Лятото отмина, иде есента, раснат като гъбки ЮНСКИТЕ слънца - 4

• 28 400
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Мики, много добре те разбирам... И Алекс от вчера е крив и иска само на ръце и то да съм права...
Бебоците да не са се наговорили нещо... И ние сме така... Днес бяхме на ДК и ни биха Тетраксим и Хепатитната... Това ще са ваксините за Юнчетата според последната наредба. Сега съм на тръни, дано леко я понесем  Praynig
Да са живи и здрави всички именници!   bouquet  Heart Eyes

# 451
Нашият Виктор сме го направили на 14 септември(знаем,защото с таткото имахме само един опит за целият месец хах),а на 26.09.2013 разбрах,че съм бременна.Тази година на 26 септември ще стане една година от както разбрах,че ще имам бебе и моята душичка ще стане на 4месеца Simple Smile.
Мъмхм май наистина всички бебета са се наговорили,защото и ние два дни сме толкова кисели,чеееее...и аз изпаднах вчера в нервна криЗа,защото не искаше да спи цял ден в резултат на което не се търпеше.За днес все още се крепя,но до довечера има още многооо време ... Naughty

# 452
Скрит текст:
алексче, първо се извинявам, че ще дам непоискано мнение. При нас това, което помогна да върна бебето на гърда, беше дългото гушкане кожа до кожа. Имаше ефект при нас, даже без да съм го правила конкретни с тази цел.

Няма нужда да се извиняваш мила. Всеки съвет ми е от полза. Не съм се отказала съвсем, но просто ми трябва почивка от 1-2 дни, защото ще превъртя вече.  Simple Smile

# 453
Какче ние бухаме и мен лично ме наболява гърлото за разкош  Crazy А иначе и Маги настоява да я държа и да съм права. Crazy Аз си подремнах с тях и малко ми олекна,сега ще водим батко на лекар,а после ще се видим с една приятелка,че имам нужда от свеж въздух  Flutter

Алексче според мен шишето ти изигра лоша шега,но не се отчайвай,пък както ти си писала каквото сабя покаже  Hug

# 454
Искам да попитам майките, които сте ползвали крема на Мустела за крусти - как точно го ползвахте? имаше ли ефект?

Таня, и аз опитах да отворя снимката на бебчето, но дава грешка.

# 455

Алексче според мен шишето ти изигра лоша шега,но не се отчайвай,пък както ти си писала каквото сабя покаже  Hug
И залъгалките също. Ние имахме проблем с недостатъчно кърма точно заради биберон. Спрях да го давам и нещата постепенно се нормализираха. Сега давам само като е нахранен и не може да се приспи навън, но рядко.

# 456
Искам да попитам майките, които сте ползвали крема на Мустела за крусти - как точно го ползвахте? имаше ли ефект?

Таня, и аз опитах да отворя снимката на бебчето, но дава грешка.

Аз ползвам шампоана на Мустела за крусти и има ефект!!!

# 457
И аз го използвам , много бързо излизат с него и много бързо се излющват.Преди това имаше една неприятна миризма от главата , понеже самите корички са мазни , но с този шампоан всичко изчезна.Доволна съм.

# 458
  • София
И аз ползвам шампоан-пяна на Мустела. Доволна съм, има още малко за измистване, но и това ще стане. Хубаво е след като се подсуши косичката да се среши и с четка с мек косъм.

# 459
Има ли друга причина за неприятна миризма от главичката на бебе освен тези крусти, и аз усещам такава миризма но видимо крусти нямаме  newsm78

# 460
Хм.. шампоан на Мустела казвате? Педи ни каза едно за мазане и таткото го е купил. На него пише, че се масажира, стои цяла нощ и после се измива с шампоан. Явно е друго. Дано помогне, че педи каза, че може да премине в някаква екзема май (защото отива към челото, а по темето няма много.

За миризмата - аз веднъж се стреснах, че ми мирише на метал. Е, оказа се, че е от Деавит-а, той мирише така. Явно аз или бебето се е мацнало по косата.

# 461
  • София
Ние също ползваме шампоана на мустела против крусти и сме доволни. Не сме имали крусти досега,  а го ползваме от самото начало. А това, което го дават за коса и тяло на А-дерма, го ползваме само за тяло.

# 462
Ох леле явно ще е нещо от времето понеже и нашият малчо от два дни е неспокоен и не иска да спи.Днес и аз си поревах понеже умората и напрежението ми дойдоха в повече.
Обсъждате крустите при вас как изглеждат?При нас главата му отгоре все едно е намазана с риванол и йод,жълтокафеникаво е но не е на люспи.При всяко миене на косата намалява,но се чудя трябва ли да стане на люспи и да се махне по-бързо или и така е добре.
Днес нашия мишок стана на 3 месеца,а иначе е заченат на 21 септември.Първият тест не помня точно на коя дата говидях,но беше с леко колеблива втора линия,но вторият го помня на 03.10 още както капнах капката и линиите излезнаха абсолютно категорично и се разтреперих ама си казвам "я да изчакам 5 мин може пък да се скрие втората черта".

# 463
  • Пловдив
при нас за щастие няма крусти и не е имало, мия и косичките с продуктите за тяло и коса на а-дерма преди, сега на юриаж, на мустела педиатърката, която посещавам на частно още като бременна ми каза, че продуктите са вече много развалени и в никакъв случай не препоръчва употребата им Peace
наскоро на моя близка за крусти общата ни педиатърка по каса препоръча пък шампоанчетата точно на мустела или а-дерма Rolling Eyes

# 464
Преди да е отминал денят и аз да поздравя всички именици - мами и бебки, а и всички останали, за които  празника на Вярата, Надеждата и Любовта е от тези с най-смислената символика!  bouquet

И аз тези дни точно се бях замислила, че скоро се завърта година от този невероятен момент, в който разбрахме, че ще ставаме родители - съвсем непланирано, изненадващо...насред разгара на един ремонт  Mr. Green ...Само че на мен на 27-ми септ. ми беше последният цикъл, зачеването е било към 10-ти октомври, а сюрпризът под формата на EFP  дойде на 02.11. и след кратко ошашкване и двамата с ММ ни обзе усещането, че да имаме детенце е най-невероятният подарък, който Бог е решил да ни прати....и от тогава това усещане не ни е напускало...  loveuuu 1stroller

Относно крустите - досега не са ни спохождали, но се чудя този шампоан на мустела за по-големи става ли? Питам, защото дъщето от бебе с бори с тях - току изчезват, току избиват - явно специфика на скалпа Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт