Лятото отмина, иде есента, раснат като гъбки ЮНСКИТЕ слънца - 4

• 28 411
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря момичета, купих цистирен и вече съм по-добре Simple Smile
И ние искаме второ, но не много скоро, за трето не сме мислили.

# 541
Аз питах за крема за дупе,но при нас Бепантен не помогна  Tired
Иначе в новия кош и в посока на движението стигнахме вчера в парка без драми,дано с това приключи сагата ни с количката  Praynig

# 542
Мики пробвали ли сте Бочко?

# 543
Пробвали сме Бочко,Бела крем,Бепантен,Мустела и двата,Судокрем,някакъв на Рачев,Здраве  #Crazy
Сега без мокри кърпи е по-добре,но пак е леко червена  Peace

# 544
И ние се зачервихме малко отвътре, мисля стана от пуфиса и веднага пак на молфикс си минахме. Пробвах судокрем, още едно две мазила и накрая спрях да я мажа. Снощи се изкъпахме, сложих й масло за тяло и до сега не съм слагала крем за подсичане. Мисля че се почти се оправи  Peace

# 545
Благодаря момичета, купих цистирен и вече съм по-добре Simple Smile
И ние искаме второ, но не много скоро, за трето не сме мислили.

Малко запавен отговор но да ти споделя че аз бях така и доки ми изписа МОНУРАЛ еднократна доза изключително доволна на мига всичко спря!Успях
Относно децата ние сме решили третото да е когато Ивайла сатен на 6 години ММ ми обяснява че сина ни може да има гадже тогава и приятелката ще гледа бебето хахаха Laughing евентуално той ще е на 15 години .
ХУбав уикенд

# 546
  • София
Бепантена е много добър, ама ние го ползваме за други зони.

# 547
Мама на вики, сега погледнах, че е антибиотик и трябва под лекарско наблюдение. При мен не е толкова страшно, просто трябва да си обувам краката и да се обличам, настинала съм явно. Мисля, че и с цистирен ще мине  Peace.
Но не ми стават есенните дрехи. Имам някой дънки дето ми стават, но не мога да се гледам с тях  Crossing Arms. Ох, как искам да съм 8 кг. По-слаба  ooooh!.

# 548
  • Варна
Второ много ми се иска на тетрадка, но хич не ми се бременее пак, а и ужасният спомен от раждането още е жив  Crazy Аз дълго бях едно дете, брат ми се роди когато бях на 13, та не ми се иска Слави да е самичък. Времето ще покаже Simple Smile
ММ сега много си страда за социалния ни живот, та за второ не ще и да чуе  Whistling
На същото мнение съм за второто  Wink Ще почака, докато забравя как ми удариха в бързината 4 шева без упойка  Crazy  Laughing
Мики, имаш поща  Wink
Elsi86, топла вода със сода също действа успокояващо. Дано бързо ти мине!  Hug За килограмите - не си единствена, която не се харесва със есенните си дрехи  Shocked Мисля, че е време да отида на шопинг  Thinking
Хващам се със задачите, че деня заминава бързо, бързоо    newsm75 1ironing wash hang
Пожелавам Ви хубав уикенд, мацки!   bouquet

# 549
По повод на дрехите, цялата бременност я откарах с едни удобни клинове, мисля и сега да съм така, поне в следващите месеци, докато започна да си влизам в старите дрехи  Peace
За второ ние с ММ много, ама мнооооого ще си помислим, аз също искам по-голямо семейство, но ужасната ми бременност, в съчетание с ужасното раждане и усложненията след това сериозно ме отказват от тези мераци. Ще видим, може след време да позабравя, но засега твърдо съм против.
emeka, днес на дневна светлина след снощното второ измиване с шампоана-пяна на Мустела, мога да кажа, че е с една идея по-добре, но има много още да се маха, дано да помогне  Praynig
При нас досега, да чукам на дърво, не сме имали зачервявания на дупето, при всяка смяна на памперс слагам по съвсем мънично Судокрем и в никакъв случай /освен ако евентуално не сменям памперс навън/, не ползвам мокри кърпи за дупето.  Naughty
Хубав и усмихнат уикенд, мами  Party

# 550
Косата ми пада потресаващо  Shocked Но за нито дно косъмче през бременността сигурно е нормално. Дано ми остане някаква все пак...

Мокри кърпички използвам много рядко, само навън, противопоказни са за дълготрайна употреба на нежната кожа.

Подариха ни зелен памперс тройка два големи пакета  Tired Викам айде да пробвам... И аре на зачервеното дупе. Върнах се на Пуфис и О, живот, дупето се оправи. Гаги, с теб сме наопаки  Laughing
Но ние сме на тройка.
Разменям Памперса тройка , ако някой го желае  Grinning

Леле, имаме едно стабилно акане на ден и евентуално някое по незначително. Но при основното става такова мазило, излиза откъм кръстчето нагоре и задължително се преобличаме. Дали няма памперс, който да се справя с това положение?

Супер е, че мислите за още бебчета, невероятно е да имаш повече деца. Любовта между тях, любовта им към вас, толковае по-весело! Честно казано и четвърто бих си имала вече, като скочих прага на третото, но без да бременея и раждам, да ми е малко по-широка къщата и да има кой да ми помага, защото се изморявам доста вече.  Crazy
Иначе ми харесва много това като че ли ми дава най-голям смисъл в живота, работата ме отегчава много бързо.

# 551
gwen честито зъбче.И аз се моля по-бързо да излиза нашето,че ще се побъркам има много спокойни дни,но има дни като днешния дето от сутринта като се почне не ми слиза от ръцете и толкова много се плюнчи направо става вир вода.Отделно,че като цока от гърдата и някой път явно го заболява и като ревне направо дъх не може да си поеме,става един червен и едвам го успокояявам.Имахме късмет с коликите да не са много ама зъбките май ще ни мъчат здраво.Давам му Осанит и го мажа с Бочко ама някой път положението е много зле и се принуждавам да му дам Панадол.

Амилия и при нас положението с акането е такова.Всеки ден ака веднъж обилно или на 2-3 пъти.Онзи ден обаче буквално памперса преливаше от всякъде,майка ми като го видя и ме пита "от колко дни не е акал,че е такова количеството?",а аз и отговорих "само от вчера".Незнам вие на кой номер сте,ние минахме на 4ка и също имаме този проблем с излизането на гръбчето взех памперс active fit 4+ който е 9-20кг и разликата с 4ката е само в дължкната на памперса.Сега му идва малко по високо памперса и не излиза навън.

# 552
Здравейте!
На мен вчера ми изплатиха последните пари от болничния. Вече ще чакам oт отпуската, питай в счетоводството, сигурно са объркали нещо Sad
И при мен така.  Simple Smile
Да чукна на дърво - от зачервено дупе все още не можем да се оплачем.  Wink
И аз винаги съм искала повече деца или поне три. Като знам колко трудно навих ММ за номер 2, чак не ми се мисли...  Rolling Eyes Не, че не се радва сега, но имаше разни негови си доводи - кризата, парите, заема и т.н. Е, от време на време му намеквам за третото, а той нищо не казва. Ще видим.  Praynig Това да поотрасне малко и ученика да започне сам да се справя и тогава пак ще си говорим с ММ.  Thinking
Аз успявам да си вляза в единия чифт дънки. За първи път като се пробвах и ММ ме гледа отстрани и коментира: "Чакай да се дръпна, да не ме уцели копчето."  ooooh!

# 553
Аз си влизам в дънките, но над тях щедро се разлива гнусен шкембак  Sick
Дупе все съм имала, ама корем никога и ми е много противно  Confused

Амилия, нашето дупе се зачерви от пуфис двойка стандартни, а тройка фешън ни е много добре  Blush

И на мен гледането на бебко ми е много по-приятно от работата, но недоспиването ме убива  ooooh! това ми е основният проблем, всичко друго мога да жертвам.

# 554
Абе и при нас Пуфис стандартните ни направи червено дупето. С Фешъна не сме имали проблем.

Общи условия

Активация на акаунт