Няма обаче как да направиш редакцията достъпна от друг потребител за това предлагам те да си въведат термините от следващата тема
Та реших все пак да се допитам, щото моят терорист невръст баш като седнах да я майсторя тази тема реши здраво да надуе гайдата
и на пресекулки - писане и дундуркане на истерично ревящо бебе - така процедирах

не скучая
Засега се справям, дори на моменти да ми идва изтощително, но си се радвам на всеки миг прекаран с детенце 
Ама какъв по-добър начин да посрещнем трийсетте 
Въпреки това, като тръгна отново на работа, е възможно и да прибегнем до услугите на детегледачка, защото нямаме баби и мами, които да помагат, и ще ни е наистина трудно..., но дотам да стигнем

Знам,че бебетат коио са на сухо мляко не трябва да превишават 1 литър на ден,а той яде 7 пъти по 140мл демек 980мл за 24 часа.Но след като се наяде минава час и половина и пак е гладен.А ако му направя 150мл не ги изяжда.Та за това префключих и започнах вчера с една лъжичка,днес с две услади му се
.Изпи си пак цялото мляко и сега чакам да видя кога пак ще огладнее.Сега обаче как да продължа не знам ...помагайте

Знам,че бебетат коио са на сухо мляко не трябва да превишават 1 литър на ден,а той яде 7 пъти по 140мл демек 980мл за 24 часа.Но след като се наяде минава час и половина и пак е гладен.А ако му направя 150мл не ги изяжда.Та за това префключих и започнах вчера с една лъжичка,днес с две услади му се
.Изпи си пак цялото мляко и сега чакам да видя кога пак ще огладнее.Сега обаче как да продължа не знам ...помагайте 

защото съвсем леко си посмуква, колкото да не изпусне гърдата 
пък и административната работа не е ежедневна все пак

)) Не виждам нищо по смислено и ценно от това 
имаше собствено мнение по въпроса
Та вашите бебоци вече разпознават ли мама и тати
)) 

. Ние сме и в скок де. Но ме притеснява това с храненето. Някой с подобни проблеми ?
. Но може би за това вината е от части и моя. Но той работи тежка работа и вечер се прибира към 18-19ч , докато изкъпем бебето и сготви и на него не му остава време да почива (това е 6 дни в седмицата). Та затова съм го оставила поне да се наспива. Аз и малкия сме в детската стая. Но се надявам след 3-4 години да го кандърдисам и за второ. Ако не - сменяме таткото хихихи
но тъй като кърмя и си хапвам без да му доглеждам много. Решила съм като спра тогава да свалям килограмите
ще видим татито какво ще каже,но мисля че малко му трябва да го навия
ама не веднага де 
ама все пак бебко няма 3 месеца аз какво искам
пък и кърмя не съм се втурнала да слабея имам още 7 кг до тези които искам да съм а иначе са 4 да стана толкова колкото като забременях
и корема се е прибрал значително но има още какво да се желае
Препоръчани теми