"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-28 тема

• 42 977
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • Сливен

Днес е Кръстовден.
    На Кръстовден кръстът се изнася в средата на храма, за да се поклонят вярващите. Прави се водосвет и свещениците ръсят с кръст по домовете за благословение. По традиция се поръсват със светена вода къщата и харманът, поднасянето на трапеза, на която свещеникът полага църковния кръст върху нова тъкана покривка. Стопаните даряват свещеника с варива и зеленчуци и най-вече с жито от новата реколта.
    На този ден професионален празник имат огнеборците и чакръкчиите, а имен ден: Кръстьо, Кръстина, Кръстил, Кръстила, Кръстилена, Кръстена, Кръстан, Кръстана, Кана, Кънчо,Криста,Кристина,Кристиян.

Честит имен ден на празнуващите в темата!  bouquet Hug

Хубав ден на всички, Диамантчета! Hug

# 481
Добро утро,диамантчета!
Разкостили сте фрагмана кадър по кадър!Даа,като че ли човешката природа не е от най-съвършените!-за пари,удоволствия и власт повечето хора са готови да унищожат и най-близките си.Тайар и Хюсеин са ясни-СЦ само засилват черните краски-както се казва правят ги все по-тъмно черни.Интересно как ще постъпи Хюсеин спрямо братчето си newsm78-както разбрахме от предишните фрагмани явно не го убива,но намира повод да го арестува.Сигурно това ще стане след като се върнат с Елиф от Рим newsm78Все по-любопитно ми става кой е the big boss-дано СЦ не решат това да е някой министър или висш политик,че току виж ни спрели сериала.Не че ние не си знаем колко са корумпирани политиците,но по-добре тук да не намесват такива неща-дано босът да е някак си "семейно" свързан. newsm78На мен все ми се струва,че Сами ще изостави Йомер-този актьор не е от най-известните и едва ли са му поверили някаква супер голяма роля-може би ще е само епизодична и ще изчезне.Ще видим-на мен в началото ми беше симпатичен,но като го видях да дебне с бинокъла,което означава че няма вяра на Йомер,ми опротивя. Peace

Честит имен ден на всички,които имат днес празник!

# 482
Здравейте,

Олей бе. След като прочетох превода за пилафа и онова с върха, на кого щяло да се падне направо скоро пилаф няма да ми се прияде със сигурност. Е как може такива приказки да пускат по телевизията яя.

Прекалиха направо

# 483
Ади бакалъм съмна се разгеле  Mr. Green
Честит празник на всички и да не забравите да идете на църква да палнете свещички  Hug
Всичко костите вие ама мен не ми дава мира , семейното гробище на Денизер, след Танер има място за още един труп , от трите сестри май едната ще даде фира някога  newsm78

# 484

Всичко костите вие ама мен не ми дава мира , семейното гробище на Денизер, след Танер има място за още един труп , от трите сестри май едната ще даде фира някога  newsm78

Аз предлагам да е най-новия член на семейството - Мето.
В последната серия той много се вживя в тази си роля. hahaha hahaha

# 485
Ха ха Aneliya Doneva Ел никога няма да позволи тоз индивид никога да легне там , дори и собственоръчно да го застреля.

# 486
Е той Мето като попадне в затвора ще стане човек и после двамата с Йомер ще си пият кафето на хубавата тераса във вилата.Идилия семейна.

# 487
Йомер май по-рано ще спечели он-инклузив в затвора. hahaha hahaha
Мето може и да не е такъв късметлия.

# 488
То дано не е съвсем ол-инклузив,че затворническият ол-инклузив включва и "самоубийство". Sick

# 489
Добро утро! Hug Hug Hug
Честит празник ,момичета!Честито и на именниците!
Спокойна,слънчева и ето така усмихната неделя!

Това ни очаква в следващите епизоди

а може би преди това

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 10:41 от Keskinowa

# 490
Ауууу тоя Хю като го гледам и ми се драйфааа, възможно ли е сценаристите накрая да завъртят нещата и да го изкарат че е играл игрите с шефа Али и Таяр щото и той под прикритие внедрен за да фане голямата риба.

# 491
  • В Града на Липите
Добро утро  Hug  желая ви прекрасен ден. Честито на празнуващите   bouquet

Ауууу тоя Хю като го гледам и ми се драйфааа, възможно ли е сценаристите накрая да завъртят нещата и да го изкарат че е играл игрите с шефа Али и Таяр щото и той под прикритие внедрен за да фане голямата риба.

То всичко е възможно, Нервакова   Grinning обаче това убийство на Сибел не ми се вързва.
Тия под прикритие, все трябва да имат някакви спирачки  newsm78
А и с голям замах харчи от веществените доказателства  Grinning

# 492
Извинете ме,че ви връщам толкова назад,но ми се прииска и аз да си направя това тату.Ех,толкова серии разгадаваха какво пише,а той нашият човек и е автор,че и с фулмастер рисува  Grinning

# 493
В Cuba libre  са тези списъци, но тя се спотайва напоследък по балконите.  Hug

1. Филма за рожден ден на Елиф;
2. Специалните кутии на тате;
3. Запалката на Йомер – тук малко пистолетче гръмна;
4. Инцидент със Сибел-някой я беше бутнал с мотор – това си е направо гръмнала бомба
5. Бялата кола, от втория фрагман, която май катастрофира - ????
6. Фалшивата лична карта на Сибел и тайната банкова сметка – тази очаквам другата серия да гръмне.
7. Болестта на бащата на Сибел - то и тази пушка можем да я броим гръмнала, нали заради тази пуста болест сега и Хатидже ще иде курбан.
8. Думите на Фатма към Ел на помена - "и ти загуби близък човек";
9. Малкото бягство на Ахмет в миналото
10. Бижуто, което даде Фатма на Йомер, като спомен от Сибел (много прилича на бижутата направени от Елиф);
11. Бащата на Елиф е спрял ежемесечните посещения в Рим 6 месеца преди смъртта си;
12. Онзи бижутер от Капалъ чаршъ, на когото Елиф е предала скиците на бижута, а също самите бижута в магазина на Елиф;
13. Пънар и Йомер са учили заедно
14. Мерт (все трябва да има някаква файда от присъствието му в сериала);
15. Произходът на семействата на Йомер и Елиф от един регион;
16. Племеницата на Йомер и желанието й да се снима в сериал
17. Фалшивият диамант с дъвката в стаята на Сибел и оня в колата, в която бяха убити с Ахмед.
18. Татуировката на Елиф - а тази пушка как ще гръмне направо не ми стига фантазията   #Crazy
19. Пънар и Танер в нощта на убийствата – още не е гръмнала съвсем тази пушка, но и това ще стане в следващите две серии
20. Бора с информацията за тайния сейф на Ахмет Денизер, където откриха снимката на Сибел;
21. Флашката със записа от банката в Рим и записа на лаптопа на Елиф.
22. Aквариума и рибите на Чичо;
23. Клиниката на Чиче – тази пушка гръмна гробовно направо  #2gunfire
24. Божията дарба на Йомер да вижда лъжата –
25. Бащата на Йомер
26. Смяната на охранителите в къщата в деня на убийството
27. Хюсеин аби и неговия заем от сандъка - добавям и това, че ми е съмнителен Хюсеин аби. Може и да не излезе някакъв фатално-лош пукот, но има нещо скрито.
28. Реплика на Бахар къмЗерин: "Никога ме можем да бъдем сигурни кой с кого си ляга в едно легло, мила лельо Зерин".

Здравейте, чета, следя, не коментирам с вас, но ето ОТ. Свалих си ги преди време.

# 494
Хриси,спомням си,че абито в интервюто разказа за образа си ,че не е убил от алчност ooooh! В такъв случай причините могат да бъдат
-отмъщение
-изнудване(може да го държат с нещо)

Ако някой друг се сеща нещо друго,да каже Peace

Общи условия

Активация на акаунт