Чичо доктор потвърди, МАЙ-ско бебче в мене спи! - Тема 2

• 26 072
  • 700
  •   1
Отговори
# 405
Аз днес се чух с моя доктор за да му кажа за розовото течение вчера вечерта каза че не много хубаво и каза да пия Дуфастон а аз пия де,и вторник съм на преглед каза да си купя една инжекция Прегнил 5000 (а аз чух Прегниум дано да е същото  ooooh!) моля ви някой да сподели нещо за тези ампули много ми е гадно така като не съм запозната  cry

# 406
Здравейте момичета!! Много съм щастлива! Преди малко мина моят първи преглед! Всичко е наред, и най- важното- чухме   Kissing Heart !!! Много съм развълнувана, а ако знаете преди прегледа какво ми беше... сърцето ми щеше да изхвръкне! Както си и знаех, в 7ма седмица и 4-5 дни съм (макар, че по изчисления излизам 8ма, но цикъла ми е на 33 дни), така че съмнение няма- ще бъда майска мама! Успех на всички, пожелавам ви да изпитвате само от тези, хубавите емоции! Hug

# 407
Sabrina_ честито.  Hug
 Аз след малко изчезвам от работа... вече нямам търпение.
Пожелавам на всички ви приятни почивни дни и положителни емоции само. Предполагам, че ще влизам тези дни по-рядко, защото в къщи просто не ми остава време, но ще гледам да не изпускам нищо.

# 408
Nushinka, силно гуш от мен и само спокойно. Всичко ще е наред!
Аз на фетална ходих в Марковс, но чак в 19та сед, мисля че няма смисъл от ранна. Също правих и късния биохимчен скрининг, а не ранния.

# 409
Здравейте и от мен отново. Hug

Момичета имаме си сърчицеееее. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Голям рев падна. Всичко е наред, ама бебо се криеше и трябваше с вагинален ехограф да го гледаме и чуваме. Оказа се, че съм била с ранна овулация, и в момента съм в 8 г.с. и 2 дни, и това прави термина ми 29-ти април. Crazy Не съм май-ска, ама ще си пиша пак тук ако нямате нищо против. Hug
След 3 седмици съм на някакви снимки и с тях ще ме праща на ранен скрининг. Не знам какво представлява, ще трябва да почета повече. А феталната каза 20-та седмица. Thinking Мислех, че има и една по-ранна. Ама в четвъртък съм и на друг лекар, аз нали ходя при дама, докато реша кой ще е. Mr. Green

# 410
Честито, Алия!   bouquet
Ранния бхс е 11-12 сед и се взима кръв за генетично изследване на плода. Искат снимка от ехограф, за да ти го пуснат, но пък аз не носих и пак си го направих.

# 411
Браво, Алия! Страхотна новина! Снимките, коита ще ти правят след 3 седмици ще е предполагам контролния преглед в 12 седмица.Мерят плода,гледат органите, костите и т.н
Няма ме много съжелявам за случилото се Cry и аз имам един подобен спомен и знам какво е! Hug
Приятен уикенд!

# 412
  • София
Честито, Алия!
  bouquet

# 413
И мен ми дадаха две дати 27 април и 2 май ,но момичето при вас мие хубаво и ще си пиша при вас,нали може,да каже старшата,иначе бебчо е добре и му бие силно сърчицето.Но аз си мрънкам май повече и съм паника,нали мие за първи път,страх мее.и мен и милото

# 414
  Алия Честито ! Hug

# 415
Здравейте момичета,

Имам си два теста с бледорозова чертичка на чакано и желано бебче (закъснява ми само ден)Simple Smile
Надявам се всичко да е наред при прегледа.
Вие ми се свят и се чувствам уморена.
Вие как сте?

# 416
Добре дошли на новите попълнения!   bouquet

# 417
  • На погрешната планета
Добро утро на всички и добре дошли на новите мами  bouquet! Усещам, че темата тепърва ще се пълни и накрая ще сме наистина много мами Heart Eyes!
Честито на чулите сърчица Heart Eyes,  и моят ред наближава, още само 2 дни, нямам търпение вече, дано всичко да е наред Praynig!
Нуше, гушкам те силно, почивай си, слушай лекарите и съм сигурна че всичко ще е наред Hug!
Момичета, въпреки неприятното ми преживяване предния път, аз все пак вярвам в нашите лекари. Не малко пъти ми се е налагало да имам контакти с тях, аз самата имам няколко операции, отделно съм обикаляла с близките ми по болници (в нашето семейство ме използват за нещо като безплатно такси и придружител навсякъде Mr. Green) и досега винаги съм попадала на изключителни професионалисти. Така че съм на мнение, че предната ми гинеколкожка е по-скоро изключение Peace. Опитайте се да мислите положително, така нещата са по-лесни, пък и съм забелязала, че положителната нагласа някак привлича хубавите неща, позволя ли си да падна духом и да ме завладеят лоши мисли и задължително се случва нещо неприятно. Така че-оптимизъм му е майката Laughing!
Мен днес ме чака голямо чистене, запретвам ръкави и ви оставям да пишете, довечера ще ви чета Grinning!

# 418
  • Варна
Добро утро и от мен, най-накрая, четях ви само през телефона, а оттам не ми е удобно да пиша и сега на чаша кафе с много мляко сядам да драсна и аз някой ред.
Честито на всички май-чета чули вече сърчицата, искрено се радвам за всяка една от вас! Аз, няма да мога да отида другата седмица, понеже няма да съм във Варна, но по-другата ще имам и аз новини.
Nushinka стискам палци всичко да е наред при теб! Почивай си там, нека бебчо се закрепи добре.
Алия супер, че ще си останеш при нас, тъкмо твоето бебче ще е едно от първите родени, ако знаете какви емоции ни чакат, грррр, настръхвам при мисълта!
Ще трябва да си направим майки вестителки, на които да се пише при родени бебчета Simple Smile
Аз да се оплача, имам вече корем, направо е ужасно! Може би, заради скорошната бременност, не са се свили докрай мускулите и сега пак почват да се разпъват. Сутрин съм добре като стана, приемливо прибран корем, но след като хапна и ставам като бременна в 5-ти месец, пффф.
Видях, че обсъждахте феталната морфология, ранната се прави между 11 и 14-та седмица, мисля да отида при доцент Балев във Варна. И да напомня на варненки- всеки петък много рано трябва да отидете, за да си вземете час за следващата седмица - понеделник или сряда - под много рано разбирайте 5.30- 6.00, за да си пазите ред, после в 8 идва служителката и ви записва по реда по който сте отишли - много неудобно, но пък цената е много по-приемлива -първа ФМ е 70 лв, другите 2 са по 50 лв. , в сравнение с Давидков- 120 лв.
Ако има такива, които мислят да ходят при Петинка - не ви препоръчвам - тя има техника, но не е ехографист и не би видяла по-прикрити дефекти, а само нещо фрапиращо, затова се ориентирайте към другите двама.
Еее, Няма ме изпревари ме тази сутрин, хихи.

# 419
selicita, аз питах за ранната ФМ. Мислех да ходя при Балев не толкова заради цената, ами според повечето, с които съм говорила е по-добър диагностик. Какво е твоето мнение?  Вчера на прегледа (бях при Николов в АГ-то, ходя и при Танев, но при него съм идващия четвъртък), та Николов ми вика- след 3 седмици, когато ще съм в 11 г.с. да му се обадя, да му кажа, че става дума за ранен скрининг и да се разберем в кой ден да отида. Щял да ми направи някакви снимки и с тях да ме прати в Терапията. Това не трябва ли да бъде фетална морфология? Или аз бъркам? Защото ако съм права много ще се ядосам, от къде на къде няма да ми даде възможност да си избера аз при кого искам да отида, ами ще ми я прави той? Учудих се, понеже знам, че в 13-та г.с. наскоро моя приятелка си правеше ФМ при Балев, и го попитах- а ФМ? И той ми вика- ФМ се прави към 20-та г.с..  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт