Лятото отмина, иде есента, раснат като гъбки ЮНСКИТЕ слънца - 4

• 28 401
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
И аз съм от по късно включилите се мамаи тук и хич незнаех за тази традиция , колко хубави традиции има само Simple Smile)) Дано някощ мама която знае как се псука тема направи на следващите юнки Simple Smile

Ох как ми се иска пак да се започва бременността , нещо ми стана мъчно и ми се бреемеенеее много Simple Smile

# 571
И мен ме сполетяха приятни спомени от преди една година Simple Smile Точно на тази дата (или най-късно на утрешната) е станало нашето човече. Как беше една точица, на която се радвахме  Heart Eyes а сега си е цял човек!
макар и доста крив тези дни  Laughing

Искам да попитам нещо за Дентокинд (или пък някои други лекарства от този тип). Мога ли да ги давам, без да съм 100% сигурна, че го мъчат зъби?
При нас положението е такова - постоянно дъвче пръсти, придърпва висящите играчки и ги дъвче, мрънка, сложа ли го на гърда, посуква малко и после само си мляска сякаш, започнаха да му текат лиги. И аз започвам да си мисля, че може да го дразни венеца. Знам ли  newsm78 Та.. дали мога да му дам Дентокинд от сега според вас?
Белисима, на вас лекар ли ви го изписа?

# 572
Чудесна традиция Simple Smile Simple Smile Simple Smile Аз се пробвах да пусна тема, но нещо не ми се получава с линковете. Дано Мис Блонди успее по-късно.

# 573
  • София
Литъл, ние сме със същите симптоми и педито каза да давам дентокинд по 3 на ден и също мажа с гела на Бочко. Като станат по - зле нещата, можело до 6 пъти на ден.
Рейчъл, гледачката ни е от МД от неонатологията, та е с бая опит . Иначе и ММ преди мислеше като твоя, ама като видя, че няма кой да ни помага, сам я намери. Peace

# 574
ivankaka, благодаря, че сподели! а при вас повлияват ли се тези симптоми от Дентокинда?
аз не съм говорила с педи за тези неща и затова се чудя дали да давам на своя глава.

# 575
  • София
Честно да ти кажа не съм много сериозна в даването - някои дни давам по 1-2 пъти само, а иначе някои път са спокойни, някои път нервни . Та не мога да преценя.

# 576
Литъл.Аз давах на моя син Дентокинд обаче той не го харесваше и го плюеше има наистина гадно усещане като ти е в устата.Започнахме още преди месец понеже много ни мъчат тия зъбки затова не се притеснявай.Ние минахме на Осанит и съм доста доволна понеже го яде с голям кеф,а и му облекчава.Мажи с Бочко той също доста ни помогна и е приятен за бебчовците.
А иначе за гледачка поне за сега не бих си оставила детето друг да ми го гледа.Дори в момента положението ми е доста трудно сама гледам бебчо и майка ми след прекаран инсулт и пак не бих го дала.По натам може да го оставям на бабите да го гледат ама за сега не мога да се отделя от него,както и той от мен.
Да ви питам давали ли сте Панадол на бебчетата и как го приемаха?Аз вчера дадох малко на бебчо понеже зъбите много го дразнеха и се стигна чак до истерия ,но вчера и досега не е акал.Винаги ми е редовен всеки ден дали от панадола нещо не се е запекъл?

# 577
  • Шумен
На мен последния ми цикъл беше на 22 септември а Марти сме го заченали около 5-6 октомври така че още нямаме ембрионална годинка  Mr. Green

Мимчеее аз съм със същите дати  Hug знам със сигурност защото следях овулацията си     bouquet

И аз я следях при 5 месеца неуспехи на 6-тия си купих тест за овулация и всичко се нареди  Hug
гледачка съвсем не ми трябва при две баби и две прабаби на които пак не го оставям...та на гледачка ли  Mr. Green  Whistling
за темата аз се включих доста късно едва 12-13 г.с. и идея си нямам как се прави,но традицията е супер дано някоя успее да я продължи  Hug

# 578
Здравейте!
И аз съм от късно включилите се, но традицията е супер.
За гледачка - няма нужда. Добре си се справям и бързо се адаптирам към промените. Пък и си имам мама, тати и баба наблизо - ако се наложи. Даже и на вуйчо мога да разчитам.  Peace

# 579
  • Пловдив
и аз за сега съм против ползването на гледачка, справям се сама денем, с помощта на мъжа ми вечер и в почивните дни, не мога да оставя децата на чужд човек, независимо от квалификацията, това не е гаранция за чисто човешките му, личностни качества Rolling Eyes Peace
и при нас положението със зъбките хич не е добро, както описвате - дъвчат се едни ръце, едно чудо, това е най-малкия проблем, ревовете обаче са страшни, особено при единия ми син Crazy мажа с гелче дентинокс венците, но ефекта е 2 минути, трябва и дентокинд да взема Thinking
купих и едни чесалки за зъбки, като дрънкалки, с гелче вътре, охлаждат се в хладилник, дъвчат ги минутка и се продължава с ръцете и ревовете

# 580
Ха да ви кажа май си имам начало на зъбче, нещо ми забоцка иии какво може да е друго ??? Така ми се искаше да го почнат по късно зъбите ... А ние имаме 1000 неща за зъби и дрънкалки и гелове и какво ли не , но май ръцете са най подходящи и задоволяващи ( още една прилика с кучето ни, и то ръце ядеше като му никнаха зъбките) . Спрях да давам каквото и да било, мисля само Osanit  да давам, защото от него най голям ефект има Simple Smile

# 581
Наминавам само да се отчета, че отсрамих  Stuck Out Tongue Winking Eye, тъй да се каже, юнки 2014 пред юнки 2015 Mr. Green  като пуснах първата им тема. Ето я за който любопитства  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=801115.0;topicrefid=19

А да попитам Мики или друга по-веща в пускането на теми, как мога да направя достъпна за корекции тази тема, дето пуснах, от някоя от мамите, които ще са редовни в нея? Идеята ми е тя да поеме щафетата с редактиране/допълване, че аз и тъй трудно се добирам до компа.

# 582
Честито зъбче Rachel Bean
и при нас ситуацията е сходна, голямо дъвкане на ръце пада, лигите му текат Simple Smile, вече ще му слагам лигавник. На последната консултация за 3-те месеца се оказа,че сме наддали с 1250 гр. и 5 см.  #Crazy, а е само на кърма, ама то и аз съм наддала.Почвам да се ограничавам, защото май ще се търкалям вече и нищо не ми става.

Miss Blondy~Redhat много е сладка темата , стана ми много мило , а пък мойто бебче  вече спинка сладък сън. При мен беше инвитро, пункция на 02.10, а трансфер на 05.10.2014 г, така,че ние още не сме били заченати

Последна редакция: нд, 21 сеп 2014, 21:15 от kalona

# 583
Блонди страхотна тема Simple Smile Браво на теб!!!!! Дано я изпълнят само с хубави новини Simple Smile

# 584
Темата за юнките 2015 е чудесна Simple Smile Браво Мис Бронди  Hug

Общи условия

Активация на акаунт