Моля, препоръчайте ми добър хирург за операция на киста на опашката

• 3 640
  • 3
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,
Моля Ви, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем - киста на опашката - да ми препоръча добър хирург за операция.
Става дума за гр. София.
Няма значение дали става дума за държавна или частна болница, просто искам да е сериозен човек, който да се ангажира с операцията и да я извърши качествено.
Предварително благодаря!

# 1
  • София - Рим и обратно
Аз съм оперирана от такава киста, но беше преди повече от 14 години... Изобщо не съм сигурна, че този лекар, който ме оперира тогава все още практикува. Беше завеждащ хрирургия в 5 градска болница и ме оперира там. Изчисти я много добре, оттогава проблеми не съм имала. Опитвам се да издиря името му, че и него съм забравила Embarassed... Дано някой се включи с по-скорошна информация.

Успех и търпение  bouquet

# 2
# 3
Здравейте,
Моля Ви, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем - киста на опашката - да ми препоръча добър хирург за операция.
Става дума за гр. София.
Няма значение дали става дума за държавна или частна болница, просто искам да е сериозен човек, който да се ангажира с операцията и да я извърши качествено.
Предварително благодаря!

Здравейте, преди 3 месеца ме оперираха от киста на опашката. Още сега искам да кажа, че не е хубаво да се дават съвети за лекари, защото не всяка операция е успешна. Моята беше. Оперира ме хирург от Военна болница, който е изключително добър специалист. Отново казвам, че не трябва да се препоръчват лекари, но и аз съм търсим информация в интернет и съм страдал от това в продължение на 3 години. Ако все още си търсите добър специалист се свържете със Свилен Петков. Той ще погледне ситуацията Ви и ще ви препоръча лечение Simple Smile.

Успех

Общи условия

Активация на акаунт