Лятото отмина, иде есента, раснат като гъбки ЮНСКИТЕ слънца - 4

• 28 402
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
Ние сме направили бебко на 21.09., а две чертички видяхме на 08.10. - голямо изживяване беше  Blush

И аз съм много изморена  ooooh!

# 466
  • Варна
little afternoon, моля те после сподели как ви е подействало кремчето на Mustela, че и нашата педи го спомена. А аз се чудя дали него да взема или гела на Aven... То има и на Bioderma, Uriage, но за тях не съм чувала отзиви. Слънчев четвъртък, Мами и бебоци  Heart Eyes

# 467
Нашата беборана е направена на 3-ти октомври, а теста го правих на 18-ти. За мен емоцията беше огромна, а мъжа ми само каза едно "Знам" и тръгна на работа. Малеее, идеше ми да го убия в този момент. Обаче докато бях бременна беше много напрегнат заради проблемите които имах, а като се роди все едно му беше първо. Много повече ми помага и се занимава с нея. Може би с баткото и аз имах вина защото все го жалех, че е бил на работа и е изморен.

# 468
Добро утро Simple Smile
elle, точно за това влизам да споделя за крема Grinning ами снощи го намазахме към 1:00 (защото тогава се събуди, спа от 17:00 до 01:00  Crazy ) и сега на сутринта в 7 като станахме нямаше нищо по челцето, напълно гладко е. Махнало се е, но ще продължа още няколко дни.
Снощи не му намазах много много скалпа, но днес ще го намажа добре и там. Но като цяло той няма много корички там.

редактирам се малко - сега като го погледнах на светлина хубаво - има още малко грапавичко по челото, но наистина много малко. От един път намазване има голям ефект.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2014, 09:20 от little afternoon

# 469
  • Варна
нашите корички са само на скалпа... не са много, някои от тях се лющят и сами падат. На кремчето пише "Оставете да действа през нощта и отмийте с нежен шампоан." Не ми се иска да й къпя главичката и сутрин, за това се въздържах да го купя. Освен да мажа на обяд и да се къпем вечер по график  Grinning

# 470
Да, и аз мисля така да правим. През деня ще го мажа и вечер в банята  Grinning

# 471
За крустите: и ние имаме, но не много и за това нищо не правя, ще си минат от възрастта.

Аз съм забременяла около 22 септември, седмица след това вече започнах да се съмнявам, че съм бременна по определени симптоми, които имах в началото на предишната ми бременност. Не се сдържах и на 3 октомври (11 дни след овулацията) си направих тест, беше с много бледа черта, реших да си трая, защото беше много рано и на 11 октомври повторих теста, втората черта се появи веднага. Казах на мъжа ми, много се зарадва, но каза "айде сексът свърши" Simple Smile

# 472
Крустички при нас се появиха месец след раждането. До скоро нищо не предприемах, но започнах вечер 30 мин преди баня със зехтин, измивам с шампоана-пяна на мустела и после лекичко с едно гребенче разресвам във всички посоки и те се отделят.вече има само върху фонтанелата, но там внимавам и не реша. Преди само с шампоана нямаше ефект.
Мики, за шишето казваш, че и е изиграло лоша шега! И аз вечер дохранвам с шише, но какво да направя, като не му стига кърмата. Изсуква гърдите за 3 мин и почва едно блъскане с ръце и извиване и пуска- не иска да се мъчи човека да слезе др кърма. От три дни го насилвам да суче на по два часа-определено не му се нрави, но го правя уж да се увеличи количеството..., но уви , не се получава за сега!

# 473
Добро утро или добър ден, момичета! Пиша, макар да съм адски изморена, малката за поредна нощ заспа късно, някъде към 23,00 ч. и ни събуди около 04,00 ч. и не поиска да спи повече, просто нямам сили вече, такова безсъние ми се събира... Като знам предните седмици как хубаво си спеше нощем, сега направо се чудя какво става...  Thinking
Иначе по темата за крустите. При нас се появиха от началото на втория месец и оттогава насам нямат махане. Първо мажехме с бебешко олио преди баня, после оттук оттам /включително и от педи/ чухме за кремчето на Мустела, като мажехме от него някъде по обед и вечер измивахме по време на банята. Изхабихме две опаковки, а съвсем малко намаляха. После мои приятелки ми препоръчаха да мажа с преварена мас и на базата на всичко изпробвано дотук мога да кажа, че с мастта се получава най-добре. Освен за борбата с крустите, с мастта се подхранва и скалпа, и някак видимо е по-добре. Още много имаме за махане, явно при нас са много упорити, първо бяха покрили целия скалп като плътна люспа, после лека полека започнаха да се напукват, сега са останали две по-големи люспи, но пък на мястото на махналите се сега пък се появиха малки корички  ooooh! Въобщеее борбата ще е дълга и продължителна при нас. Незнам от какво зависи колко и какви ще са крустите при отделните бебчета, възможно е при нас да са по-обострени, защото сме със светла кожа и постоянно имаме тук-таме пъпчици, въобще с една дума с чувствителна кожа сме  Crazy

# 474
Здравейте момичета,
днес моят малък мъж става на 3 месеца  Grinning
Ние го направихме на 27 или 28 септември и на 15 октомври вече знаех, че съм бременна - втората чертичка се появи веднага и много ясно изразена  Embarassed
http://svetoslavapavlova.snimka.bg/children/baby.816116.34046002

# 475
Svetoslava Pavlova , честита месечинка!
Момичета, които храните бебчетата си изцяло на АМ, я да ви попитам и по другата си болна тема. Напоследък Дарито връща след всяко хранене по малко от изяденото, днес обаче от ранни зори е в стихията си, особено при последното хранене върна на части доста. Почвам сериозно да се притеснявам, незнам дали е от млякото или заради това, че като се нахрани и й сменим памперса, тя започва да се "фъчка" както аз си казвам, тоест ръце, крака да се вирят нагоре - надолу, луда работа, та си мисля дали не е от това, че не стои спокойна след ядене, а направо играе на леглото и оттам да връща мляко, как мислите?  newsm78

# 476
Svetoslava Pavlova Честита месечинка на мъника, да ви е жив и здрав и много да ви слуша Simple Smile

# 477
  • Варна
Svetoslava Pavlova,  честита месечинка и от нас   bouquet
v.r.i, според мен е много вероятно да връща, защото коремчето се натиска при смяната на пелената след ядене... И на нас ни се е случвало. Сменяй бебка преди да хапва. А може и АМ да не й харесва. Ние връщахме на фонтан едното АМ и го смених с друго...

# 478
Svetoslava честита месечинка!!!! Heart Eyes

v.r.i. и мойто Дари връща. Понякога повече, друг път по-малко, като се разрита - задължително Joy Joy Joy

# 479
За връщането - и Марти връща след всяко хранене, но на нас оригването идва някъде много отдолу. Единствено спасение е да хапва на части по малко и да оригваш често. И при нас пада едно вирене на краката....
А педито искам да я  #2gunfire #2gunfire като я питах за връщането и слузта в акото реши, че може да е АБКМ и докато стане време за консултацията да взема Фризопеп - 5 дена го пи с триста зора и рев и на 6 ден отказа да яде - пиеше по 50мл и после рев и за 2ч и половина едвам изпи 140мл. Аз се ядосах и си му дадох Лактана - за сега проблем няма.
За обръщането - днес направихме почти успешен опит от гръб по корем - само ръчичката ни пречеше  Hug Смее се с глас като го закачам и се опитва да седне в шезлонга.

Общи условия

Активация на акаунт