Отговори
Дъщеря ми става голяма...за пръв път ще прекрачи прага на училището,,ще чуе училищния звънец и ще се сблъска с реалния живот..това е един от най-вълнуващите дни в живота ми -хем ми е тъжно,че моето малко момиче постепенно поема по пътя си ,хем съм най-щастливата майка на света.
Кажете,мили момичета как организирате 15 септември за вашето първолаче?Каква рокля купихте,каква изненада подготвихте ,каква прическа ще правите ...всичко което се сетите.Искам да направя деня й незабравим,искам да я изненадам ,да прекараме един страхотен ден
Като за начало аз мисля да надуя много балони във стаята й,да й купя цветя и някакъв подарък /който още не съм измислила /
Роклята от вълнение и избирания още не сме купили,но съм харесала няколко
http://prestig-s.com/roklia-razkosh-110-134
http://prestig-s.com/roklia-s-3-rozi-128-152  или тази
http://bebeshkidreshki.com/product.php?ProductVariantID=63124
искам да е стилно,да не е кич и да не е чак толкова детско ..не мога да реша помагайте.
Прическата мисля да е нещо такова

http://prikachi.com/images.php?images/207/7591207c.jpg

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 09:07 от Редактор*

# 1
  • Ямбол
Съжалявам, че ще съм първа и ще ти направя забележка, но имам мнение и ще го кажа.
Първо - пожелавам успешен старт в училището и нека да го заобича още първия ден.
Всички деца и родители се вълнуват и разбирам треската ви, но събитието няма да е вечерно, а и това черното някак не подхожда на малко дете. Веднъж не подхожда на събитието и още веднъж на възрастта. Но твоя си работа и детето е твое, само мнението - мое.

# 2
  • най-шареното място
Класически подарък е картонена фуния пълна с малки училищни неща и лакомства. Например нещо, което обича и гумички, линийки, лепящи бележки, моливи...

Хубава памучна рокля и опашки и плитки е чудесен вид  - детски и жизнерадостен.

ПП И псоред мен показаните снимки са рокли за деца, които не искат да приличат ни на деца, ни на ученици. Детски дневен повод предполага детско и весело облекло:

# 3
Ами аз не мога да намеря по сайтовете нищо което да ми грабне окото,не съм поръчала още нищо защото тези ми харесват,но наистина ми идва повече черното и не знам какво да правя  ooooh!

# 4
  • София
Моето мнение е същото - това не са тоалети и прическа, подходящи за първокласничка на първи учебен ден. Избери нещо по-детско, дори по-кежуъл. Освен това имай предвид, че сутрин е хладно и детето трябва да е отгоре с някаква връхна дреха. Моята дъщеря миналата година беше първокласничка, облякох я с бяла блуза, червена жилетка, карирана пола, бял чорапогащник, обувки балеринки, косата на две ниски опашки зад ушите. За първия учебен ден винаги подарявам на децата ми книги, а след официалната част отиваме да се почерпим с торта.
Не забравяйте цвете за госпожата и се радвайте на празника  Peace

Погледна ли в сайта на Карнивал кидс?

# 5
И аз смятам ,че тези показаните неща не са подходящи за първокласничка и дете на 6/7.
Нашето момиче също започна първи клас преди седмица .Беше облечена в бяла ленена рокля с къс ръкав и бял клин , тъмносини обувки и бяла къса жилетка. Косата и беше сплетена на две малки плитки около главата и пусната задна част.
Получи подарък книга с месечен абонамент 'National Geographic Kids ' , детска палатка за игра където да си ги чете и след у-ще бяхме навън да отпразнуваме със сладолед с ягоди .

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 01:31 от Анонимен

# 6
  • Варна
 Много късмет на първокласничката!
Тези черни рокли и прическа не ми харесват.Моето дете беше с униформата на училището /задължителна/ и две опашки.После почерпка на сладкарница.
Успех!

# 7
Имам момче,  и включването ми може би няма да е много уместно, но не мисля, че тържествеността на момента идва от официалната рокля и натруфената прическа. Напротив, няма по-жалка гледка от  момиченца, които през цялото време мислят как да не си развалят вафличките и кокчетата, и да не си намачкат скъпоценни тоалети, вместо да се насладят по детски на момента и да бъдат себе си - в този толкова важен момент, когато виждат за първи път хората, с които ще прекарат цели четири години от живота си  Peace

Акцентът на първия учебен ден далеч не е във външния вид. Съвсем други неща са важни, мисля.

# 8
  • Ямбол
...

Акцентът на първия учебен ден далеч не е във външния вид. Съвсем други неща са важни, мисля.

Абсолютно е така. А и училището не е място за демонстрация на тези неща.

# 9
...Каква рокля купихте,каква изненада подготвихте ,каква прическа ще правите ...всичко което се сетите...

Не беше рокля, а пола и риза.
Изненада не помня да сме подготвяли, но имаше разни училищни неща - тетрадки, моливи и подобни.
Прическа - без.
Единствено не успях да преборя розовата блестяща раница с русалки и букетът в тон с нея  Twisted Evil но го преживях някак.
http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/Sofie/u1_zps4ed2b3e5.jpg

Гледай да му е удобно на детето, а не да се чуди какво да прави с кичура, измъкнал се от прическата...

# 10
 Не се сърди, човече ,благодаря ,че сподели как е било при вас

BirdsFlu

След този коментар нищо чудно защо съм виждала деца с анцуг   ooooh!. Естествено,че и много други неща са важни и за това съм пуснала темата ,защото се вълнувам.Но някак си не мога да си представя да отиде на първия си учебен ден с полата която е всеки ден

# 11
Точно пък за първия и учебен ден си я бях накиприла, даже я заведох да и направят маникюр с червен лак и жълти цветчета на миниатюрните ноктенца. Седмици преди това я бях сгърчила да учи някакви песнички, стихче, това по препоръка на учителката за първия учебен ден. Нищо от труда, който си хвърлихме нямаше смисъл, защото детето тотално се притесни от купищата непознати хора и в първия си учебен определено не блесна с познания, но пък направихме много хубави снимки Heart Eyes Така че моята изненада за нея беше маникюрът, след това повторихме и за втори клас, тази година мисля аз да я лакирам:) След тържеството в училище ходихме семейно да хапнем, бяхме пуснали отпуск, а след това трябваше да се подготвя за следващия ден Crazy
Тоалетът беше червена къса пола и синя блузка с цветни животни по нея, прическата-  прихваната коса с миниатюрни цветни щипчици.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 14:38 от MIK

# 12
  • Ямбол
...
След този коментар нищо чудно защо съм виждала деца с анцуг   ooooh!. Естествено,че и много други неща са важни и за това съм пуснала темата ,защото се вълнувам.Но някак си не мога да си представя да отиде на първия си учебен ден с полата която е всеки ден
И си я представяш с вечерна рокля и прическа на възрастна жена?
Много бързате да ви пораснат децата. Не се притеснявай, скоро сама ще се докарва като фолк певица, щом я учиш още от сега с такива облекла и прически. Има и други крайности в пубертета, тогава сигурно ще си на лекарства.
Има детски официални дрехи, има и такива, в които децата изглеждат смешно и нелепо. Ти си избери, с какви да я нагиздиш.

# 13
...
И си я представяш с вечерна рокля и прическа на възрастна жена?
Много бързате да ви пораснат децата. Не се притеснявай, скоро сама ще се докарва като фолк певица, щом я учиш още от сега с такива облекла и прически. Има и други крайности в пубертета, тогава сигурно ще си на лекарства.
Има детски официални дрехи, има и такива, в които децата изглеждат смешно и нелепо. Ти си избери, с какви да я нагиздиш.
Peace

# 14
  • София
Само първата рокля горе-долу ми допада, може би заради розовото коланче, идва като свеж акцент. Другите две евтинеят. Вдясно на страницата видях по-светли рокли, които ми допадат май повече.
Косата категорично не на такъв кок, освен ако не отива на състезание по спортни танци. Има по- актуални и "детски" прически.
Моята ще е със сако, бухнала пола (не туту) и черни кецове на пайети.
От училище ще им раздават фунии с лакомства.

Общи условия

Активация на акаунт