Лятото отмина, иде есента, раснат като гъбки ЮНСКИТЕ слънца - 4

• 28 395
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Добре де, как се справяте сами? Ако ви се налага да си свършите административна работа, да отидете на лекар и т.н.  newsm78
Ванче, много добър вариант си си намерила! Аз също бих искала човекът да е с такъв опит...

Мис Блонди, много ти благодаря, че се зае  Hug

# 586
Момичета, и при нас положението с венците е страшно  Rolling Eyes
Мажа с Дентинокс, ама не виждам особено подобрение. Днес даже и не суче както трябва. Ще видим утре, как ще е след Камилията, и ако има + ефект ще пиша. Ако Не - моля да споделите, ако има доволни от нещо!

# 587
Блонди супер е темата  Hug Няма обаче как да направиш редакцията достъпна от друг потребител за това предлагам те да си въведат термините от следващата тема  Thinking 
Гаги каквото и да ми се налага се мъкнем 2 в 1 с бебълс  Mr. Green

Аз се опитвам да се разболея сериозно,та усещам,че ще отменим ваксините в петък  Tired

# 588
  • Пловдив
е, справяме се, ако е нещо, на което не е възможно да се отиде с децата, таткото остава да ги гледа и аз отивам, съответно обратно, ако пък времето и възможностите позволяват - ходим всички заедно и евентуално едната част изчакват пред учреждението Rolling Eyes не е толкова сложно, въпрос на желание и потребности Simple Smile пък и административната работа не е ежедневна все пак Wink Peace

# 589
Miss Blondy~Redhat, супер е темата на бъдещите юнки!

Гаги, аз навсякъде съм с нея, че и баткото когато не е на градина. Лятото до социалните бях и с двамата, налагаше се до личната да водя бате и нея пак я мъкнах, него го водим на логопед и един път през седмица се налага аз да си го водя и пак с нея ходим. Ако вече времето е лошо или е за нещо по-сериозно обикновено мъжа ми си остава вкъщи и в много редки случаи майка ми.

Мики, дано ти се размине и леко да мине!

svetla_ety, какче, бързо да оздравяват малките мишлета!

И при нас положението с венците и лигите е като при вас. Ръцете са и постоянно в устата, а без лигавник вече не стоим. Засега мажа само с гелчето на Бочко и ако стане по-сериозно ще взема някои от тези хомеопатичните за пиене.

# 590
Хахаха еееее Мимче точно и при нас толкова месеца бяха неуспехите, но вината е била моя защото грешно съм изчислявала овулацията Simple Smile))

# 591
  • София
Miss Blondy~Redhat, мерси че се зае с отговорната задача!

Мам4е82, мерси! Алекс е по-добре, явно физиологичния разтвор подейства!

Мики, и аз прихванах от баткото вирус. Пих по 2 парацетамола на ден и вече съм ок. Бързо оздравяване!

По институции ходим заедно с Мм, на лекар също. Понякога оставям Алекс на баща му и излизам сама за час, два. Най-често мъкна бебето с мен и си върша работата.

# 592
Хм.. шампоан на Мустела казвате? Педи ни каза едно за мазане и таткото го е купил. На него пише, че се масажира, стои цяла нощ и после се измива с шампоан. Явно е друго. Дано помогне, че педи каза, че може да премине в някаква екзема май (защото отива към челото, а по темето няма много.

Малко късно пиша, но наваксвам Simple Smile)) на нас кремчето ни помогна много повече отколкото пянашампоана Simple Smile на второто намазване така де надигнаха тези люспи добре че бяха големи за два дни го изчистих само че с четката почти не ставаше и за това леко минавах с глебенчето от комплекта и то си се махаше без проблем мажех сутрин и миех вечер   bouquet

Последна редакция: пн, 22 сеп 2014, 13:59 от Магдалена Величкова

# 593
Ахъм... нашият татко обаче бачка плътно до 18-19ч и не ми е вариант, а аз и не шофирам и съвсем...  Tired

cook   Момичета, "почерпете" се за мое здраве, днес съм рожденничка, юбилей, минавам "да плувам в трети коридор" както се казва  Laughing Много съм щастлива, че посрещам тридесетака с детенце в ръце, дай Боже 40-така с две  Laughing да сме живи и здрави!

Последна редакция: пн, 22 сеп 2014, 03:09 от Gaggi

# 594
Gaggi, честит рожден ден! Hug   bouquet   ura Tada  newsm59 От все сърце ти пожелавам да ти се сбъдне желанието!
Май малко останахме караконджулките Simple Smile
Miss Blondy браво! Темичката е супер . Благодаря, че намери време и ни отсрами.
То преди няколко дни някой го спомена това с традицията, но явно нямаше никой, който да знае как се пуска.
Аз да се оплача и при нас вчера започнаха зъбите. Програмата беше пълна !
На болните - желая бързо оздравяване! Мики, да се разминеш с болестта.

# 595
Gagi, честит празник!! да си много здрава и много щастлива!
Primavera, Ние започнахме да ставаме в 1, в 3 и в  6 Sad преди июахме само едно нощно към 2.
Дали от зъбите, дали не се наяжда добре и иска по -често, не знам...

Блонди, радвам се, че ни отсрами  Hug

# 596
Много ви благодаря!  Hug
Славче беше придобил превъзходен режим да яде към 21-22 и после чак в 5-6, но от около седмица започна да се буди за по още едно хранене в най-разнообразни часове - 1, 2, 3... и после пак в 5-6...не знам какво му става, нещо си припомня "младините"  Laughing

# 597
Гаги Честит Рожден Ден !   bouquet
И моята мома става в 1,3 и последните 2 дни в 6 окончателно  Crazy Сега я чакам от 2 часа да окапе и пак да заспи,но с моя късмет това ще стане като се  събуди баткото и пак няма да мога да дремна  Tired
Иначе съм си болна,дано не заразя и Маги  Rolling Eyes Praynig

# 598
Мики, дано бързо мине настинката  Praynig Hug
Хм.. значи и при вас е същият режим. ей сега заспа наш малчуган. За около 30 мин ще дремне доколкото го познавам.
Аз се притеснявам да не би да не се храни добре  (че нали се върна на гърда и не знам какво яде) и затова да се буди пак по -често, но щом и при други бебета има промяна, може да е някакъв период.

И допълвам, че все забравям някои неща.
И ние сме повече от доволни от бепантен. Слагам го на всичките гънки, ако има нужда.
Gwen, откъде го е намерила този орден твоята приятелка?
Алексче,радвам се, че гушкането е помогнало!! Дано всичко върви гладко!

Етооо мина пол час и бебо се събуди Grinning
Хубав ден!

Последна редакция: пн, 22 сеп 2014, 08:11 от little afternoon

# 599
Много съм щастлива, че посрещам тридесетака с детенце в ръце, дай Боже 40-така с две  Laughing да сме живи и здрави!
Пожелавам ти да ти се сбъднат мечтите!

Miss Blondy~Redhat, благодаря че се престраши да пуснеш тема за Юнки 2015. Преди дни напомних за традицията, тъй като и с двете ми деца съм била една от първите включила се в темите за бременността, но така и не се научих да пускам темички.

За броя на децата: аз съм едно дете и винаги съм искала да имам поне две деца. Мога смело да кажа, че от както се роди Никола се чувствам страшно щастлива, някак си светът ми стана хармоничен, завършен, осмислен. Понякога се говорим за трето, но май стигнахме до решението, че ако се случи няма да го върнем, но няма да го правим както Калина и Никола - витамини за фертилитет, тестове за овулация, мерене на температура, секс в точните дни на овулацията. Нищо не оставяхме на случайността и резултатът бе бременна от първия месец опити.

За дрехите: влизам си в дънките, но шкембето ми се разлива над тях. Нося по-широки блузи.

В събота бяхме сватбари в друг град. Бяхме четиримата + свекитата, Калина танцува през цялото време, а Никола го взе една приятелка да го гледа за 2 часа, докато сме в ресторанта, после той блажено спа на терасата на ресторанта и бе постоянната компания на роднините, които бяха на вън за глътка въздух. Доволна съм, че успяхме да отидем на сватбата и да се забавляваме до колкото е възможно с малко дете и бебе.

Общи условия

Активация на акаунт