Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-60 тема

• 38 098
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Ринка, абсолютно точни.Благодаря на целия екип!

Скрит текст:
Черни пари и любов - Kara Para Aşk 18 епизод 2 сезон BG sub

http://asi-bg.net/details.php?id=14081

https://www.youtube.com/watch?v=3OXKq-vgrFY

Благодаря на Лили, Мериам и Алекс за реализацията на епизода!

Ени,спойлерчто ти  видях Peace

# 706
Извинете ме и мен, че се намесвам в темата ви, но нали всички търсим истината. Затова да припомня текста с привода на Лили, който се намира тук:
Цитат
След Мурат Йълдъръм започна изслушването на свидетелите..Като свидетели бяха привикани двамата полицаи, които са претърсвали къщата на актрисата Дуйгу Йетиш..След тях в салона влезе бившата съпруга на Мурат Йълдъръм - Бурчин Терзиоглу.. Съдията  я попита: Ти полицай ли си? Учудената Бурчин отговори, че не е..Също така каза, че тя няма родствена връзка с обвинените, но е бивша съпруга на Мурат Йълдъръм..Съдията й каза: За това, че сте бивша съпруга на Мурат Йълдъръм, вие не сте длъжна да давате показания. Ако желаете можете да го направите, но ако не желаете можете да си вървите.. Бурчин Терзиоглу отговори: Не желая! И Бурчин Терзиоглу, която отказа да даде показания като свидетелка, напусна салона
Мисля, че даденото в курсив ясно отговаря на въпроса,  длъжна ли е била Бурчин да свидетелства или не. По-нататък отказът й също доказва, че присъствието й в залата не е задължително, а по собственото й желание. Както и уговорките, които прави преди съдията да й каже подчертаните думи. От правна гледна точка нейните показания нямат тежест за решението на съда. Но помагат съдията да си изгради убеждение за обвиняемия, в случая - Мурат. От това се е възползвала Йозге.

# 707
Алекс Hug мерси за акфенцето  smile3521
Ринка HugЕли HugБамби Hug
Супеееер и ние днес имаме празник  smile3521Много мерси за преведените епизоди на "Загуба" и на КПА  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 15:29 от Eny87

# 708
Сутринта от бързане забравих и аз да честитя празника на всички празнуващи! Здраве, щастие, мир и любов да има в семействата им!  Heart Eyes Hug

# 709
Мурат също е честитил празника в туитър

Mutlu ve huzurlu bayramlar dilerim.

Екипът на Хиджран също Grinning

Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlar dileriz

Ени, и твоят синеочко изглежда много добре - празнично усмихнат!  Laughing

# 710
Хиджранчетата  са сууупер!! Peace

Много хубава снимка и на Аслъ с Алиждан

# 711
# 712
# 713
Специален поздрав за Лили от любимия ѝ Сарп и задружното семейство Аккая!  Grinning Hug

Bayram ne olsa güzeldir. Sevdiklerinizle mutlu bayramlar...

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 16:30 от Alex_B

# 714

Към тази снимка в инстаграма пише: "4 Ekim dünya hayvanlari koruma gunu! Bu hafta tüm mamalar %50 indirimde... Barınaklardaki dostlarınızı sevindirin." - 04 Октомври г за защита на животните по целия свят! Тази седмица 50% отстъпка от цената на всички храни ... Отнасяйте се с приятели в приюта.

Големи са сладури - спират им сериала, в който са вложили толкова много труд, душа и сърце, а те се грижат за животните!  Grinning Heart Eyes Hug

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 16:31 от Alex_B

# 715
А Аслъ, нали в скоро време ще е безработна, май с плетки ще си изкарва паричките вече.  Joy Joy Joy

# 716
Алекс мерси за инфото  smile3521
Аслъ обича животинките .Попадали са ми нейни снимки от приют за животни който посещаваше с колежката си от Мечтатели Пелин Карахан ,а сега в екипа на Хиджран си е намерила съмишленик в лицето на Алиджан  smile3521
А семейство Аккая с техния най-малък член ми пълнят душата като  ги видя всичките заедно .Много са сладки  smile3521

# 717
# 718
# 719
Ени, много замислен Мурат

А Аслъ, нали в скоро време ще е безработна, май с плетки ще си изкарва паричките вече.  Joy Joy Joy

Добро решение за релакс и справяне със стреса от страна на Аслъ
Сарп и семейството винаги са били задружни,колко им е весело заедно

Още един известен млад мъж който има за приятел куче

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт