Отговори
# 600
# 601
  • У Диспансера ...♥♥♥
В Великолепния Век  Peace
Ама скоро доколкото имам спомен с трева го бяха хванали .

# 602
Аха,ами дано се получат нещата  Praynig Praynig Praynig

# 603
  • У Диспансера ...♥♥♥

Значи имам добра визуална памет все още  Mr. Green

# 604
  • У Диспансера ...♥♥♥

Систър, я гледай  Mr. Green

# 605
  Joy Joy Joy добре де ще надникна сериала с Хазал да видя ква е баклавата  hahaha

# 606
Колко часа има до булчето  newsm78 Mr. Green

# 607
# 608
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
1.44мин. Mr. Green

# 609
Красавицата и звяра: Ана Иванович гадже с Швайнщайгер  Mr. Green голямо заглавие

# 610
Дано е вярно инфото за Хазал.
На мен актьора ми е много симпатичен.

http://www.sacitaslan.com/hazal-kayanin-yeni-dizisi-belli-oldu-haberi-211105

NEW

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 15:22 от Neidjal

# 611
 Hug         на Ча делото са го отложили  за пореден път  ooooh!   защо не ги разпитат  , той си призна че е взимал    ,  но сега е не взима  научил си е урока !    за април  2    са го отложили  , тогава ми е рождения ден    ,    ох  да го изместят     #Cussing out

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 16:31 от femmi2

# 612
 Наде  Hug Хазал ще играе в сериал   ,  така ли ?

# 613
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Значи имам добра визуална памет все още  Mr. Green
Ясемин Ален е с него  ooooh!

48 минути  Naughty[/i]

# 614
  • Варненска клюкарка
Феми, де да беше само това че е вземал наркотици- негова си работа, животът си е негов и може да справи с него каквото си иска, ако ще да се дрогира сутрин обед и вечер, вторник, петък и събота! Peace
Сегашното обвинение по което първото дело беше миналата година на 28 ноември и последвалото продължение и отлаганията са по обвинение за разпространение на дрога, което вече е съвсем различно нещо! Naughty Stop
 Подарявал или продавал, са само подробности от историята и нямат значение- и в двата случая е давал  на други хора! Ето тук е тънкия момент заради който от близо година носят от девет кладенеца вода да му отърват кожата!

За новината за Хазал....
Арас Болут Иенемли- голям любимец им е на комшиите! Дано да е вярно! Praynig Тая новина за проект с Хазал се размята от десетина дни в Т но не вярвам на нищо докато не видя!То всеки си прави свободни съчинения по темата с любимците си... Във времето лети беше симпатяга, помня една негова реклама за някакъв чипс или снакс с Беренката, много готини бяха! Heart Eyes Тааа дано да е вярно ! Praynig

20

Общи условия

Активация на акаунт