"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-28 тема

• 43 010
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • In the light side of the Moon!
аз си мисля 4е 4и4и говори за Омер....убеждава Хю да убие Омер и никой няма да заподозре 4е той е убиеца... не знаем дали 4и4и знае 4е Хю е убил Ахмет  newsm78

# 451
Ринка,Меги,благодаря! newsm51 newsm51

Става напечено за Йомер! ooooh!

# 452
Е ако Таяр се досеща за елмазите, едва ли щеше да ги остави у него. А и продължавам да си мисля, че Хюсеин ги откри по-късно, не директно след убийството.

Дети, аз нямам нищо против чиче да транжира Хюсеин.  hahaha Но ми харесва, че развиват така образа му. След като веднъж го набутаха в калта, вече ми е все едно колко ще е окалян. Mr. Green

Меги, ама нали според твоя превод Таяр казва „никой няма да заподозре, че ти си убиеца“.  newsm78

# 453
аз си мисля 4е 4и4и говори за Омер....убеждава Хю да убие Омер и никой няма да заподозре 4е той е убиеца... не знаем дали 4и4и знае 4е Хю е убил Ахмет  newsm78

Може и да е така.  newsm78 Трейовете обикновено ги сглобяват подвеждащо.  Thinking Но и така да е пак Хю е в л****та за да си позволи Чиче да иска от него братоубийство.  Thinking

# 454
Ринка,Меги, smile3525 smile3525на минутата получаваме и превода дори!
Сега като изгледах трея с превода една мисъл не ми дава покой.Дали Тайяр не е усетил,че Ахмед Денизер се готви да го изиграе и да му е поръчал убийството,така ще държи Елиф и фирмата и в Италия за прането на мръсните пари,а диамантите ще ги прежали при условие ,че стойността им е само едно пране,а те може и само да са повод за чистката.

# 455
Много й е една гънка на Нилюш  Joy Joy Joy Joy Joy

# 456

Ураганче, мани я тая кифла.  Mr. Green Гледай сега как брат брата ще предаде. Sick

# 457
  • Разград

# 458

Ураганче, мани я тая кифла.  Mr. Green Гледай сега как брат брата ще предаде. Sick
Хюсеин е без коментар  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 459
Връщам се към думите на Арда.

# 460
Връщам се към думите на Арда.

Точно на място  Mr. Green
Ще ви се стори тъпо, но се замислих за думите на бащата на детето, което обрязаха. Как пожела на Йо да има син  Mr. Green Дали ще видим нещо такова? Макар че на този етап само това липсва  Mr. Green

# 461
Ураганче,  Hug  още ни е рано за син.  ooooh!  Joy Joy Joy

# 462
И каква ирония? Напред в сериите Хю как обясняваше, че изпуснал малкото си братче, но сега нямал да позволи да му се случи нещо.  ooooh! Дам!  Thinking На Ел ще и се наложи да се напива още с Йо и да го завива и утешава.   spoko

# 463
Ох,могат ли да ни докарат до братоубийство-ще ни вкарат в много тежка драма.Дори за отрицателен герой какъвто е Метин мога да намеря човешко отношение,но тоя Хю ми полазва по нерва и.....все пак да не забравяме,че в края на първи сезон ни казаха,че нищо не е така като изглежда,ха бакалъм дано дочакаме как изглежда наистина кой какъв е .

# 464
Толкова е долен, че само се опитва да хвърля прах в очите на брат си  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Лъже цялото си семейство  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Добре, че Йо не е глупак, и ума му сече като бръснач, та не му се връзва, иначе отдавна щяха да приключат случая, още като заподозряха Аслъ  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт