Другият наш възможен живот

• 97 730
  • 3 375
  •   1
Отговори
# 3 225
Естествено, че са различни, затова тръшкането е в различни видове, вариации и модификации Laughing Но тръшкане под една или друга форма има. Такива деца, които стават сутрин, обличат се, приготвят се и думичка не обелват, аз поне не съм виждала.

# 3 226
  • София
Ало, Враца, спри да обясняваш на хората какво "ще видят", че да не раздаваш после ти левчетата. Laughing

# 3 227

Търсиш съюз, форумна подкрепа барем от един потребител?
Стремиш се да опровергаеш мненията, че си заядлива, давайки пример за добро отношение поне към една особа?

Тя си има подкрепа. Но тези, дето не се побират в кожата си след играта на Мамасита са повече и затова се създава впечатление, че е сама. Мен например не ме дразни и понякога я намирам за права, друг път не я чета изобщо, както и много други.

Иначе защо кътка Шантал  Thinking нямам обяснение. Може би се домогва до зеления сутиен или и е обещала да и даде веднъж да душне топките на мъжа й.

# 3 228
А, това "ти ще видиш" го е имало и по отношение на моята особа, и то години наред. Ти ще видиш като станеш седми клас. Ти ще видиш като станеш 10 клас колко е трудно. Ти ще видиш сега като се омъжиш. И други.

Сега остава да ми кажат- ти ще видиш като станеш на 70 и хванеш алцхаймер, примерно.

Това "ти ще видиш" е точно пример, че хората реално не приемат, че при другия може да е различно.

Моят се приготвя сутрин доста дисциплинирано, но се наложи да го обработим. Въпрос на подход. И колкото повече расте, толкова повече спазва правилата, защото е и по-концентриран.

# 3 229
Естествено, че са различни, затова тръшкането е в различни видове, вариации и модификации Laughing Но тръшкане под една или друга форма има. Такива деца, които стават сутрин, обличат се, приготвят се и думичка не обелват, аз поне не съм виждала.

Има бе! Laughing
На етажа имаме такова дете, с песен отиваше на градина.
А моето почваше да реве от леглото, до градината! Mr. Green

Ох, бе Нино, добре че съм сама, с глас се смея! hahaha

# 3 230

Това "ти ще видиш" е точно пример, че хората реално не приемат, че при другия може да е различно.

Точно това изказване опитай да го насочиш към себе си; към твоите възприятия спрямо другия. Опитай да разбереш, че той може да е щастлив и без да попада в критериите ти за "правилност".

# 3 231
  • София
Хаха, оплаква се човекът, който, кацнал на своята камбанария, неуморно крещи по другите ''Ще видите виеее, аз съм праваа!''

Баси и лицемерието.

# 3 232
Шантал ми е като личен тотем, напомня ми да не си усложнявам живота излишно, защото съм от жените, които като че ли малко прекалено се нагърбват.

Иначе сутиена й не ме интересува, самата аз имам размер Д, така че не страдам от липса на приключения в страната на сутиените.

А споделяните с друга мъже са безполезни и за двете жени в триъгълника, така че не ме интересува кой на какво мирише. За пет години айкидо тренировки освен това съм подушила достатъчно потни мъже.

А, недейте така с критериите за правилност. Ако бях следвала критериите на Шантал за мъжете, щях още първия път да нацеля нещо качествено.

Сега например ще е гот да дойде въпросната Шантал и да се опитате да й обясните, че някои жени може да са щастливи и с беден и грозноват мъж, който обаче иска от тях да са перфектни домакини и ги понагрубява. Така де, нали всички хора са различни...

# 3 233
Темата е уникална. Даже на детето започнах да чета.

# 3 234
  • София
 Tаис, не е лицемерие, чисто нахалство или откровена тъпота.

И на мен ми е мъглява с Шантал историята, но е доста демонстративна и от двете страни.

# 3 235

А, недейте така с критериите за правилност. Ако бях следвала критериите на Шантал за мъжете, щях още първия път да нацеля нещо качествено.

Хайде сега, пак сме в неведение! Crazy
Би ли споделила тези критерии? Wink

# 3 236

Има бе! Laughing
На етажа имаме такова дете, с песен отиваше на градина.
А моето почваше да реве от леглото, до градината! Mr. Green

Ох, бе Нино, добре че съм сама, с глас се смея! hahaha

Бе то и на моето му е песен мисълта, че ще ходи на училище, ама на, взела, че си намерила друг повод за драма - да не вземе да закъснее Laughing И пак тръшкане, нищо че тръгваме сума ти време по-рано и досега не е закъсняла Laughing

Мамасита, ти се сърдиш на това "ти ще видиш", ама ти сама си признаваш, че си "видяла", нали чак сега, като си отимала две деца, си видяла какво е с две, какво е с едно. Така че не се заричай, може да видиш и каква невероятна емоция е да водиш ученик и малко дете Laughing

# 3 237
Имаше една тема- 10-те най-важни неща у мъжа, мисля, че там е писала. Гледаше нещо колата...

Не че има строги критерии за "правилност" на живота, но има начини нещата да текат с по-малко конфликти и пречки. Някои хора ги знаят тия неща. Хубаво е да се знаят.

# 3 238
  • София
Tаис, не е лицемерие, чисто нахалство или откровена тъпота.

И на мен ми е мъглява с Шантал историята, но е доста демонстративна и от двете страни.

Права си, поправям се.

Каси, на десет или на пет годишното?
Моето реди Лего, дали да го викна да му чета и на него  Thinking

# 3 239
  • София
Шантал е някакво уонаби, което се е вживяло в ролята на красива, леко тъпа и богата. Като за последното даже сега от Мамасита научавам. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт