверявала сьм какво правят по 100 пьти на ден. Когато някой от двамата се разболееше пак гледачката идваше. Слава Богу попаднах га свестна жена, но тя ми беше препорьчана. Сега Мария пак ще я гледа. Аз дете на ясла не пускам, предпочитам направо на ДГ. А относно ценностите и сьщността на гледачките - много бьрзо си проличава кой какьв е. Няколко разговора, няколко часа прекарани заедно и веднага става ясно кой за какво се бори. Mr. Green

# 613
Честит празник Simple Smile
Аз да се оплача- вчера започнахме с чесане на венци, мрънкане и лигавене. Но днес е странен малкия- посуче малко и след това пуска. Започне да се оглежда, усмихва се или мрънка. Като го приспя и се опитам да го оставя веднага се събужда. Сега спи в мен, но вече 2 пъти се пробужда и плаче Sad . Ние сме и в скок де. Но ме притеснява това с храненето. Някой с подобни проблеми ?
Иначе да се включа и аз по темите- аз още като родих казах че съм готова и за второ. Имам брат и знам колко е хубаво да си имаш другар. Но ММ нещо се дърпа- само ще спомена че още гледа малкия като голям камък Grinning . Но може би за това вината е от части и моя. Но той работи тежка работа и вечер се прибира към 18-19ч , докато изкъпем бебето и сготви и на него не му остава време да почива (това е 6 дни в седмицата). Та затова съм го оставила поне да се наспива. Аз и малкия сме в детската стая. Но се надявам след 3-4 години да го кандърдисам и за второ. Ако не - сменяме таткото хихихи  Mr. Green
За дрехите- на мен още нищо не ми става. Свалила съм само  половината от кг- те които качих.  Whistling но тъй като кърмя и си хапвам без да му доглеждам много. Решила съм като спра тогава да свалям килограмите  Laughing
А за гледачка- тъй като се оправям сама, от време на време ми идва в повече и ми се ще да си почина само за час... Но бързо ми минава. Не Знам дали бих се доверила на външен човек, предпочитам мама да беше тук и да ми помага ( ама тя е в чужбина), а свеки колкото е по- далеч по- ми е добре  Twisted Evil
А за разпознаването- мама и тати - да. Усмихва се на някои хора, а на други не. Мисля че разпознава баба си ( свеки) и една приятелка, но не мога да съм сигурна

# 614
  • Шумен
Аз до 30 се надявам вече да съм родила и третото и да мирясвам вече  newsm62 ще видим татито какво ще каже,но мисля че малко му трябва да го навия  smile3508 ама не веднага де  Stuck Out Tongue
за килограмите вече се побирам в едни дънки по скоро повечeто ми стават на краката но дупето не влиза още съм си широка там  newsm12 ама все пак бебко няма 3 месеца аз какво искам  Whistling пък и кърмя не съм се втурнала да слабея имам още 7 кг до тези които искам да съм а иначе са 4 да стана толкова колкото като забременях  Wink и корема се е прибрал значително но има още какво да се желае  Wink

Общи условия

Активация на акаунт