Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 9

• 92 031
  • 731
  •   2
Отговори
# 495
Здравейте!  Искам да споделя моето мнение за клиниката. Прекрасна е, екипа също. Има страхотни специалисти, условията са доста добри , има нова техника и всичко, което е необхидимо. Аз съм пациентка на д- р Тимева и благодарение на нея сега съм горда майка на син! С неизяснен стетилитет , след четри неуспешни инсеминациии, едно ин ивитро с извън маточна бременност и второ успешно сега мечтата ми е реалност - бебче на 2 месеца. Много съм доволна от д-р Тимева, тя е чудестна, обяснява ти, подкрепя те... Уникална е. Винаги ще сме и благодарни. Пожелавам
от цялото си сърце и душа на всички голямата радост да станат майки!  Бъдете силни у упорити. Стискам ралци!  Hug

# 496
Здравейте!  Искам да споделя моето мнение за клиниката. Прекрасна е, екипа също. Има страхотни специалисти, условията са доста добри , има нова техника и всичко, което е необхидимо. Аз съм пациентка на д- р Тимева и благодарение на нея сега съм горда майка на син! С неизяснен стетилитет , след четри неуспешни инсеминациии, едно ин ивитро с извън маточна бременност и второ успешно сега мечтата ми е реалност - бебче на 2 месеца. Много съм доволна от д-р Тимева, тя е чудестна, обяснява ти, подкрепя те... Уникална е. Винаги ще сме и благодарни. Пожелавам
от цялото си сърце и душа на всички голямата радост да станат майки!  Бъдете силни у упорити. Стискам ралци!  Hug

Поздравления за радостта,която те е сполетяла.И аз съм нейна пациентка и се надявам и мен много скоро да ме сполети твоето щастие !Дано тръните по пътя на всички ни се изчисти!

# 497
 Желая ти успех! Пътят не е лек,  но си заслужава всяка болка, всяка сълза( при мен бяха много) , накрая всичко се забравя. Не се предавай. Дано вичко мине бързо и скоро да бъдеш мама.

# 498
Благодаря!Скоро искам и аз да е!

# 499
Момичета, влизам с въпрос и молба за съвет. Пациентка съм на доктор Савова, предстои ми втора инсеминация, изписа ми хапчета за стимулация и ме вика на 10-ти ден. Обаче МЦ ми дойде снощи късно, демек броя от днес и 10-тият ден се пада понеделник-24.03, но док не преглежда в този ден. Сега се чудя да ходя ли в петък на 8ми ден или е рано, на 11ия във вторник-да не би да е късно (предния път ми изписа менопур от 10 до 12 ден, след прегледа на 10ия ден,) или да отида в понеделника и друг лекар да ме прегледа newsm78

Някой бил ли е в сходна ситуация, имам тел на док, ама доколкото я усетих не е фен на обажданиците по служебния мобилен, та съм леко объркана

# 500
  • Burgas, Bulgaria
*rainbow* не се притеснявай. Броиш днешния ден като първи и отиваш на преглед на 23.03. в понеделник преди обяд. Тя не преглежда по график, но е в клиниката и си следи стимулациите. Казваш на регистратурата, че  д-р Савова те вика точно днес за следене на стимулация и зависваш пред кабинета . Тя все ще се появи след някой час между пункциите и трансферите. Дотърчава отнякъде, преглежда те набързо и пак отлита горе. Не отлагай за вторник, отиди си на 10-ти ден , че иначе може да ти се скара. Успех ти желая!

# 501
Мерси, Систем, така сигурно ще направя, че вече един път ми се кара, че не съм отишла на трети ден, а то се падна неделя newsm78

bouquet

# 502
Моят съвет е да отидеш навреме или по - рано. Не е добре да закъснееш ,може да повлияе на лечението. Когато аз ходих ми казаха, че е по-добре по-рано. Успех!

# 503
Здравейте след 2-3 месеца ми предстои ИКСИ та въпроса ми е следния, по време на процедурата имам ли право на болнични, защото работата ми е свързана с пътуване, моля за отговор.

# 504
  • София
fiery, болничен можеш да получиш от деня на пункцията, макс 15 дни
по време на стимулацията се спасяваш или с отпуска или с болнчиен от личен лекар.

# 505
Здравейте,и аз да Ви попитам един въпрос тъй като ми предстои ин витро и трябва да ми дойде на 22.03,ама като ходих на 09.03. за МБ и докторката ми каза,че да очаквам на 20-21 МЦ,обаче сега май се опитва по рано да ми дойде.Въпросът ми е на 3-ден от цикъла може ли да се започне стимулация да ли няма да е късно.Защото лекарката почива в четвъртък.Благодаря!

# 506
  • София
taifun, може и на 3ти ден да започнеш стимулация. По принцип лекарите и в почивните си дни имат прегледи на момичетата в стимуалция, както и манипулации, така че можеш да провериш на регистратура или да звъннеш директно на докторката си. Аз съм ходила и на първи ден, точно защото след това бяха 3 почивни дни и съм почвала стимулацията на следващия ден.

# 507
taifun, може и на 3ти ден да започнеш стимулация. По принцип лекарите и в почивните си дни имат прегледи на момичетата в стимуалция, както и манипулации, така че можеш да провериш на регистратура или да звъннеш директно на докторката си. Аз съм ходила и на първи ден, точно защото след това бяха 3 почивни дни и съм почвала стимулацията на следващия ден.
Благодаря ТitkaBanditka за бързият отговор.

# 508
Здравейте, искам да попитам за леи - надраскване на лигавицата, може ли 2-3 дена преди цикъл или трябва да е стриктно една седмица?

# 509
Алекса,мисля че може,но не съм сигурна дали ефекта не е най-голям когато е около 5 дни преди цикъл.Попитай лекарката за по-точна информация.

Общи условия

Активация на акаунт