Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-60 тема

• 38 073
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Ради, доколкото си спомням, тя доста се занимава с фитнес, май и тренираше нещо. Вероятно затова е толкова стегнато тялото ѝ. А ти отново си с много фешън подпис и аватар.  Hug Моят подпис пък е изчезнал кой знае защо - вчера забелязах, но още не съм имала време да си измисля нов и си ходя голичка в тоя студ.  Joy Joy Joy

Ето и трейлър от еп. 3 на сериала на Пелин - добре изглежда с тогата като прокурор. Но аз нищо не разбирам от този сериал - кой какъв е и за какво се бори...  newsm78

Aşktan Kaçılmaz - 3. Bölüm Fragmanı

http://www.startv.com.tr/dizi/asktan-kacilmaz

Последна редакция: пт, 26 сеп 2014, 18:06 от Alex_B

# 511
# 512
  • Once there was a Hushpuppy...
Алекс Hug мерси за инфото. На мен не ми се заглеждат сега нови сериали. Само КПАто си гледкам Wink
Скрит текст:
Само ми кажи какво искаш в подписа и ще ти спретна няколко да си избереш Peace Нещо ме е треснала музата тези дни Laughing Може и с актьор, който кажеш и с които снимки ориентировъчно искаш. С Мурат ли Wink

# 513
Добър вечер Сускунларчета  Hug Hug Hug
Ринка HugРади HugАлекс Hug
Бурчин ми харесва на новите снимки и на клипчето smile3521И дрехите са хубави особено кафявото манто много бих му се радвала ако го притежавам    smile3521
Видях сериалите които ще пускат октомври месец  smile3521От тях си имам два дето си ги чакам с голямо нетърпение Грешника и Парампарча .
Трейчето на новия сериал на Селма е много интересно.Ще се завихрят интересни семейни сюжети  smile3521 На края как  се накачулиха всички в колата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 26 сеп 2014, 21:25 от Eny87

# 514
Мария чака влака и  срещата с голямата любов  smile3521

# 515
  • София
Здравей, Алекс.
Ти си я харесваш Бубето, нали?
Не съм казала, че е повяхнала. Свежа е, защото е млада. Сто гримьора и фризьора са я подговили за тези снимки, не са я взели от женския пазар, за да я заведат в студиото. Няма лошо, тези работи така се правят. Казах две думи за тъпите й дрешки, нищо че са модерни и всички подскочихте. Да не говорим, че в нея няма капка финес и фантазия за фотосесия. Освен да подскача и да  показва двата си пръста друго не може да измисли. Кого ли е победила?

Но нека е жива и здрава. Красива и талантлива !!!

Погледни по-нагоре снимката на Селма и ще разбереш какво имам предвид.

# 516
# 517
Добро утро!  Hug

"И като заваля, та цяла неделя"... Не знам колко още ще вали, дано да не е наистина цяла неделя, но след всеки дъжд изгрява слънце, а то носи със себе си и дъгата.  Grinning Пожелавам ви цветни, топли и уютни почивни дни!  Heart Eyes Hug

Бамби, много благодаря на теб и Дъга за чудесното начало на деня с поредния преведен епизод на Kayip!  Hug  bouquet  bouquet

# 518

Ради, тенкс за предложението, но и аз още не знам какъв подпис искам, не съм го измислила, та засега ще си стоя така, или ще видя днес да си върна стария.  Grinning

# 519
Една изостанала снимка на Мурат от пребиваването му в Грузия през август

# 520
Здравейте Сускунларчета  Hug Hug Hug
Алекс Hug мерси за кафенцето  и хубавата компания  smile3521
Бамби HugДъга Hug благодарности за поредния преведен епизод на "Загуба"  smile3525 smile3525
Алекс тая грузинка е забравила да пусне много хубава снимка  smile3521
И от мен един усмихнат Мурат от този период  smile3521

Последна редакция: сб, 27 сеп 2014, 12:15 от Eny87

# 521
Здравейте момичета!  Hug

Алекс, Бамби, Ени,  Hug

Бамби -    за епизода!

Приятен уикенд!  Hug

# 522
# 523
Ени,
Хубав ни е Садък!  Peace

Статия за Аслъ и Биркан

http://televizyongazetesi.com/birkan-sokullu-ile-asli-enverin-ev … 2056#.VCaIVWd_vSs

# 524

Общи условия

Активация на акаунт