Другият наш възможен живот

• 97 663
  • 3 375
  •   1
Отговори
# 3 240
  • n/a
Мамасита си има нещо като лаборатория.
Не, не е вещерска, макар за необиграно-
то око може да се стори точна такава. И
понякога, всъщност доста често, вади от
нея хубави отвари. Действат като лакмус.
Достатъчно е да застанат пред взора на
някого, даже не е необходимо да се запоз-
нае с цялото им съдържание и почва да
реагира, иска или не. Понякога реакция-
та може да изненада и самия човек, но
това се случва рядко, просто защото мал-
ките частици от сместа преминават през
филтрите на съзнанието неусетно.

# 3 241
  • Куциндрел
Какво е "уонаби"?

# 3 242
Не знам за генофонда, моето IQ е някъде в 91-я персентил. Имайки предвид, че по принцип се размножават жени с по-нисък интелект, мисля, че все пак съм допринесла с нещо.

Чудесно, значи моето е по-високо Laughing . Като се размножа и аз, ще се бия в гърдите из форума Peace .

ПП - наистина, недей да лежиш на тази кълка с IQ-то, адски наивно е.

# 3 243
Тази тема е достигнала нови върхове.  ooooh!

МБ много обича да занимава хората със себе си. Зная със сигурност, че каквото и да каже, където и да го каже, веднага две съфорумки ще викнат "hosanna" и ще я подкрепят, ако и преди пет минути да са твърдяли обратното. В същото време още няколко ще изскочат да и обяснят какви глупости пише. И аз съм "за" предложението на Касита.....

# 3 244
Да, ама виж колко страници е тая тема. А да е само тая, Мамасита намила едно и също от години, а защо си намира такава широка публика, за мен е мистерия.  Thinking

# 3 245
Не знам за генофонда, моето IQ е някъде в 91-я персентил. Имайки предвид, че по принцип се размножават жени с по-нисък интелект, мисля, че все пак съм допринесла с нещо.

Чудесно, значи моето е по-високо Laughing . Като се размножа и аз, ще се бия в гърдите из форума Peace .

ПП - наистина, недей да лежиш на тази кълка с IQ-то, адски наивно е.

Ако може да се вярва на таблицата, която току що погледах, моето IQ е в 99тия персентил. Също и на мъжа ми. Отивам да тествам детето! Да видим дали съм родила гений (според моята субективна оценка не съм, но знае ли човек?).  Laughing

# 3 246
  • София
Софи, аз започвам да си мисля, че всъщност това е скритата цел. Тя просто има нужда от аудитория, публика. Едните да викат Браво, другите - големите бели птици като мен - да се дразним и да викаме Ууу. Да ни пита човек с кой акъл.

Лошото е, че така се умъртвяват темите  Tired

# 3 247
Да, ама виж колко страници е тая тема. А да е само тая, Мамасита намила едно и също от години, а защо си намира такава широка публика, за мен е мистерия.  Thinking

Защото хората обичат да гледат цирк.  hahaha Точно това се получава. Цирк. Аз лично не се дразня на МБ, обаче понякога нервите ми не издържат и започвам ръкопашен бой. Човещинка!  

# 3 248
  • Куциндрел
217 страници... все още има живот в темата.
Моето IQ не съм го тествала и не искам. Ще взема да изляза по-проста от колкото си мисля....

# 3 249
  • n/a
Хубавото е, че така темите се развиват  Laughing

# 3 250
Софи, аз започвам да си мисля, че всъщност това е скритата цел. Тя просто има нужда от аудитория, публика. Едните да викат Браво, другите - големите бели птици като мен - да се дразним и да викаме Ууу. Да ни пита човек с кой акъл.

Лошото е, че така се умъртвяват темите  Tired

С едно нещо ще се съглася. Измежду плявата, наистина има зърна истина в това, което казва МБ. За съжаление зърната така са се покрили в плявата, че трудно се виждат. А идва и един момент в който ти писва и се преструваш, че не ги виждаш. поне с мен е така.

# 3 251

Защото хората обичат да гледат цирк.  hahaha Точно това се получава. Цирк. Аз лично не се дразня на МБ, обаче понякога нервите ми не издържат и започвам ръкопашен бой. Човещинка!  

Hug 

# 3 252
  • София
Цеца, това не е живот. Темата е като зомби. Дъвчем едно и също, по няколко начина. Така можем да си навъртим още 100 страници, но само количествено, без съществен пълнеж.

А, Софи добре го е формулирала: Цирк.

# 3 253
Хубавото е, че така темите се развиват  Laughing

Да, обаче в каква посока? Стотина поста все едно и също. Пак е по-добре от диалого, който се води в една друга тема. На кого принадлежи град София. Оказа се, че е частна собственост на родените в него.  Laughing

# 3 254
Ако може да се вярва на таблицата, която току що погледах, моето IQ е в 99тия персентил. Също и на мъжа ми. Отивам да тествам детето! Да видим дали съм родила гений (според моята субективна оценка не съм, но знае ли човек?).  Laughing

Коя таблица гледаш newsm78 ?

Общи условия

Активация на акаунт