Вярвате ли в Световната конспирация?

• 23 089
  • 598
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Не че нещо, ама подобни организаторски способности са не просто свръхестествени, те граничат с божественото.

Това, което не може да се направи с пари, се прави с много пари.

Това е тъпо клише.

# 76
Не че нещо, ама подобни организаторски способности са не просто свръхестествени, те граничат с божественото.

Това е тъпо клише.

Тъпо и вярно. Пари, пари и пак пари ..... всички се подчиняваме на това, колко е лесно да ни манипулират насочат в каквато посока желаят. Днес е модерно да се нарича инвестиция, колкото повече и по добре инвестираме, толкова повече получаваме.  Wink

# 77
на мен са ми интересни конспирациите за затриването на българите Laughing, ако може просветените в тайнствата да ми разяснят защо аджеба сме им толкова важни, с какво ни е свръх специалното та в конспирация да се вкарват? Според мен ако някой иска да ни затрие ще го свърши и за няколко часа, и съм някак си уверена че 2/3 ти от света няма и да е разбрал.
С добро питам, да не седя в не видение.

Е, как бе? Някакъв Рокфелер ли беше, Ротшилд ли, все ги бъркам двата рода, се заканил да изтрепе всички българи, защото някоя от жените му била българка и му изневерила или жена му му изневерила с българин, не помня вече. Но и няма значение. Важното е, че мрази българите и ги трепе, къде ги види. Само да шумне българин в храсталака и... Бам! Laughing

# 78
На мен фактите ми говорят - войни без основяния, І и ІІ световна с милиони жертви. Милиони в момента умират от глад , а други се борят с преяждане , препиване и наднормено тегло.

Любовта към парите и властта могат да обединят шепа хора и това е факт. Организират масови избивания -войни, глад и конфликти.
Също така най- богатите търгуват с лекарства, наркотици и ваксини. Лекарите са подкупени да изписват вредни лекарства и неадекватни лечения, за да се разболяват още повече хората и т.н. Все факти!

Да са подкупени не вярвам, по-скоро провеждат лечения с лекарства, чиито произход няма как да им е 100% ясен и какво точно въздействие имат.
Ако говорим за избран кръг от лекари - да.  Но на нашите джипита ме съмнява да им бутат пари под масата...

Имаш ли представа, през колко фази минава едно пускане на лекарство в масова, публична употреба  Laughing
Всяко лекарство има показания и противопоказания - и те са ясно описани и оповестени  Peace

# 79
  • Ямбол
...

Това е тъпо клише.

Тъпо и вярно. Пари, пари и пак пари ..... всички се подчиняваме на това, колко е лесно да ни манипулират насочат в каквато посока желаят. Днес е модерно да се нарича инвестиция, колкото повече и по добре инвестираме, толкова повече получаваме.  Wink

Да проверим тогава колко е вярно. Мама_Нана, предлагат ти много пари, за да вземат детето ти да правят експерименти с него, да тестват лекарства, може и с някой орган да се раздели. Ще се съгласиш ли за много пари?

# 80
на мен са ми интересни конспирациите за затриването на българите Laughing, ако може просветените в тайнствата да ми разяснят защо аджеба сме им толкова важни, с какво ни е свръх специалното та в конспирация да се вкарват? Според мен ако някой иска да ни затрие ще го свърши и за няколко часа, и съм някак си уверена че 2/3 ти от света няма и да е разбрал.
С добро питам, да не седя в не видение.

Личи си, че нищо не разбираш  Crossing Arms Mr. Green
На територията на България има енергийни центрове, пък пирамиди, пък нло, пък пророци - ми, всички ни завиждат, естествено - затова и тези планове  Wink

# 81
...

Последна редакция: пт, 12 сеп 2014, 08:28 от Mama_Nana

# 82
Имаш ли представа, през колко фази минава едно пускане на лекарство в масова, публична употреба  Laughing
Всяко лекарство има показания и противопоказания - и те са ясно описани и оповестени  Peace

Дружески ти припомням недалечното минало и ваксината за свински грип Peace толкова изпитана и проверена, че в към днешна дата има стотици случаи на ДОКАЗАНИ заболявания, свързани с нея.

# 83
  • Ямбол
Мама_Нана, не отговори на въпроса ми. Не ме интересува какво са правили с детето ти. Питам те съвсем друго, ако някой дойде и ти предложи много пари за да предоставиш детето си за експерименти, ще се съгласиш ли? Да или не?

# 84
На мен фактите ми говорят - войни без основяния, І и ІІ световна с милиони жертви. Милиони в момента умират от глад , а други се борят с преяждане , препиване и наднормено тегло.

Любовта към парите и властта могат да обединят шепа хора и това е факт. Организират масови избивания -войни, глад и конфликти.
Също така най- богатите търгуват с лекарства, наркотици и ваксини. Лекарите са подкупени да изписват вредни лекарства и неадекватни лечения, за да се разболяват още повече хората и т.н. Все факти!

Да са подкупени не вярвам, по-скоро провеждат лечения с лекарства, чиито произход няма как да им е 100% ясен и какво точно въздействие имат.
Ако говорим за избран кръг от лекари - да.  Но на нашите джипита ме съмнява да им бутат пари под масата...

Кой ни го гарантира, че всичко е написано и оповестено? Може да е.Може да не е.Не се наемам да го твърдя. Реално откъде да знаем? Не сме ги създавали ние, не сме ги тествали ние.
Но няма универсално хапче, което да действа по аналогичен начин на всеки организъм.

Пример:

Аз съм с гнойна ангина. При мен антибиотиците за смъкване на температура и разграждане на гнойта в сливиците не действат. Говоря за антибиотиците за орална употреба. Минават единствено с инжекция. За буквално 2часа - нямам температура, нямам гной, нямам болки, нямам отпадналост.

За 3месеца, 4 пъти бях с гнойна ангина - от там се наблюдавах и стигнах до това заключение.

Леля ми също при смяна на сезоните е с гнойна ангина. При нея действат само оралните. Не се стига до инжекции.

Тук можем да говорим и за силата на имунетата - нейния да е по-силен, моят да е по-слаб.
Можем да говорим и за самовнушението/ плацебо ефектът, който изобщо не е за подценяване / - тя си знае, че само с един антибиотик й минава. И й минава.
Аз съм останала с впечатлението, че само инжекция ме оправя. И докато не ми сложат не се убеждавам в противното.
Можем да го погледнем и от още 20страни. И пак да има логика.

# 85
Имаш ли представа, през колко фази минава едно пускане на лекарство в масова, публична употреба  Laughing
Всяко лекарство има показания и противопоказания - и те са ясно описани и оповестени  Peace

Дружески ти припомням недалечното минало и ваксината за свински грип Peace толкова изпитана и проверена, че в към днешна дата има стотици случаи на ДОКАЗАНИ заболявания, свързани с нея.

Както с ваксината против рак на шийката, мисля че беше. Що млади момичета паднаха в капана.

# 86
Мама_Нана, не отговори на въпроса ми. Не ме интересува какво са правили с детето ти. Питам те съвсем друго, ако някой дойде и ти предложи много пари за да предоставиш детето си за експерименти, ще се съгласиш ли? Да или не?

Въпросът ти е некоректен. Защо на мен трябва да предлагат пари, за моето дете?

Иначе за пари бих могла да те утрепя без да се замисля, така добре ли е?

# 87
  • София
Лиляна, що за йезуитски въпрос?
Много на място ти отговаря Mama_Nana, въпреки че със сигурност не и е никак леко.

# 88
на мен са ми интересни конспирациите за затриването на българите Laughing, ако може просветените в ие.

Е, как бе? Някакъв Рокфелер ли беше, Ротшилд ли, все ги бъркам двата рода, се заканил да изтрепе всички българи, защото някоя от жените му била българка и му изневерила или жена му му изневерила с българин,
ще трябва да му е изневерила с българин, нали са ни най-надарени и на ракия и пцувни носят, яка порода. Та за каво ти е някой си родшилд или рокфелер, ако можеш да топнеш в казата български мед, ех.....

Както с ваксината против рак на шийката, мисля че беше. Що млади момичета паднаха в капана.
това не е конспирация, какъв капан?

# 89
  • Ямбол

Въпросът ти е некоректен. Защо на мен трябва да предлагат пари, за моето дете?
....
Защото искам да ти покажа, че има неща, които не се купуват нито с пари, нито с много пари. Аз ти казах, че ще проверя твоята убеденост в клишето, което било много вярно. Е, ще ми отговориш ли или няма?

Общи условия

Активация на акаунт