Отговори
# 540
  • У Диспансера ...♥♥♥

След тая сцена , аз
Ренку, Джингибито вече битти с него, Ейшан му би дузпата .

# 541
  • Варненска клюкарка

Влюбен съм...влюбена съм.... толкова кратка сцена и толкова наситена с емоции Heart Eyes

търся ето този кадър но без балоните на комиксите т.е. търся само чистия кадър, моля който го има да ми то изпрати!

Ча и Гизем не присъствали в съда, то нали техните разпити минаха, а и си имат адвокати които да ги представляват!

Пууу върнахме се- то голямо висене за едното теглене и мерене...държавата на опашките и таксите ooooh!

Наде spoko

# 542
Ирче мерси, намерих го и ги изчистих данните.
Според мен пуснаха ПЕ в промеждутъка от време след края на Една Любовна История и КГ, нещо като уплътняване на времето нооо безцелно.
Те не присъстват в съда но предния път по спомен ако не греша казаха, че не е задължително явяването им но е препоръчително, демек все същото е за мен нооо едва ли, ще приключи днес.
Значи заради мач #2gunfire са ми отложили Курето и Шурето за 23 Септември. #Cussing out

# 543
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 544
  • У Диспансера ...♥♥♥
Много хубава тука, пък после с веждаците не можех да я гледам  ooooh!
Емко, как гледа Чепика  Joy Joy Joy Joy

# 545
  • Варненска клюкарка
Еее Наде, те сега от Ай Япъма всяка седмица откриват по един нов сезон- първо КПА, утре ще е ПО, после КСШ... да видим дали ще пуснат нов серил този сезон, нали се говореше за Бу, че е подписал с тях....

За мен тези отлагания на делото са свързани с бутане на пачки! Wink Хайде да речем при първото отлагане нещата са свързани с преместване в нов съд и е необходимо време новите съдии да се запознаят със свършената до момента работа... имаше и още не събрани доказателства, още неразпитани хора...... Wink Но пък минаха месеци, и всеки вече трябваше да си е свършил работата, всяко поредно отлагане ми е все по-подозрително! Whistling  Както каза Профи печелят време и накрая ще го пишат с минала давност и така... Другия вариант е наистина да има реална опасност за Ча и шефа да бута големите пачки за да отложи резила до приключването на ПО, а после ще си го премести на другата страна за Ча, щото вече си е свършил работата! Не ми се вярва пак да подкарат старата игричка за голямата любов че да изместят фокуса от неприятните теми...този номер вече мина веднъж!

# 546
Откачам с тоя изглед на темата ooooh! ooooh! ooooh!

Наде Laughing аз си чакам сладурковците от 30 август Mr. Green и само променят датата Laughing

# 547
И кка ги изчиствате всичките данни  newsm78 кат гледам са бая пък не виждам отметка да се трият всичките  newsm78

# 548
  • Варненска клюкарка
Ха-ха, казах ли ви аз... делото е отложено за пореден път- новата дата е 2-ри април Mr. Green Месец и половина след това е финала на ПО-то...колко удобно Whistling

# 549
Тефо са го гътнали Mr. Green

# 550
Сърцето ми ще бъде твое Mr. Green Joy кой лъжеш бе тъпчо Mr. Green

# 551
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Влизам кат виден нарцис с вратата. newsm47
И кат гледам, таман навреме, да се самоцитирам и самочичена щом съм мноу добра. bowuu  newsm51
Некои работи съм ги казала ехеееее ... bowuu Мой ме четете и да ми сваляте шапка!  smile3534

Не видях да сте ревали за мен, че цяла сабахлям нямам нет. Добре че поддържам комуникация и по други канали, че да ме държат осведомена за вървежа на делото от сутринта. Мерси за което!      bouquet   
Ма не можах да си намеря едни междинни публикации, дето констатирах, че прогнозите ми са се разминали само с около две седмици със станалото в действителност.

Делото вероятно няма да приключи и 2015г. Peace
Да мъцна.  Laughing

Най-нарцистично да припомня какво съм писала средата на декември.  bowuu bowuu bowuu
......
Вчера не можах да се включа по новините за "рибното" дело, но днес ще го направя. Може да не ви хареса, това което ще напиша, но се боя, че ще съм права. Thinking
Според мен продуцентите от Ай Япъм няма да подкрепят Ча. И никога не са имали намерение да го подкрепят!  Crossing Arms
Първо - знаели са и знаят, че делото няма да свърши ноември, че ще има отлагане, че то ще е за около януари, т.е договорените с Уорнър Брадърс 13 серии ще са заснети и излъчени. С други думи, по предварителен разчет, те ще могат да си свършат работата с главния си актьор оставайки встрани от делото. Плюс за тях, минус за Ча. Мисля че всячески ще се стремят да останат дистанцирани от този процес, защото главни актьори - хубавци под път и над път, но реноме и компания Ай Япъм са градени дълго и са един път.
2. - Винаги могат да сменят изпълнителя на главната роля. Ще продължи ли да се гледа тогава сериала, както сега? Със сигурност не! Защото 95% от аудиторията му са фенове на Ча. Обаче ...
3. - Колко от оригиналните сезони могат да се заснемат с негово участие? Със сигурност два, а може и три. Защото февруари делото няма да приключи. Доколкото си спомням отложиха изслушването на останалите свидетели дотогава. Междувременно все още някои се издирват и не се знае, като ги хванат какво ще кажат. С други думи делото ще бъде отложено отново може би за май. До тогава ще бъде заснет и излъчен и вторият сезон от оригинала. Отново не е необходимо Ай Япъм да застават зад Ча в процеса, но могат да си снимат спокойно с него и да не губят аудитория.
4. - Дори и изслушванията да приключат през май, съдът тепърва трябва да постановява решение. При нас съдилищата имат лятна ваканция през август. Не знам как е в Турция, но предполагам, че и там е така. Все пак нашата съдебна система е идентична с множество други по света, не сме откривали топлата вода. Може преди съдебната ваканция да нямаме произнесени присъди.
5. - Даже и да имаме, никоя такава първоначална присъда не е окончателна. Т.е. след произнасянето й следва обжалване, което също се точи с месеци.
6. - Така като гледам стигнахме 2015г. и заснет 3-ти сезон от оригинала без Ай Япъм да е необходимо да си мръднат пръста за Ча.
7. - Ще заснемат ли 4-тия и последен сезон от оригинала е нещото, което бих поставила под съмнение. Както чисто времево - обвързано с произнасянето на присъда, така и поради това, че тук вече влияние ще оказват и рейтингът, пикантериите и фаловете, до които ще се докопат жълтите, и не само, издания.
..............

# 552
# 553
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
E, Проф Heart Eyes ама си егати Нарциса Joy hahaha Joy

# 554
Ми те такива дела с години ги влачат Laughing и без да проракувате Laughing

Общи условия

Активация на акаунт