Другият наш възможен живот

• 97 764
  • 3 375
  •   1
Отговори
# 3 075
  • София
Че кой е сложил знак за равенство между омъжването и щастието? Колкото до самотата, то е склонност на човека, на характера му, на конституцията му, а не да зависи от външни обстоятелства. Има такива хора, които са склонни да са все с усещането за самота, ако ще да са заобиколени от най-любимите хора.

# 3 076
...няма нужда да продължавате традицията по набиване на модела "омъжена=щастлива"...

И кой е този, който го набива? Нито тук, нито в реалния живот познавам такива хора.

# 3 077
Че защо да няма знак за равенство между брак и щастие, ако бракът е бил считан за условието за постигане на това щастие?
Кой ги слага тези знаци? Те, все си мисля, са строго индивидуални и зависят от вътрешните потребности на хората. За една позната съм нещастна със съпруг и антуража от подписа си, за друга пък- точно обратното, намерила съм била щастие, състоящо се от съпруг и деца.

# 3 078
  • София
IQ-то не знам какво ти е, Мамасита, но не си много умна. Тип зубър си и прекалено ти личи колко се напъваш.
Има ли някой във форума, който не знае, че детето ти е в частна градина? Sunglasses
Направила мъж щастлив. Сериозно ли? Върховно постижение. Laughing

Какво общо има моето размножаване? Аз не претендирам за особено специална роля и принос с този факт.
Въобще не смятам, че е задължително всички да се размножат. Даже е за предпочитане някои да не се възпроизвеждат Mr. Green

Ох, трябва ли постоянно да дописваш тъпотиите си? Кое е "плод на бременен мозък"?

# 3 079
  • София
...няма нужда да продължавате традицията по набиване на модела "омъжена=щастлива"...

И кой е този, който го набива? Нито тук, нито в реалния живот познавам такива хора.

Тук пишат само перфектни съпруги и майки с щастливи семейства, знам... Simple Smile Отдавна съм в тоя форум.

# 3 080
  • София
...
Направила мъж щастлив. Сериозно ли? Върховно постижение. Laughing
...

Ба, ние не знаем неговата версия!  Mr. Green

# 3 081
  • София
Къде ги виждаш тези, перфектните? Защото аз такива тук не виждам, а не съм от вчера в този форум.

# 3 082
  • София
По-добре на работа ходи, поне някой лев да изкараш.
С времето все повече си мисля, че тук има платени писачи. Дано бъркам, но нищо друго не може да ми обясни урашкия ентусиазъм на поне няколко персони, на които попадам 10-тина години вече....

# 3 083
  • София
кажи ги кои са! И на мен ми е любопитно има ли, няма ли.

# 3 084
  • Куциндрел
IQ-то предава ли се по наследство?
Питам, щото баща ми изкара доста висок резултат.
Ако се предава директно се пиша за гений. bowuu

А един мъж колко му е да го направищ щастлив? Доста мъже са щастливи и след 1 секс.

# 3 085
Тук пишат само перфектни съпруги и майки с щастливи семейства, знам... Simple Smile Отдавна съм в тоя форум.

Явно не си влизала в СО и някои други подфоруми. Шарено е, както и навън.

bib.bib, за какво им е да плащат като си има достатъчно луди безплатно  Joy

# 3 086
  • София
Нормалните хора казват "Детето е на градина", а тези с високо IQ, "традиции и стил" - "Детето е в частна градина", така ще ги разпознавам вече. hahaha

# 3 087
IQ-то предава ли се по наследство?

Да, в голяма степен.

Тънкото при мъжа не е да го правиш щастлив- това е лесно. Трудно е да не го правиш нещастен, да не му режеш крилата. Иначе има много мъже, обслужени с мусака и свирки, но пак неопределено нещастни, защото едновременно с това жената успява да им скрие топките в дамската си чанта.

Ако тук има платени писачи, то те са ония, които пишат в СО мнения по схема, "пиша за пръв път", последвани от небивалици в стил Лична Драма.

Елица, като съм го родила това дете, някак е по-смислено да го дам в група с 12 деца, където ако едно дете кихне, не ходи на градина, защото майка му си е у дома и просто го гледа ден-два. Между другото ако имаше повече натиск, може би щеше да има повече градини от този вид, а конкуренцията да свали цените. Но нали всеки иска народно и евтинко- нека си менкат вируси в следващите 6 месеца...

Да, някои хора и семейства създават около себе си положителен климат и това, което правят, има ефект върху цялото общество. Има разлика дали аз ще се размножа или Айшето от Шекер Махала. Който не вижда разликата...да беше зубрил повечко като мен, можеше и да я види.

# 3 088
  • София
bib.bib, за какво им е да плащат като си има достатъчно луди безплатно  Joy
Ами личното ми мнение е, че много не тук не са логични. Ей, на - не мога да намеря къде са темите по класове на десетата си година тук. Не ми давайте линк, оправих се, но нямаш нито логика, нито ред.
Вчера през повечето време беше трудно да се влезе и чете. Изведнъж ми се
 появи кошница за пазар....
Извинете за офф-а, ама в Клюкарника сме, а и темата е толкоз окъкана, че няма накъде.

# 3 089
  • София
да, кошницата ми цъфна тази сутрин.  аман вече!

Общи условия

Активация на акаунт