"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-28 тема

• 43 002
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Хриси Hug, мерси, че ме "осветли" Peace
Подсказките на Миги Hug и Варна Hug     bouquet  bouquet ме обнадеждиха, че ще застъпят и малко по-сериозно криминалната част на дизито Simple Smile Че то до сега беше само с моментни попадения, общо взето ала-бала, Чиче се пеняви на Метин /оня, Метин де, с един удар можеше да го остави на място, а вместо това подлага пръстчетата за чукчето на тате Таяр Mr. Green, а уж щеше да му отмъщава Wink/
Ако Ел и Йо се изправят заедно срещу всички гадняри, ще съм чок удовлетворена! Не може все лошото да побеждава Laughing

# 586
  • В Града на Липите
Меги, позагубихме се в гората  Joy

Аз вече направо не смея да гадая и предполагам.  newsm78
В този сериал, каквото и да си мисля, че ще се случи, става точно обратното  Joy

Цитат
Йомер: Заповядайте, синьорина. Да ви научим малко как се правят икономии вкъщи и да ви дадем някои уроци около домакинската работа.

Ей това, много искам да го видя.  GrinningС престилката, опретнат и да й преподава домакински уроци  Crazy  Joy

п.п. За Мето въобще не съм учудена, че въвлича и Нилю в мръсните си игрички.

# 587
Момичета,като чета подсказките ми се чини,че Йомер изпълнява заръките на Сами точ в точ. Joy JoyВсе е с Елиф,приказки за гора в очите,облаци в сърцето и т.н.-и той гледам "прилежен" подчинен на Началника си.Не че аз имам нещо против това де. Joy
Някой допускаше,че Метин може да си смени освен козината и нрава-е да,ама не.Достоен син на баща си-манипулатор и лъжец.А пък на моето любимо "чехълче" му дай да избира между "любовта" си и сестра си,която за нея е свиня.Познайте от три пъти кого ще избере!
Е, нека "влезем и в обущата " на Хюсеин,ама нещо много прокъсани ,бе.

Варна,благодаря за превода. newsm51 newsm51 newsm51

# 588
Велижана Hug  Joy Joy Joy Joy, нищо чудно и Сами да мине от страната на противника, защото Йо не му се е подчинил по отношение на Ел Wink Дано поне Пело и Арда останат верните приятели на Йо и Ел newsm78, че иначе ще настане голям калабалък ooooh!

# 589
  • In the light side of the Moon!
Сами се предаде още доакто ги наблюдаваше в гората , той разбра 4е с тия оправия йок и 4е трудно се удържат  Joy Joy Joy Joy

# 590
Лиа,много пъти се писа,че Йомер и Елиф остават сами срещу всички,така че аз съм почти сигурна,чеСами ще вдигне ръце от тях и ще ги зареже. Sick
И аз се моля Арда и Пельо да бъдат наистина верни приятели до край,но не знам защо в 15 епизод в мен премина някакво бегло чувство,че Пельо все пак е влюбена тайно в Йомер! Peace PeaceТова ще породи проблеми.

# 591
Варна Hug
Още по-напрегнато и динамично развитие на събитията в 16епизод,а пък в 17 серия ще ходим в Рим Heart Eyes
То е ясно,че в очите на синьорината се крие цяла гора,но нашия Йомерко тотално се е загубил в нея hahaha
А Арда във връзка с новото жилище сигурно ще поиска помощ от Пелин-ето ти начин и извън работата да са заедно Laughing
Какво е направил абито за любимата newsm78 Заради нея ли е убил #Crazy Или го изнудва Чиче заради двойнствения живот?
Интересно ми е какъв е планът на Чиче за Елиф newsm78 Те вече я изнудват със записа,защо е нужно Метин да използва Нил Thinking Познайте кого ще избере от първия път Mr. Green Тук вече няма никакво оправдание-никаква любов не може да я оправдае,ако предаде Елифче Naughty
Йомер заподозря Чиче още отпреди,но явно нещо му е засилило подозрението-дали Елифче няма да му каже за Аслъ и Нил newsm78 Дано Praynig

# 592
Вели Hug, аз за Сами вещая още по-черни планове hahaha и него да го прилапат с нещо в противниковия лагер Joy Joy Joy Може и неговия шеф да е подкупен newsm78 hahaha В първия момент ми беше симпатичен този Сами, но начинът му на общуване не ми допадна Sad

# 593
И на мен не ми е симпатичен,а откакто го видях да дебне с бинокъла в храстите направо ми опротивя. PeaceАз имам друга логика-вече писах за това-актьорът е немного известен,та едва ли са му поверили някаква грандиозна роля.По-скоро е някакъв епизод-аз вярвам,че нашите сладурковци ще се справят сами.

# 594
  • В Града на Липите
На мен Сами ми харесва, на този етап.
Не ме подразни, затова че дебнеше с бинокела в храстите  Grinning
Напротив, и аз да бях, и аз грам вяра нямаше да им имам на тези двамата.
Все пак се предполага, това да е сериозна и опасна операция в която място за любовни заигравки наистина няма. Пък и човекът следи как протича обучението  Grinning
Изключвам и той да е корумпиран, защото ще излезе, че Йо, Арда и Пело са като тримата мускетари в тая турска полиция. Няма как сценаристките да пропагандират, че цялата полиция барабар с всички шефове са мафиоти  newsm78 Или пък могат  Joy

# 595
  • Разград

# 596
Цитат
Таяр: Направи и за себе си, това, което си направил за любимата си. Понякога трябва да мислим за себе си, Хюсеин.

На мен ми е много интересно какво общо има любимата на Хюсеин с убийството?Все си мислех,че отмъщава заради баща си,а то нещата май ще излязат по-банални? Остава да разберем дали Ахмед е имал нещо общо с русокоската?newsm78

# 597
На мен Сами ми харесва, на този етап.
Не ме подразни, затова че дебнеше с бинокела в храстите  Grinning
Напротив, и аз да бях, и аз грам вяра нямаше да им имам на тези двамата.
.....

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Образно си те представих как дебнеш из зад някой храст Joy Joy Joy Joy

Това ли му е работата на този свръхспециалист по пране на пари  hahaha да дебне Ел и Йо дали се обичат, обучават или напротив hahaha

# 598
Цитат
Таяр: Направи и за себе си, това, което си направил за любимата си. Понякога трябва да мислим за себе си, Хюсеин.

На мен ми е много интересно какво общо има любимата на Хюсеин с убийството?Все си мислех,че отмъщава заради баща си,а то нещата май ще излязат по-банални? Остава да разберем дали Ахмед е имал нещо общо с русокоската?newsm78

Обикновено много сложните взаимовръзки се свеждат до банално начало респ. мотив за дадена постъпка, интригата е в това, че човек не знае и прави хиляди догадки newsm78 На мен и Хюсеин ми се струва залюхан hahaha, чак не е за вярване, че има втора жена newsm47

# 599
Лиа,пази Боже от залюхани мъже! Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт