НАЙ-ДОБРАТА КОМБИНИРАНА КОЛИ4КА?

• 8 290
  • 83
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Цитат на: misha_plpvdiv
Харесаха ми тези с двата коша, обаче тяхната дръжка не се мести, за разлика от модел Принсец, например. А мисля, че е удобно да можеш да завъртиш дръжката в зависимост от коя страна пече слънце или духа..., я кажете нещо повече по въпроса с дръжките. Rolling Eyes

Моята количка е Принцес-модела. Точно това ме кефи, че и се върти дръжката, т.е. сменя се посоката на движение. Сега, докато е малко бебето, си гледа към мен. Но, когато порастне и започне да се интересува от заобикалящият свят, ще сменя посоката на дръжката.
За мен това е супер удобно, защото имам опита с Бейби Макс, Рок& Ролер навремето със сина ми. Значи там за да го обърна да гледа напред, трябваше да разкача целият кош от основата и да го монтирам наново в желаната посока.
Та, нали се сещаш, кое е по-лесно. Wink
А, чадърчета разни там да ми се менделеят, нещо не ме кефи. Wink
Или количката ще си е с все екстри и удобства или няма да купувам нещо, което допълнително ще трябва да обслужвам и дообзавеждам. Wink

# 61
Аз, освен че по принцип харесвам Чико, но освен модела pick-up, за който вече стана дума - дето не е съвсем комбиниран и не му се върти дръжката, но пак ми харесва - май не можем да си позволим друго, та освен Чико, досега съм най-впечатлена от Маг Ингланд, Принцес, но Рол, който май бе споменат само веднъж (май е доста нов под/модел) - общо с 6 колела - предните двойни въртящи се и също се води 9 кг, което ми се струва важно - дано това не се окаже просто реклама!? Впрочем, не мога да разбера защо количките си нямат етикетчета с тези данни? Чувам, че някои родители предпочитат по-тежките като по-стабилни, т.е. всички би трябвало да са доволни от тази информация.

# 62
Момичета направо ни навихте с нашия татко за модела Маг Ингланд Куини. Както на мен, така и на татето много ни хареса. Проблема е в това, че ще трябва да си я купим като се върнем в БГ, тъй като много е трудно да ни я изпратят. Засега сме решили да караме със старата, дано още малко ни издържи, а върнем ли се в БГ купуваме новата.

Благодаря ви за мненията ви!

# 63
Цитат на: Mama Vessi
Цитат на: Мама от Финландия
Мамо Веси, какъв е тоз модел на Брио? Не съм чувала за него...

Mамо Фин, Brio Combi си е един модел, а Basson е съвсем друг, просто са близки по дизайн. Това е страница на един наш магазин, там ги разгледай по-добре.
http://www.oo.is/oo/vorur/vagnar/index_vagnar.html[/quotе]

И аз имам БРИО ........ най- добрата ми инвестиция беше.... супер съм доволна  Wink  ....... те са шведски и ги няма обаче в БГ!!!  Имам още една Брио която пък е за близнаци. И от нея съм супер доволна......
СТруват също така мноооого пари  Embarassed ......
Имам и СИМО. Тя  ни беше подарък от дядото и бабата  Wink Те са също много скъпи, но са класически  Grinning .... норвежки са. И от нея съм доволна.

ТА от общо три колички - съм най-доволна и най-харесвам Брио комбито  Wink
Басон - имам доста познати които имат БАсон. Те са дански. НЕ са много качествени!! НЯкакси фалшиви са.....  Rolling Eyes ама те и затова са по-евтини ..........

# 64
Моята мечта: Brio Kombi

http://www.babysamshop.dk/images/0230a.jpg

Ама мене поне не трябва да ме друса кой ще ми я носи количката по стълбите... имаме асансьор (вярно преди 2 години се бях вбесила като не работеше за 2 дни)... Ако някой има възможност за таква... препоръчвам!

моята е такава ......  Grinning ....... имам я със цялото обурудване - мрежа за насекоми, чувалче за спане, покривало, кошче за бебе, дъждобран, мрежа за пазарене, чанта за повиване, специален матрак в коша, стойки за столче за кола... и още нещо имаше ама сега не се сещам....
Моята обаче е модела от преди 2 години - който е такъв като шапка с козирка на сенника, и е със метален кош отдолу, а не със мрежа  Simple Smile

И аз я препоръчвам, но както казах е много скъпа.... не знам дали някой който си е в БГ може да си я позволи  Confused ........     че в БГ май вдигат само цените на стоките , но не и заплатите.......  Cry

# 65
E az znam che gi ima razlichni modeli, no tochno za tozi model za kogoto govoreshe Mama Vessi ne bjah chuvala.

Che me e jad sega deto ne zapazihme takava kolichka predi 3 sedmizi kato oshte gi imashe evtini... ama zdrave da e.

# 66
Хех...,

те количките Маг Ингланд може и от поляк да са сътворени,но що не ги накарате да ви покажат документи от къде точно идват? Елементарно е!

Буу,тук се изказа изключително точно.

Цитат
Истина е за разликата в количките. Преди имахме Чиполино, която не беше лоша... ма... като взехме Cam Мартина, се родих просто се родих! Нямат нищо общо - веднага се разбира защо е разликата в цената. Та така.

какво повече да си говорим по темата Wink

Всеки има право на мнение ,аз не налагам такова,а само се опитвам да предпазя някого от евентуална грешка.

Всеки сам прави своят избор.

# 67
Не винаги цената определя качествето  Sign Exclamation
А и повечето момичета(включително и аз) сме много доволни от количките на Маг Ингланд,така че..... и аз нямам повече какво да кажа по темата.

Успех на всички в избора на количка  1stroller

# 68
E az znam che gi ima razlichni modeli, no tochno za tozi model za kogoto govoreshe Mama Vessi ne bjah chuvala.

Che me e jad sega deto ne zapazihme takava kolichka predi 3 sedmizi kato oshte gi imashe evtini... ama zdrave da e.

хммммм ....да - сега май започва да излиза новият модел за 2005 .. и със сигурнос тази годишната е на по-ниска цена  Rolling Eyes  .....
Ти такава ли си решила да си купиш? НЯмаш ли количка от бебе номер 1  Wink  Confused:
Да ти кажа - наистина съм много доволна от нея.... препоръчвам ти я горещо  Grinning

# 69
BЛАГОДАРЯ НА ВСИ4КИ ЗА ИЗ4ЕРПАТЕЛНИТЕ ОТГОВОРИ И МНЕНИЯ!!!

# 70
Цитат на: kristal_97

хммммм ....да - сега май започва да излиза новият модел за 2005 .. и със сигурнос тази годишната е на по-ниска цена  Rolling Eyes  .....
Ти такава ли си решила да си купиш? НЯмаш ли количка от бебе номер 1  Wink  Confused:
Да ти кажа - наистина съм много доволна от нея.... препоръчвам ти я горещо  Grinning

Ami viz (sori za latinizata, shte me skalpirat ako instaliram kiriliza, a KREDOR pri men ne raboti mnogo dobre), pri bebe #1 svekito kaza, che shte ni kupjat kolichka (nie togava se vodehme za mnogo bedni) zashtoto taka sa pravili i pri drugite si vnucheta... E, poznai kupiha li ni!?! I se nalozi 2 sedmizi predi termina da kupim s poslednite si pari edna vtora upotreba kojato se schupi njakolko meseza po-kusno. No poneze idvashe ljatoto i kupihme edna takava ljatna, plastmasova s vurtjashti se kolela... ama skurzane beshe... i posle doide otnovo zimata i tozi put kupihme edna na Simo Bertini (no takava da moze samo da se sedi v neja, che bebo veche beshe porastnal). Tazi kolichka oshte e pochti zdrava i chitava... edna podlozka se e skusala i edno kopche (spored mene mnogo vazno) lipsva, no samata kolichka ne moze da se izpolzva za finsko zimno vreme ot novorodeno.
A i taka bih iskala pone za bebi #2 da imame svjastna kolichka, oburudvana ot vsjaka strana.

Az sum se sprjala na Brio Kombi, model ot 2004 godina (zashtoto sa po-evtini), no mai veche sa gi izkupili i v magazinite ima samo modelite za 2005 godina... pa te struvat mama i tati... I svekito mai pak shte se napravi na grumnata... shto ne mogat da se obedinjat s maika mi i da ni napravjat podaruk... ne razbiram.

# 71
Цитат на: kristal_97

Ami viz (sori za latinizata, shte me skalpirat ako instaliram kiriliza, a KREDOR pri men ne raboti mnogo dobre), pri bebe #1 svekito kaza, che shte ni kupjat kolichka (nie togava se vodehme za mnogo bedni) zashtoto taka sa pravili i pri drugite si vnucheta... E, poznai kupiha li ni!?! I se nalozi 2 sedmizi predi termina da kupim s poslednite si pari edna vtora upotreba kojato se schupi njakolko meseza po-kusno. No poneze idvashe ljatoto i kupihme edna takava ljatna, plastmasova s vurtjashti se kolela... ama skurzane beshe... i posle doide otnovo zimata i tozi put kupihme edna na Simo Bertini (no takava da moze samo da se sedi v neja, che bebo veche beshe porastnal). Tazi kolichka oshte e pochti zdrava i chitava... edna podlozka se e skusala i edno kopche (spored mene mnogo vazno) lipsva, no samata kolichka ne moze da se izpolzva za finsko zimno vreme ot novorodeno.
A i taka bih iskala pone za bebi #2 da imame svjastna kolichka, oburudvana ot vsjaka strana.

Az sum se sprjala na Brio Kombi, model ot 2004 godina (zashtoto sa po-evtini), no mai veche sa gi izkupili i v magazinite ima samo modelite za 2005 godina... pa te struvat mama i tati... I svekito mai pak shte se napravi na grumnata... shto ne mogat da se obedinjat s maika mi i da ni napravjat podaruk... ne razbiram.

Ами направи и намек на жената ... нали знаеш думата «викам ти дъще - сещай се снахо» !! Защо пък така ви обещава и после се прави на ударена..... Rolling Eyes .... ех ама че мраза така.......

Ами айде пожелавам ти от сърце да се оправите по един или друг начин и да получиш желаната количка  Flowers Four Leaf Clover  55

# 72
A vie v Skandinavskite strani zapoznati li ste i s markata Emmaljunga? Mama Bena shte da e... shvedski sa, no vie drugite mami? Njakakvi komentari imate li?

# 73
A vie v Skandinavskite strani zapoznati li ste i s markata Emmaljunga? Mama Bena shte da e... shvedski sa, no vie drugite mami? Njakakvi komentari imate li?

Аз имам познати които имам Емалюнга. Доста добри са. Да - мисля че са шведски.
Много са хубави Емалюнга - дуото. Тези дето имат отделна седалка и отделен кош. Страхотни са новите модели  Wink ........ Малка и елегантна количка едновременно .......

Wink  Stuck Out Tongue

# 74
Kak malka? Na mene goljama mi se vizda... kolkoto i Brio-to. Ta Emmaljunga e izbor nomer 2... tochno taz DUO modela. Samo che i tam zenite sa basnoslovni.
Evtini sa tezi na ABC (no mi se vizdat prekaleno malki za dete na 2 godini) i na ostanalite marki deto se vnasjat ot Gеrmanija (s izkljuchenie na Teutonia... ama te puk sa tolkova niski i sgubjasani). Mai na tema kolichki moze da sum zelia den... hihihi.

Общи условия

Активация на акаунт