Лятото отмина, иде есента, раснат като гъбки ЮНСКИТЕ слънца - 4

• 28 409
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз си влизам в дънките, но над тях щедро се разлива гнусен шкембак  Sick
Дупе все съм имала, ама корем никога и ми е много противно  Confused

Това все едно аз съм го писала.Въпреки, че да си призная съм доволна тези дни от себе си- само още 4 кила имам за сваляне и си влизам в почти всички дрехи.

# 556
За второ детенце имам голям мерак, че и за трето. Умората, липсата на соцялен живот... ми то това всичко си е до време. Аз съм си голям инат и съм много постоянна   Blush  но единствената ми тревога е от към финансовата страна.
5 кг. съм от горе, но така е по - добре.
Алексче бравооо

# 557
Мами, малко е раничко, ама - мислили ли сте за гледачка почасово?

# 558
Здравейте мами. Аз влузам пак тревожна и с въпрос- има хрема малката душица едвам диша в момента. Сбкъсквали ли сте се и какво да давам на толкова малко бебе. Иначе пооправихме проблема с нежеланието да суче - може би и дойде време и го преодоля...

# 559
  • София
Мики, много съм доволна от себамед, кремче срещу подсичане.
Иначе ползвам белите кърпички на памперс и съм много доволна. Проблеми не съм имала!

За гледачка не съм се замисляла. То аз безплатните баби не ползвам, та друг ли!:)))
Ще избутам до ясла и после всеки да си поема пътя!:)))

И Алекс е с хрема от днес. Сложих му физиологичен разтвор в двете ноздрички и го затоплихме добре в банята. Сложих му шапка и го увих добре! Сега спи и диша спокойно. Утре пак физиологичен разтвор. Мисля и да купя помпичка за нослето, с която се изсмукват сополките.

# 560
За нослето като имахем проблеми ми помогна Бейби вак и слагах Сианос (то е с морска вода -има много такива варианти -дтеримар , куикс  и тем подобни).

За бавачка и аз ще се въздържа, имаме баби които искат да помагат и мисля да се възползвам в даден момент от тях като поотрасне малката за сега не им искам помощта Simple Smile

# 561
  • София
И аз мислех да пръсна куикс, купувала съм го за баткото, но зачетох че е за бебета над 6 месечна възраст и се въздържах. За другите подобни не знам какво пише, но предполагам че е идентично!

# 562
Здравейте мили мами,

Пише Ви една юнска мама от 2013 г. Миналата година по това време Ви направихме и пуснахме първата тема, такава е традицията. Ето, че сега ми предстои отново да бъда юнска майка, но през 2015 г! Та се питах дали и Вие ще спазите традицията да ни направите една темичка? Благодаря и извинявайте за "нахлуването" тук.

Всичко хубаво Ви желая!

# 563
Алексче, съжалявам  Sad.
Ето това е моята раница двто поръчах http://www.aliexpress.com/snapshot/6240973402.html.
В продавалник са по 70 лв. На промоция  Mr. Green.
И на нас ни се е случвало аз да ям и тя да ме гледа и да мляска, ама още поне месец ще изчакам  Peace.

Elsi, как поръчваш, аз бъкел английски не знам   Embarassed
Бая изостанах  с това четене Sad

# 564
svetla ety,промивай с физиолох разтвор. Може да си вземеш цяла банка или разбрах, че има спец еднократни дози.куикс не е подходящ особено за нашите бебета. Той е и хипертоничен и не бива да се прекалява с него.
Когато не можеше хич да диша, му сложихме адреналинови капки по рецепта от аптека.
az ti nie,ееххх, колко хубаво  Hug дано някой направи темичка юни 2015, аз нв ги разбирам тези работи Simple Smile

# 565
Как се прави такава тема? Каква точно е традицията? Аз се включих малко късно и не знам как е било в началото, но много ще се радвам да направим такава тема.

# 566
  • София
Мами, малко е раничко, ама - мислили ли сте за гледачка почасово?
Ние сме с гледачка нощем, понеже няма кой да ми помага . През деня си ги гледам аз.

# 567
Момичета, как смогвате да пишете.... Аз едвам успявам да ви изчета Crazy
При първа възможност пак ще се включа по коментираните теми, сега само да кажа на  az ti nie , че понеже късно се включих в темата  не знаех за тази традиция, но с радост бих я спазила Heart Eyes (намирам я за много хубава)....стига да имат малко търпение мамите догодишни юнки, още днес привечер, че сега сме  на излизане... Ако пък друга от нашите мами се цАни за сътворител на първата тема за 2015, ок Peace

# 568
На мен последния ми цикъл беше на 22 септември а Марти сме го заченали около 5-6 октомври така че още нямаме ембрионална годинка  Mr. Green

Мимчеее аз съм със същите дати  Hug знам със сигурност защото следях овулацията си     bouquet

# 569
За гледачка и аз се замислям, защото бих искала да спортувам, а няма кога...майка ми е далеч от мен, свеки идва чак към седем и то вече един два пъти в седмицата, ММ и той се прибира към седем, а аз в 7:30-8:00 почвам с вечернуя тоалет- и така за мен време нямам никакво Sad, не ми пречи особено, но бих била по доволна с три дни спорт за по два часа . Тук обаче идва другият ми проблем, мисля че не бих го оставила на непознат да го гледа, а дори и аз да се навия таткото ще е твърдо против, той кучето за два часа на никого не дава пък какво остана за детето ... Откъде да намеря добра гледачка.... За сега май само ще мечтая за спорт Simple Smile красотата благодарение на мама сега се върна малко( масажи, коЗметик и другите екстри са на лице) Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт