Вярвате ли в Световната конспирация?

• 23 128
  • 598
  •   1
Отговори
# 15
Примерите, които наблюдавам, ме карат да мисля, че има нечий план, /ако може да съществува такъв/. Дали обаче е световна конспирация, идиотизъм или нещо друго не мога да кажа.

# 16
  • Ямбол
Вадиш заключения от информация в сайт с име "Бъзикилийкс"?
Нормално е за този потребител. Антигона вярва сляпо на всичко що е написано в медиите, пък било то и бъзиклийкс. А ако случайно са го казали и по телевизията, значи е равно на закон.
....
Я някой да се опита да направи конспирация във форума, ще бъде разнищен  Mr. Green А какво остава за целия свят.
....
Ето това е правилната посока на разсъждение и логика.

# 17
  • Galaxy 13197853088
Глупости.

# 18
  • сред маслини и портокалов цвят
Не вярвам. Ще се затрием успешно и без наличието на такава.

# 19
  • София
Не, и резултатът от анкетата ме изненада, признавам си.
Очаквах повече здрав разум.

# 20
  • Луната
Тема като за 11 септември...
Дали наистина е световна конспирация атентатите на 11 септември 2001 година? Tired
Много такива предположения съм изчела...

# 21
Тема като за 11 септември...
Дали наистина е световна конспирация атентатите на 11 септември 2001 година? Tired
Много такива предположения съм изчела...

Не сте ли чували как ЦРУ сам е взривил кулите със самолети с дистанционно насочване, за да има мотив да нападне Афганистан и после Ирак? Това го знаят и малките деца.
Кви самоубийци, кви пет лева.

Освен това-Американците НИКОГА не са стъпвали на Луната-това е представление на Холивуд, за да покажат мускули на Магучая и Неразрушимая, понеже се късаха от яд за Юри Гагарин...

Освен това-да знаете (вчера го научих от едни много осведомени дядовци в парка)-има едно тайно оръжие с което ни облъчват американците с цел да ни дозатрият, защото се оказа че с план Ран-Ът не можаха..... newsm43
Корава семка се оказахме, ееей.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 10:58 от Герри

# 22
Зачетох от любопитство.
Цитат от първия линк:" Да се използват всякакви средства за пълно национално обезличаване на българите."
Веднага се сетих за учебника по Човек и общество- Цар Симеон(без Велики) е без особени заслуги в управлението...
Не знам в какво да вярвам. Май по- добре в това, отколкото в безграничната тъпота на списващите учебниците за децата ни.

# 23

Чак пък световна...
Но че е конспирация, конспирация е, иначе кулите още щяха да си стърчат на мястото.

# 24
  • Бургас
ето нещо интересно от което ми настръхна косата http://anonybulgaria.wordpress.com/2013/02/01/%D1%83%D0%B6%D0%B0 … 0%B8%D0%BB%D0%B4/

# 25
Цели 38 % хаховци Sick

# 26
Разбира се, че не вярвам и дори намирам хората, които страстно четат такива истории, че и ги разпространяват за не особено добре психически и сравнително нискоинтелигентни  - директно избягвам общуването с такива.

# 27

Вярвате ли, че съществува планът за Новия световен ред?
Не вярвам. То ако се поразмисли малко човек, ще се усети, че няма как реално такъв план да съществува.

# 28
Не вярвам , ние сами ще се изтребим . Справяме се перфектно. Peace

# 29
  • София
Не вярвам , ние сами ще се изтребим . Справяме се перфектно. Peace

Абсолютно.

Скрит текст:
Току-що прочетох за поредното убито детенце на пътя. Каква конспирация, какви пет лева  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт